BASKET QUIZ 2006 - tydzień pierwszy:)
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
kołysanka pisze:moja obejmuje pobieżnie kilka najbardziej aktualnych sezonów
ale szczerze polecam "google"
kurcze zapytalibyście mnie o coś z histrorii Ostrovii
to bym odpowiedział predzej
Seba a może coś wynajdziesz?
PS. W tym roku przypada w czerwcu 10 lecie utworzenia TS
Będę miał nazwiska wszystkich koszykarek które przez te 10 lat cieszyły na grą w Ostrovii, ważne wydarzenia - awans do e-klasy 10 lat udane jakby nie patrzeć- choc na udane kazdy ma swoją miarę
Seba pisze:ODPOWIEDZI:
Pytanie 4: Niestety nie mogę uznać odpowiedzi podającej siostry BibrzyckieMagda bowiem z tego co wiem, nie zagrała jeszcze w ekstraklasie. Podobnie wygląda sprawa z Martą Dydek - tu na szczęście i tak to nic nie zmienia;).
czemu? Marta grała w ekstraklasie, więc gdyby takowa odpowiedź padła to należałoby ją uznać...
(...) A Forumowicze podawali następujące odpowiedzi: (...) Marzena i Ewa Frąszczak
Marzena Sikorska-Frąszczak jest (lub była) żoną brata Ewy...
więc jako siostry nie można ich zaliczyć...
jelo pisze:i co nikt nie reaguje na to że błąd wytknąłem![]()
mam pytanko gdy wyślę pytania na konkurs to czy mam na nie odpowiadać, czy już wtedy nie biorę udziału w konkursie?
Nie reaguje, bo dopiero teraz przeczytałem Twoje wytknięcie
Podając pytanie jednak prosiłbym o równoczesne wpisanie razem z im (na priv) odpowiedzi... żeby była pewność, że autor pytania również ją zna;) No i oczywiście bierzesz udział w konkursie - dostajesz od razu liczbę punktów przyznawaną za Twoją zagadkę plus jeden za autorstwo pytania.
Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”