Fantasy PLKK - PO dla wszystkich grup

Wykaż się wiedzą o baskecie, sam wygraj ligę...

Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy

koszykarz

Postautor: koszykarz » 05 kwietnia 2009, 22:35

No to ja też coś od siebie :

Debiutancki sezon - w rozgrywkach grupowych - mimo wszystko zapisuję na ,,+'' . Początek rozgrywek fatalny - niektóre transfery mniej lub bardziej udane - końcówka sezonu dość udana - dzięki czemu przesunąłem się na 6 miejsce w grupie... Na więcej mojego klubu nie było stać :wink:

Pogadam z działaczami - może jakaś dzika karta na II ligę - w końcu jest kryzys finansowy i być może niektóre kluby nie wystartują :wink:

Pozdro dla wszystkich :D

Eve
Młodzik

Postautor: Eve » 06 kwietnia 2009, 11:54

więc...

Dziękuję Iwonie za udzieloną pomoc, cierpliwość i przede wszystkim, że mnie namówiła na udział w tej zabawie :)
Michu23 gratuluję awansu do II ligi i także pozdrawiam :)
Ann gratuluję obrony tytułu mistrza fantasy PLKK :)
No i oczywiście wielkie podziękowania Radkowi :)
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 06 kwietnia 2009, 16:57

Gratulacje za mistrzostwo dla Ann i gratulacje dla pozostałej dwójki medalistów. Gratulacje dla tych, którzy zrealizowali swoje założenia przed sezonem. Współczucia dla tych, którym nie poszło.
U mnie play off zj**any na maksa i tyle :evil:
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

Awatar użytkownika
betti
Senior

Postautor: betti » 06 kwietnia 2009, 21:12

Gratki dla ann za zwycięstwo. Brawo!!!
Gratulacje również dla zdobywców srebrnego i brązowego medalu.
Podziękowania dla Greebo za prowadzenie zabawy a także dla wszystkich uczestników.
Moje miejsce to jakiś mały krok naprzód w porównaniu z poprzednim sezonem ale mogła być czwórka, szkoda :( . Ale niestety moja gwiazda pod koniec sezonu miała zniżkę formy i nie miał kto ciągnąć drużyny.
Trzymałam kciuki za BARTOLINO ale widocznie dość słabo...

I na koniec gratulacje dla Rosso-Nero :D za awans do I ligi. Jeszcze rok i do zobaczenia w ekstraklasie :)
Debiutantka Roku!!!

"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.

Ave Becky!!!

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 06 kwietnia 2009, 22:11

Ja również dziękuję wszystkim za grę i przyłączam się do gratulacji dla Ann (co trzy głowy to nie jedna :wink: widać że sprawdzony sztab w ubiegłym roku i tym razem nie zawiódł i jak rozumiem w przyszłym sezonie może liczyć na angaż :wink:)
Mój sezon mimo braku awansu był dość udany, niemniej już w przyszłym roku do PLKK należy awansować..czego sobie życzę :wink: życzę także (w ramach wielkiej prywaty) awansu do wyższej ligi Eve, którą udało mi się do gry namówić, kreując tym samym solidnego i sumiennego menagera :wink:
I oczywiście reszcie uczestników życzę by w przyszłym sezonie spełniły się ich ambicje i plany, a zawodniczki przestały uciekać :wink:
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 kwietnia 2009, 22:35

gratulacje dla wygranych, podziękowania za grę dla wszystkich - głównie dla "ojca prowadzącego" za ogarnięcie całości i kuuupę pracy - także oczywiście dla moderatorów poszczególnych grup rozgrywkowych

Awatar użytkownika
ansol
Nowy na forum

Postautor: ansol » 06 kwietnia 2009, 22:53

A ja jako generalny manager drużyny zwycięskiej dziękuję Ann i Iwonie bo jak wiadomo jak trener dobry to drużyna wygrywa :D
W przyszłym roku też wygramy :P :wink:

Awatar użytkownika
BlackJuRy
Młodzik

Postautor: BlackJuRy » 07 kwietnia 2009, 10:26

Jako medalista też chyba powinienem :)

Greebo szacun za to, że ci się chce i że doszło to do takiej postaci:)
Brawa dla Ann i dla wszystkich uczestników.
A mój plan minimum - utrzymanie w lidze został zrealizowany więc jest ok :D.

Do siego roku :)
"Wszyscy ludzie rodzili się równi, dopóki nie pojawił się Michael Jordan."
Rick Barry
Obrazek

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 07 kwietnia 2009, 15:53

Gratulacje dla Ann za kolejny tytuł. :D
Brawa dla pozostałych medalistów: BlackJuRego i Greebo. :)
Słowa uzanania dla Greebo za ogromną pracę jaką wykonuje przy fantasy. :lol:

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 07 kwietnia 2009, 21:07

No nareszcie się udało. Czasem trzeba zrobić krok w tył, żeby potem zrobić dwa do przodu. Dziękuję za walkę wszystkim z moim rywalom. Dziękuję również swojemu sztabowi. Zespół został doskonale przygotowany, szczególnie do drugiej części. Ekstraklaso nadciągam powoli. 8)
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs

Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”