PO fantasy euroligi

Wykaż się wiedzą o baskecie, sam wygraj ligę...

Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 24 lutego 2008, 12:38

nie wiem. okaze sie przed nastepnym sezonem - jesli takowy bedzie.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 25 lutego 2008, 15:12

Gratulacje dla Oseska za całkowicie zasłużone zwycięstwo :!: Miał lepszy ode mnie wynik w rozgrywkach grupowych i potwierdził to w finale. U mnie zawiodły w finale filary drużyny (Wauters i Milton), które w rozgrywkach grupowych prezentowały się najlepiej.
Cóż, to mój drugi finał i drugi przegrany :( Oby do trzech razy sztuka :wink:
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 25 lutego 2008, 16:30

A dziękuję!! ja znów po bardzo slabym początku (bez LJ, Dumer i Katie) ostro finiszowałem :lol:
prawdziwego gracza poznaje się po tym jak kończy, a nie...!! :wink:

W finale zaskoczyła Biba o to głównie jej zasługa!! no i Kaśka znów ratuje mi dupe!! :D który to już raz!!
GRATKI dla Miachała za najlepszy pojedynczy wynik kolejki. 160 pkt robi wrażenie!!
dzieki dla wszystkich pozostałych zawodników i dla prowadzącego Ojca Dyrektora :wink:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”