Co z ligą typerów - sezon tuż tuż..

Typowanie wyników meczów

Moderatorzy: BARTOLINO, rzymi

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Co z ligą typerów - sezon tuż tuż..

Postautor: MARIO » 28 września 2004, 11:09

Sezon zbliża się wielkim krokami więc chciałbym poruszyć temat ligi typerów - kto mógłby prowadzić zabawę i kiedy ewentualnie startujemy?

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 28 września 2004, 12:26

Startujemy oczywiście... od początku :D :D Proponuję zgłoszenie się chętnych do prowadzenia zabawy - ja mogę się zająć jedną ligą (ew. jakby nie było chętnych to obiema) ale... krajowymi rozgrywkami tylko. Europucharowe potyczki nie interesują mnie na tyle, żeby wogóle brać udział w typowaniach a co dopiero prowadzić zabawę...
Jeśli chodzi o zestawy par to proponuję umieszczanie w nowych wątkach każdy zestaw (tak jak dawniej) przez KOGOKOLWIEK komu tylko wpadnie do głowy otworzyć tydzień i tyle... Wtedy mniejsze jest prawdopodobieństwo, że ktoś o czymś zapomni.
Mam nadzieję, że nasza stara zabawa wypali na nowym forum, choć nie zrażajmy się jeśli początki będą trudne :)))))))

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 28 września 2004, 20:09

No pewnie ze startujemy. :D Ja oczywiscie tak jak w poprzednim sezonie moge zajac sie podliczaniem punktów. Ale... no własnie. Moim zdaniem przynajmniej jedna osoba powinna sie tym zająć. Ja nie zawsze pamiętałem o zestawie do typowania, więc dobrze by było gdyby znalazła się osoba, która zajęła by się podawaniem zestawów do typowania.

Ale moim zdaniem zestawy powinny podawać góra dwie osoby, tak żeby było to uporządkowane.

Pozdro

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 28 września 2004, 23:15

Myślę, że każdy powinien móc wpisywać nowe zestawy do typowania. Jeśli ktoś zapomni to ktoś inny będzie pamiętał. W zeszłym roku tak było i myślę, że nie było źle.
A na dobry początek wstawiam I kolejkę I ligi :D

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 28 września 2004, 23:25

Waldi pisze:Myślę, że każdy powinien móc wpisywać nowe zestawy do typowania. Jeśli ktoś zapomni to ktoś inny będzie pamiętał. W zeszłym roku tak było i myślę, że nie było źle.
A na dobry początek wstawiam I kolejkę I ligi :D
zgadzam się z tobą.
Ps.W każdym typowaniu jest tak, że ktoś musi zacząć pierwszy... :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 29 września 2004, 09:05

To ja proponuję, że dla zwycięzcy Ligi Typerów każdy z forumowiczów stawia po jednym browarku :wink: 8)

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 29 września 2004, 14:40

MARIO pisze:To ja proponuję, że dla zwycięzcy Ligi Typerów każdy z forumowiczów stawia po jednym browarku :wink: 8)

Jako admin zobowiązuje się zdobyć fundatora choćby drobnej nagrody.

Wróć do „Liga typerów”