PS. Draft mógł być przeprowadzony kilka dni wcześniej - w końcu składy były już znane wcześniej....
Draft Fantasy PLKK - Grupa A
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Re: Draft Fantasy PLKK - Grupa A
Ja często jestem tu na forum ale ostatnio mam lekki hardcore w pracy / zmiana 18.00-6.00 w tym tygodniu. Więc wieczorem nie będę. Będę jutro rano po 6.00 - więc wtedy najprędzej wybiorę 2 zawodniczki - bo tak wypada. A potem jeszcze popołudniu / przed wyjściem do pracy... Więc tak to u mnie wygląda / niestety. 
PS. Draft mógł być przeprowadzony kilka dni wcześniej - w końcu składy były już znane wcześniej....
-
Septymiusz
- Młodzik
Maksimović C (Serbia)
Mogę być o 21.
Teraz Endrju
Mogę być o 21.
Teraz Endrju
Wtrącę sie: jeżeli do jutra do godz 21 każdy z uczestników nie będzie miał wybranych min 5 zawodniczek to o 21 jest draft przyspieszony czy się to komuś podoba czy nie. Jeśli natomiast uda się przejść te 5 kolejek w drafcie to juz decyzja należy od Was samych, jesli sie dogadacie na konkretna godzinę to jak najbardziej ok.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Allison Smalley G (USA)
Lyndra Weaver F (USA)
Teraz Septymiusz
Lyndra Weaver F (USA)
Teraz Septymiusz
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Septymiusz
- Młodzik
Amber Holt F (USA)
Teraz zancia_a
Teraz zancia_a
Charity Szczechowiak F/C (USA)
teraz krysti
teraz krysti
Kozak w necie - pizda w świecie!

Monika Krawiec G
Greebo pisze:Wtrącę sie: jeżeli do jutra do godz 21 każdy z uczestników nie będzie miał wybranych min 5 zawodniczek to o 21 jest draft przyspieszony czy się to komuś podoba czy nie. Jeśli natomiast uda się przejść te 5 kolejek w drafcie to juz decyzja należy od Was samych, jesli sie dogadacie na konkretna godzinę to jak najbardziej ok.
Sorki: musi byc 6 pan w każdym zespole by nie było obowiązkowego draftu błyskawicznego. Wiec prosze sie sprężać
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Kenig F , Metcalf G
Dostępny jestem jakoś do 17.00 z kawałkiem... A potem najwyżej pomyśle o podesłaniu listy Krystiemu bądź Greebo.
pzdr
Dostępny jestem jakoś do 17.00 z kawałkiem... A potem najwyżej pomyśle o podesłaniu listy Krystiemu bądź Greebo.
pzdr
Laurie Koehn G
-
Septymiusz
- Młodzik
Chioma Nnamaka G/F (Szwecja)
Teraz Endrju
Teraz Endrju
Od 21-ej draft "błyskawiczny". Zaczyna Endrju i ma 5 minut czasu, potem kolejne osoby wg listy. (jesli osoba x wybierze np o godz 21:06, to następna ma czas do 21:11 włacznie). przegapienie własnej tury skutkuje automatycznie wykluczeniem z draftu błyskawicznego. osoba taka będzie mogła dobrać resztę swoich zawodniczek (wszystkie na raz) kiedy sie pojawi, ale juz po zakończeniu draftu błyskawicznego
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Kaczmarczyk
Natalia Malaszewska G
Natalia Malaszewska G
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
-
Septymiusz
- Młodzik
Magdalena Leciejewska
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”