No to czas na decydujace starcie. Niestety włączamy się do relacji już w trakcie zabawy
MKS Polonia Przemyśl (+3,04)
C Ewelina Kobryn
G Monika Sibora 19 + 5
G Anna DeForge (USA)
F Agnieszka Szott
F Joanna Jarkowska 13 + 17
Szalone Laseczki Bartusia
C Agnieszka Pałka 25 + 26
F Leona Krystofova (Czechy) 15 + 4
F Monika Krawiec
G Elena Skerović (Serbia)
G Anna Szyćko
Aktualny wynik:
BlackJuRy – Bartolino 57,04 - 70
Finał fantasy PLKK
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
Finał fantasy PLKK
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Chciałbym dokonać zmiany w moim składzie. Z tego co pamiętam Greebo mówił, że będzie możliwa wymiana zawodniczek, które jeszcze nie grały. Więc pytam czy mogę dokonać zmiany w składzie na 1 mecz finału Ilona Jasnowska za Monikę Krawiec na skrzydle?
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."
https://bartolino78.wordpress.com
C Ewelina Kobryn 1
G Monika Sibora 19 + 5
G Anna DeForge (USA) 20
F Agnieszka Szott 2
F Ilona Jasnowska 3
F Monika Krawiec -
G Elena Skerović (Serbia) 7
G Anna Szyćko 14
Aktualny wynik:
BlackJuRy – bartolino 80,04 – 94
Decydujace mecze z tydzien
C Ewelina Kobryn 1
G Monika Sibora 19 + 5
G Anna DeForge (USA) 20
F Agnieszka Szott 2
F Ilona Jasnowska 3
F Monika Krawiec -
G Elena Skerović (Serbia) 7
G Anna Szyćko 14
Aktualny wynik:
BlackJuRy – bartolino 80,04 – 94
Decydujace mecze z tydzien
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
BARTOLINO pisze:Mój skład, być może na finał...
C- Agnieszka Pałka
F- Leona Krystofova (Czechy)
F- Monika Krawiec
G- Elena Skerović (Serbia)
G-Anna Szyćko
Tak wyglądał mój skład na rewanż. Chciałbym dokonać w nim podobnej zmiany jak w pierwszym meczu, tzn.: Ilona Jasnowska (F) za Monikę Krawiec (F).
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."
BARTOLINO pisze:BARTOLINO pisze:Mój skład, być może na finał...
C- Agnieszka Pałka
F- Leona Krystofova (Czechy)
F- Monika Krawiec
G- Elena Skerović (Serbia)
G-Anna Szyćko
Tak wyglądał mój skład na rewanż. Chciałbym dokonać w nim podobnej zmiany jak w pierwszym meczu, tzn.: Ilona Jasnowska (F) za Monikę Krawiec (F).
Nie ma sprawy.
Chciałem poinformować nieoficjalnie, bo oficjalnie zrobi to Greebo jako szef Fantasy, że BlackJury odrobił do mnie straty w meczu finałowym i został zwycięzcą Fantasy!!!
Gratulacje BlackJury!
Niestety w moim zespole w ostatnim meczu zawiodła zawodniczka, na którą najbardziej liczyłem czyli Elena Skerović.
Z drugiej strony cieszy mnie fakt, że zawodniczką która zapewniła zwycięstwo mojemu rywalowi była Aga Szott.
Brawo Aga!
Małe podsumowanie z mojej strony.
Podziękowania dla Greebo za zorganizowanie zabawy. Z mojej gry właściwie powienienem być zadowolony... Bądź co bądź pokonałem w PO najlepszą drużynę rozgrywek grupowych (pozdro simon
), a i z BlackJurym stoczyłem najbardziej zacięty bój w PO ze wszystkich jego rywali.
Udało mi się również zaprzeczyć stawianym tu tezom, że moja grupa (czyli grupa A) była słaba. Zarówno Dario jak i ja udowodniliśmy chyba, że jednak było inaczej. A nasza mała liczba osiągniętych punktów wynikała z bardzo równego poziomu w naszej grupie i równomiernego rozłożenia się najlepszych zawodniczek czyli dużej znajomości tematu przez wszystkich menadżerów grupy A.
