Draft Fantasy PLKK - Grupa "C"
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
Jako ze w tej grupie cos ciezko ten draft idzie, to prosze by osoby ktore widza ze ich kolejka sie zbliza, ale nie ma osoby ich poprzedzajacej wysyłaly mi swoje listy zyczen na priva. Najlpeije kilka zawodniczke z instrukcja jak ma wybierac w zalezonosci od innych typow. Moze to troche przyspieszy ten draft, bo w innych grupach 5 kolko juz trwa :/
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
gulchynsky
- Młodzik
Ale jaki problem - o 14.14 głosował Neofik + 12 godzain czasu na głos = 2.14, ale +6 godzin między północą a 6 rano (które się nie liczą w limicie) = 20.14 - o ile do tej pory nie pojawi się wybór prosimy następną osobę. pominięty wybierze zgodnie z kolejnością kiedy się zjawi.
I róbmy tak już na stałe.
Apel zwłaszcza do tych, którzy w necie bywają nie tak często (jak ja np...) naprawdę zostawcie swoje listy u moderatora zabawy - bo takie przeciąganie jak flaki z olejem może zepsuć zabawę...
I róbmy tak już na stałe.
Apel zwłaszcza do tych, którzy w necie bywają nie tak często (jak ja np...) naprawdę zostawcie swoje listy u moderatora zabawy - bo takie przeciąganie jak flaki z olejem może zepsuć zabawę...
Mam pytanko-prosbe do uczestnikow. Jako ze chec udziału w zabawie wyraziła jeszcze betty a ze w tej grupie draft jest dopiero na poczatku to chciałbym ja tu dołaczyc. Wybierałaby jako 9-ta, czyli teraz wziełaby 2 zawodniczki jeszcze dostepne a potem byłaby po Neofiku. Jest czesto na necie wiec napewno nie bedzie opozniac wyborow.
co wy na to?
co wy na to?
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”