Draft Fantasy PLKK - Grupa "A"
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
A nie sądzicie, że wypadałoby zacząć równo wszystkimi grupami? Jeśli w przyszłym sezonie najlepsi mają grać w 1 lidze to szanse powinny być wyrównane... Chyba, że bierzemy np 2 pierwsze miejsca z każdej grupy. Ale chyba bardziej fair by było na końcu zrobić łączną klasyfikację i wg niej podzielić ewentualne grupy w następnym sezonie... Pozdrawiam.
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
DaRiO pisze:A nie sądzicie, że wypadałoby zacząć równo wszystkimi grupami? Jeśli w przyszłym sezonie najlepsi mają grać w 1 lidze to szanse powinny być wyrównane... Chyba, że bierzemy np 2 pierwsze miejsca z każdej grupy. Ale chyba bardziej fair by było na końcu zrobić łączną klasyfikację i wg niej podzielić ewentualne grupy w następnym sezonie... Pozdrawiam.
wezmiemy po 2 zespoły z kazdej grupy. zastanawiałem sie czy nie robic łaczonej klasyfikacji, ale to nie byłoby do konca sprawiedliwe, bo w 2 grupach jest wiecej zepsołow, wiec maja one mniejszy wybor zawodniczek wiec trudniej uzyskac dobry wynik
Tymniemniej zamierzam zrobic łaczony ranking tak zeby poprzydzielac osoby do kolejnych lig (jesli kots nie bedzie chciał grac, to bedzie sie liste przesuwało o 1 miejsce w gore). Ale ilosc kolejek nie bedzie miała wiekszego znaczenia, bo policze dla kazdego zespołu srednia punktow przypadajacych na 1 kolejke
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
mati pisze:Mirela Pułtorak
no to zaczynamy...
chciałem sie zapytać o przywileje dla 100% Polskich zespołów? Jakie bonusy![]()
![]()
![]()
![]()
Hmmmm, 1 miejsce w tabeli przed 1 kolejką? pasuje?
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
DaRiO pisze:mati pisze:Mirela Pułtorak
no to zaczynamy...
chciałem sie zapytać o przywileje dla 100% Polskich zespołów? Jakie bonusy![]()
![]()
![]()
![]()
Hmmmm, 1 miejsce w tabeli przed 1 kolejką? pasuje?Greebo co Ty na to?
Ty mi tutaj nie cwaniakuuuj
Pozatym jak tu budować z takimi siłe naszej reprezentacji!
PS. Dario w niedziele na MUKS-Ostrovia sie widzimy?;););)
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”