Fantasy PLKK - draft - Grupa B
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
Re: Fantasy PLKK - draft - Grupa B
póki co chyba Szymon stworzył najsilniejszy zespół.Mam jednak nadzieję, że mój team będzie w stanie walczyć o awans 
Darft prawie skończony. Te osoby które maja braki, mogą dobierać zawodniczki tak by meic 8. Tematy z wymianami i rozgrywka zasadnicza założę jutro o 21.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Greebo pisze:Darft prawie skończony. Te osoby które maja braki, mogą dobierać zawodniczki tak by meic 8. Tematy z wymianami i rozgrywka zasadnicza założę jutro o 21.
W kwestii formalnej, jak te osoby mają dobierać skład?? Tak jak to w drafcie było po jednej czy hurtem (po 3-4)??
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Magdalena Skorek G/F
Whitney Boddie G
Agnieszka Makowska F
Whitney Boddie G
Agnieszka Makowska F
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
Szymon pisze:
W kwestii formalnej, jak te osoby mają dobierać skład?? Tak jak to w drafcie było po jednej czy hurtem (po 3-4)??
niech biorą po 3, bo znowu się będzie przedłużało
Szymon pisze:Greebo pisze:Darft prawie skończony. Te osoby które maja braki, mogą dobierać zawodniczki tak by meic 8. Tematy z wymianami i rozgrywka zasadnicza założę jutro o 21.
hurtem
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- plmichal
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Magdalena Ziętara G
Agnieszka Kaczmarczyk F
Claudia Sosnowska F
Agnieszka Kaczmarczyk F
Claudia Sosnowska F
Szukasz szczegółowych statystyk lotka z wykresami? Zapraszamy do nas.
Magdalena Radwan,Iwona Płóciennik i.....Ilona Jasnowska...
PS.to niesprawiedliwe....na jednych czekacie cały dzień,a na drugich praktycznie nic!!!no cóż,ale to tylko zabawa i tak to też traktuję...
PS.to niesprawiedliwe....na jednych czekacie cały dzień,a na drugich praktycznie nic!!!no cóż,ale to tylko zabawa i tak to też traktuję...
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Dorota Gburczyk F
Żaneta Durak G
Leona Jankowska (Kristofova) F/C (Czechy)
Żaneta Durak G
Leona Jankowska (Kristofova) F/C (Czechy)
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
ja jeszcze dorzucę Martę Żyłczyńską...
Natalia nie ma paszportu polskiego, wiec gra jako Białorusinka.
matrix pisze:Magdalena Radwan,Iwona Płóciennik i.....Ilona Jasnowska...
O jakich drugich piszesz? Bo chyba nie o sobie? Draft się rozpoczął 14 godz po tym jak zaczęła sie kolej na Twoj ruch.. i bardzo dobrze, bo inaczej musielibyśmy czekać jakieś 30 godz az sie łaskawie zjawisz. To po pierwsze.
Indformacja o tym ze w nd o 21 będzie draft byla podana sporo wcześniej. trzeba się było dostosować, i albo być o tej godz, albo podesłać mi liste. To po drugie.
Prosiłem o nr gg i tel.. jakos nie raczyłeś mi ich podać. A szkoda. Wysłałem ponad 200 sms w trakcie tego draftu by szedł on w miare sprawnie wiec ten 1 więcej nie zrobiłby mi wielkiej różnicy. To po trzecie.
EOT
gg Ci kolego podałem!!!, a nie było mnie na necie(akurat teraz!!!) z ważnych przyczyn rodzinnych....no,ale Ty tego i tak nie zrozumiesz....Gram pierwszy raz,ale tyle opier...papier już dawno nie dostałem. No,ale bawmy się,bo to jest przecież najważniejsze...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”