krysti pisze:To takie "czepianie się" słówek. Przedstawiłem po prostu obecną sytuację kadrową drużyny z Torunia, gdzie tych wysokich, grających na F-C jest dużo więcej w rotacji niż tych grających na G. A to samo przez się wskazuje, że taka Jackson została zatrudniona z myślą aby grała na obwodzie, na "dwójce".
Nie "czepianie się" słówek tylko podałeś jej wzrost jako argument w przypisaniu pozycji. A czy będzie grała tylko na "dwójce" to się przekonamy.
krysti pisze:(ja potrafię się chociaż przyznać do pomyłek)
Pijesz do mnie???
krysti pisze:Trudno, żebym każdy "wynalazek" klubów TBLK znał doskonale i orientował się jak grają w rzeczywistości, a nie patrzył na różne strony z tematyki koszykówki, artykuły, wywiady z nimi związane
Nie musisz. Tylko nie wciskaj potem swoimi argumentami, że to Ty masz racje jak posiadasz mniej wiedzy na dany temat od innych.
krysti pisze:Człowiek chce pomóc w fantasy, opracowuje składy wraz z pozycjami, a tutaj od razu tylko atak
Mam Ci napisać list dziękczynny czy jakaś inna forma podziękowania Cię usatysfakcjonuje? A jak uważasz za atak inne zdanie niż Twoje to już Twój problem.
krysti pisze:No, ale co ja wiem, w końcu mam "krótszy" staż na forum od Ciebie, więc nie mam prawa głosu według Twojego toku myślenia zapewne.
Masz prawo głosu. Jako forumowicz z dłuższym stażem udzielam Ci go. Zadowolony? Choć sobie zostawię jednak możliwość poprawiania Cię, bo taką mam ochotę i nic Ci do tego. I dlaczego krótszy w cudzysłowie?
krysti pisze:To tak jakbym miał widzieć "na żywo" i doskonale znać pozycje młodych Polek, jak np. Kingi Dzierbickiej czy Katarzyny Śmietańskiej. Ty oczywiście bez posiłkowania się różnymi stronami wiedziałbyś na jakichś pozycjach grają?
Oczywiście, że nie. Dlatego na ten temat nie będę się wymądrzał. Właśnie tym się różni moja argumentacja od Twojej. Ja nie wymądrzam się na tematy na które nie mam wystarczającej wiedzy.
krysti pisze:Następnym razem Ty przygotujesz składy zespołów polskiej ligii, a ja tylko będę wybrzydzał, przedstawiał swój punkt widzenia bez jakiegokolwiek zrozumienia![]()
Niestety nie przygotuję. Bo jak mówię wisi mi to i nawet mi się nie chce. Swoje na tym forum już porobiłem, więc teraz mogę sobie darować. Czyli chyba będziesz musiał sam przygotować i znowu czytać moje uwagi, bo Cię nie lubię, jestem zgryźliwy i lubię się do czegoś dopieprzyć.
Greebo wybacz zaśmiecenie tematu prywatną wymianą zdań, ale czasem nie umiem sobie darować.