2 mecz
21 IX
C Erika de Souza, Atlanta @ Washington, 7:00pm
G Linsday Harding, Los Angeles @ Phoenix, 10:00pm
22 IX
F Maya Moore, Minnesota @ Seattle, 5:00pm
F Rebekkah Brunson, Minnesota @ Seattle, 5:00pm
G Lindsay Whalen, Minnesota @ Seattle, 5:00pm
Fantasy WNBA - finał
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
Re: Fantasy WNBA - finał
Justi
C Erika de Souza, 16
G Linsday Harding, 6
F Maya Moore, 29
F Rebekkah Brunson, 19
G Lindsay Whalen, 3
Suma: 73
Greebo
C Erica DeSouza, 16
G Diana Taurasi, 15
G Kristi Toliver, 6
F DeWanna Bonner, 7
F Tamika Catchings, 25
Suma: 69
Bart_81
F Angel McCoughtry, 11
F Nneka Ogwumike, 22
G Kristi Toliver, 6
G DeWanna Bonner, 7
C Sylvia Fowles, 18
Suma: 64
Wynik końcowy:
Justi 154,78 – Greebo 147 – bart_81 129,81
Justi z przytupem dołączyła do grona medalistów fantasy, a ja i Bart_81 powtórzyliśmy wynik z zeszłego sezonu. Gratulacje dal rywali, ja się cieszę z kolejnego medalu choć lekki niedosyt pozostaje – znów M.Moore mnie pogrążyła – rok temu nie trafiając cos 7 ostatnich rzutów (miałem ja wówczas u siebie) a tej nocy wykręcając eval 29.
C Erika de Souza, 16
G Linsday Harding, 6
F Maya Moore, 29
F Rebekkah Brunson, 19
G Lindsay Whalen, 3
Suma: 73
Greebo
C Erica DeSouza, 16
G Diana Taurasi, 15
G Kristi Toliver, 6
F DeWanna Bonner, 7
F Tamika Catchings, 25
Suma: 69
Bart_81
F Angel McCoughtry, 11
F Nneka Ogwumike, 22
G Kristi Toliver, 6
G DeWanna Bonner, 7
C Sylvia Fowles, 18
Suma: 64
Wynik końcowy:
Justi 154,78 – Greebo 147 – bart_81 129,81
Justi z przytupem dołączyła do grona medalistów fantasy, a ja i Bart_81 powtórzyliśmy wynik z zeszłego sezonu. Gratulacje dal rywali, ja się cieszę z kolejnego medalu choć lekki niedosyt pozostaje – znów M.Moore mnie pogrążyła – rok temu nie trafiając cos 7 ostatnich rzutów (miałem ja wówczas u siebie) a tej nocy wykręcając eval 29.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Chciałam bardzo serdecznie podziękować za możliwość uczestniczenia w lidze fantasy. Bardzo wciągająca zabawa
Swoje zwycięstwo dedykuję osobie, która namówiła mnie rok temu do gry. Dziękuję Słońce, jesteś najcudowniejszy! 
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Sezon zasadniczy był w moim wykonaniu piorunujący, niestety w finale znów pojawiły się problemy..
Nie ma jednak co narzekać. W drugim sezonie gry drugi finał, więc jest się z czego cieszyć
Gratulacje dla Justi i Greebo. Walka z takimi znakomitymi rywalami to była przyjemność.
Do następnego sezonu
Nie ma jednak co narzekać. W drugim sezonie gry drugi finał, więc jest się z czego cieszyć
Gratulacje dla Justi i Greebo. Walka z takimi znakomitymi rywalami to była przyjemność.
Do następnego sezonu
Moje panie pokazały ze sa złośliwe. Dziś pkazały ze stac je było na wygraną w cuglach 
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”