Ale broni jeszcze nie złożyłem
BASKET QUIZ!!... - KONIEC! Gratulacje Qiero :)
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
Mysle Wojteg, ze to dobry pomysl. Moze jesli znajde chwilke, wrzuce kolo niedzieli kilka dodatkowych pytan, by Ci, ktorzy juz odpowiedzieli sie nie nudzili w nastepnym tygodniu
Ps. Sorka za dziwny wpis, bez polskich liter - cos mi sie z klawa stalo
Pozdrawiam.
Ps. Sorka za dziwny wpis, bez polskich liter - cos mi sie z klawa stalo
Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Serdecznie ZAPRASZAM do zmierzenia się z ostatnimi dziesięcioma (!!!) pytaniami w tej edyzji zabawy! Pod tym linkiem - http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=2101 - można zapoznać się z zagadkami. Odpowiedzi do końca maja można przysyłać do mnie na priv, badz też maila - sebastian.kovacs@wp.pl ... Pozdrawiam.
Ps. Oto pomysł Matiego przeniesionu tu z tematu, w którym zawarte są pytania:
A ja proponuję ze względu na to, że ostatni quzi będzie. Teraz w sezonie ogórkowym proponuje zrobić coś takiego podobnego ale o miniomym sezonie. Co wy na to?
autor: Mati
Ps. Oto pomysł Matiego przeniesionu tu z tematu, w którym zawarte są pytania:
A ja proponuję ze względu na to, że ostatni quzi będzie. Teraz w sezonie ogórkowym proponuje zrobić coś takiego podobnego ale o miniomym sezonie. Co wy na to?
No i nadszedł KONIEC pierwszej edycji zabawy... oto podsumowanie tego ostatniego etapu i całości:
WYNIKI:
ostatni tydzień:
1. Peps 17 punktów! GRATULACJE!!!;
2. Kołysanka i Qiero po 16 punktów... do końca łeb w łeb
;
4. Simon 10 punktów;
5. Bury 7 punktów - jak na debiut w ostatnim tygodniu całkiem, całkiem... gdyby od początku na pewno byłoby lepiej!
WYNIKI ŁĄCZNE:
1. Qiero 83pkt;
2. Kołysanka 73pkt;
3. Wojteg 35pkt;
4. Peps 33pkt;
5. Mario 32pkt;
6. Simon 23pkt;
7. Charles Manson 21pkt;
8. Szymon 19pkt;
9. Bury 7pkt;
10. Waldi 5pkt;
11. Mati 4pkt;
12. KyS 1pkt.
WIELKIE GRATULACJE dla zwycięzców! Walka była zacięta do samego końca, a wszyscy uczestnicy wykazali się naprawdę bardzo dużą wiedzą. Sposób wysłania nagród zostanie uzgodniony w najbliższych dniach
Mam też nadzieję, że się nie pomyliłem w liczeniu (w tym za dobry nie jestem.. hehe).... no i że miło się Wam wspólnie ze mną bawiło
Pozdrawiam wszystkich Quizowiczów i do następnej edycji!
WYNIKI:
ostatni tydzień:
1. Peps 17 punktów! GRATULACJE!!!;
2. Kołysanka i Qiero po 16 punktów... do końca łeb w łeb
4. Simon 10 punktów;
5. Bury 7 punktów - jak na debiut w ostatnim tygodniu całkiem, całkiem... gdyby od początku na pewno byłoby lepiej!
WYNIKI ŁĄCZNE:
1. Qiero 83pkt;
2. Kołysanka 73pkt;
3. Wojteg 35pkt;
4. Peps 33pkt;
5. Mario 32pkt;
6. Simon 23pkt;
7. Charles Manson 21pkt;
8. Szymon 19pkt;
9. Bury 7pkt;
10. Waldi 5pkt;
11. Mati 4pkt;
12. KyS 1pkt.
WIELKIE GRATULACJE dla zwycięzców! Walka była zacięta do samego końca, a wszyscy uczestnicy wykazali się naprawdę bardzo dużą wiedzą. Sposób wysłania nagród zostanie uzgodniony w najbliższych dniach
Hoho, zupełnie zapomniałem o tym, że przedłużył sę termin i nie dokończyłem odpowiadania, już się bałem, że Kołysanka mnie wyprzedzi, ale uff....