Tylko, że apetyt rośnie w miarę jedzenia i teraz odczuwam małe rozżalenie
... Jako trener muszę przemyśleć pewne sprawy i dopiero po ochłonięciu podejmę decyzję czy wystartuję w przyszłym sezonie.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim uczestnikom zabawy.
Gratulacje BlackJury!
Niestety w moim zespole w ostatnim meczu zawiodła zawodniczka, na którą najbardziej liczyłem czyli Elena Skerović.
Małe podsumowanie z mojej strony.
Podziękowania dla Greebo za zorganizowanie zabawy. Z mojej gry właściwie powienienem być zadowolony... Bądź co bądź pokonałem w PO najlepszą drużynę rozgrywek grupowych (pozdro simon
Udało mi się również zaprzeczyć stawianym tu tezom, że moja grupa (czyli grupa A) była słaba. Zarówno Dario jak i ja udowodniliśmy chyba, że jednak było inaczej. A nasza mała liczba osiągniętych punktów wynikała z bardzo równego poziomu w naszej grupie i równomiernego rozłożenia się najlepszych zawodniczek czyli dużej znajomości tematu przez wszystkich menadżerów grupy A.
Tylko, że apetyt rośnie w miarę jedzenia i teraz odczuwam małe rozżalenie
Jeszcze raz dziękuję wszystkim uczestnikom zabawy.
C Ewelina Kobryn 1 + 6
G Monika Sibora 19 + 5
G Anna DeForge (USA) 20 + 21
F Agnieszka Szott 2 + 22
F Ilona Jasnowska 3 + 8
F Monika Krawiec -
G Elena Skerović (Serbia) 7 + (-3)
G Anna Szyćko 14 + 10
Wynik koncowy:
BlackJuRy – bartolino 129,04 – 109
Cioz, Bartek napisał własciwie wszystko na temat fianłu. Ogłaszam wiec wszem i wobec ze zwyciezcą pierwszej edycji Fantasy PLKK został BlackJuRy.Gratulacje dla niego jak i dla Bartolino. Finał długo byl na styku, o wyniku przesadzilo dopiero sporkanie Lotos-Wisła.
PS. W ciagu tygodnia napisze cos wiecej o zakonczonych rozgrywkach w temacie ogolnym.
C Ewelina Kobryn 1 + 6
G Monika Sibora 19 + 5
G Anna DeForge (USA) 20 + 21
F Agnieszka Szott 2 + 22
F Ilona Jasnowska 3 + 8
F Monika Krawiec -
G Elena Skerović (Serbia) 7 + (-3)
G Anna Szyćko 14 + 10
Wynik koncowy:
BlackJuRy – bartolino 129,04 – 109
Cioz, Bartek napisał własciwie wszystko na temat fianłu. Ogłaszam wiec wszem i wobec ze zwyciezcą pierwszej edycji Fantasy PLKK został BlackJuRy.Gratulacje dla niego jak i dla Bartolino. Finał długo byl na styku, o wyniku przesadzilo dopiero sporkanie Lotos-Wisła.
PS. W ciagu tygodnia napisze cos wiecej o zakonczonych rozgrywkach w temacie ogolnym.
Anny DeForge - heh za wszystko a przede wszystkim za to ze jest ;P
Tan White - za caly sezon dobrej gry/ niestety nie moglem sobie pozwolic na wystawienie jej w play offach
Moniki Sibory - za wspaniale zastapienie Tan i niezastapiana pomoc w play offach
Agnieszki Szott - jak wspomnial juz Bartek, za final
Sabriny Scott - dlugo mojemu jedynemu centrowi
Eweliny Kobryn - ostatnio mojemu jedynemu centrowi:)
Joanny Jarkowskiej - za wysoka stabilna forme przez caly sezon, chyba nawet nie zdawalem sobie sprawy co za skarb mam w druzynie;)
a takze dla
Moniki Krawiec, Justyny Żurowskiej, Tamiki Whitmore, Katarzyny Ćwiklińskiej, Joanny Czarneckiej za różne rzeczy
Dziekuje równiez klubowi MKS Polonia Przemyśl za pomoc w trudnych chwilach
Pozdrawiam wszystkich
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”