Aha, jedna sprawa, jako, że sam załatwiłem nagrode w postaci stroju Joanny Chełczyńskiej z autografem, to proponuję, że otrzyma ją osoba z drugiego miejsca, ja juz się nia nacieszyłem i jakoś tak głupio sobie samemu załatwiać nagrodę, więc.... wiadomo.
Aha, jedna sprawa, jako, że sam załatwiłem nagrode w postaci stroju Joanny Chełczyńskiej z autografem, to proponuję, że otrzyma ją osoba z drugiego miejsca, ja juz się nia nacieszyłem i jakoś tak głupio sobie samemu załatwiać nagrodę, więc.... wiadomo.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
qiero pisze:Hoho, zupełnie zapomniałem o tym, że przedłużył sę termin i nie dokończyłem odpowiadania, już się bałem, że Kołysanka mnie wyprzedzi, ale uff....
Dobra, dobra qiero. a teraz serio. Jaką nagrodę otrzyma osoba druga od końca i jak się nie mylę najmłodszy uczestnik zabawy
Czy nie powinienem dostać nagrody: Największa nadzieja polskiego Quizu o koszykówce żeńskiej ?
qiero pisze:
Hoho, zupełnie zapomniałem o tym, że przedłużył sę termin i nie dokończyłem odpowiadania, już się bałem, że Kołysanka mnie wyprzedzi, ale uff....
Qiero to nie byłoby możliwe, za dużo wiesz
Seba pisze:
WIELKIE GRATULACJE dla zwycięzców! Walka była zacięta do samego końca, a wszyscy uczestnicy wykazali się naprawdę bardzo dużą wiedzą. Sposób wysłania nagród zostanie uzgodniony w najbliższych dniachMam też nadzieję, że się nie pomyliłem w liczeniu (w tym za dobry nie jestem.. hehe).... no i że miło się Wam wspólnie ze mną bawiło
WIELKIE GRATULACJE dla prowadzącego! za świetny pomysł i wytrwałość. Taki quiz to na prawdę dobra zabawa, ale przede wszystkim porządna lekcja wiedzy o koszykówce:) Pozdrowienia dla Pana Prowadzącego i pozostałych Quizowiczów, a ci, którzy nie brali udziału niech żałują;) Kolejna edycja oczywiście mile widziana:)
BARDZO, BARDZO dziękuję za wszystkie miłe słowa i wielką pomoc w przeprowadzaniu Quizu - bez Was nie miało by to najmniejszego sensu. Cieszę się, że wspólnie udało nam się chyba całkiem dobrze bawić
Na pewno też w przyszłym sezonie będzie druga edycja, może uda się nam wymyśleć na tyle atrakcyjną formułę, że przyciagnie jeszcze większą liczbę uczestników. W tym pierwszym Quizie jednak myślę, że też nie było tak zle - 12 sklasyfikowanych Quizowiczów, to dobry wynik
Jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE dla zwycięzcy!!! Qiero - jak najbardziej zasłużona wiktoria... chodząca encyklopedia - Kołysanka ma rację. A gest z przekazaniem koszulki-nagrody dla osoby z drugiej pozycji doprawdy godny prawdziwego Forumowicza i zwycięzcy! WIELKIE BRAWA!!! Otrzymasz w takim razie kalendarz z podpisami zawodniczek Włókniarza Pabianice, a Kołysanka koszulkę... może uda mi się wymyśleć nagrodę za trzecie miejsce również, bo przecież podium to podium
Prosiłbym w związku z tym o podanie mi na priv adresów pod które mają być wysłane nagrody - szczegółu uzgodnimy drogą pm'ów
POZDRAWIAM wszystkich Quizowiczów i do następnej edycji
Jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE dla zwycięzcy!!! Qiero - jak najbardziej zasłużona wiktoria... chodząca encyklopedia - Kołysanka ma rację. A gest z przekazaniem koszulki-nagrody dla osoby z drugiej pozycji doprawdy godny prawdziwego Forumowicza i zwycięzcy! WIELKIE BRAWA!!! Otrzymasz w takim razie kalendarz z podpisami zawodniczek Włókniarza Pabianice, a Kołysanka koszulkę... może uda mi się wymyśleć nagrodę za trzecie miejsce również, bo przecież podium to podium
Prosiłbym w związku z tym o podanie mi na priv adresów pod które mają być wysłane nagrody - szczegółu uzgodnimy drogą pm'ów
POZDRAWIAM wszystkich Quizowiczów i do następnej edycji
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”