Finał fantasy PLKK

Wykaż się wiedzą o baskecie, sam wygraj ligę...

Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Finał fantasy PLKK

Postautor: Greebo » 19 kwietnia 2007, 19:31

No to czas na decydujace starcie. Niestety włączamy się do relacji już w trakcie zabawy

MKS Polonia Przemyśl (+3,04)

C Ewelina Kobryn
G Monika Sibora 19 + 5
G Anna DeForge (USA)
F Agnieszka Szott
F Joanna Jarkowska 13 + 17

Szalone Laseczki Bartusia

C Agnieszka Pałka 25 + 26
F Leona Krystofova (Czechy) 15 + 4
F Monika Krawiec
G Elena Skerović (Serbia)
G Anna Szyćko

Aktualny wynik:

BlackJuRy – Bartolino 57,04 - 70
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 19 kwietnia 2007, 20:35

Chciałbym dokonać zmiany w moim składzie. Z tego co pamiętam Greebo mówił, że będzie możliwa wymiana zawodniczek, które jeszcze nie grały. Więc pytam czy mogę dokonać zmiany w składzie na 1 mecz finału Ilona Jasnowska za Monikę Krawiec na skrzydle?
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 19 kwietnia 2007, 20:45

Owszem, zakładałem taka mozliwosc, wiec zmiana zatwierdzona. (uwzglednie ja przy obliczaniu wynikow)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 22 kwietnia 2007, 08:58

C Ewelina Kobryn 1
G Monika Sibora 19 + 5
G Anna DeForge (USA) 20
F Agnieszka Szott 2

F Ilona Jasnowska 3
F Monika Krawiec -
G Elena Skerović (Serbia) 7
G Anna Szyćko 14

Aktualny wynik:

BlackJuRy – bartolino 80,04 – 94

Decydujace mecze z tydzien

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 25 kwietnia 2007, 20:27

BARTOLINO pisze:Mój skład, być może na finał...

C- Agnieszka Pałka
F- Leona Krystofova (Czechy)
F- Monika Krawiec
G- Elena Skerović (Serbia)
G-Anna Szyćko

Tak wyglądał mój skład na rewanż. Chciałbym dokonać w nim podobnej zmiany jak w pierwszym meczu, tzn.: Ilona Jasnowska (F) za Monikę Krawiec (F).
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 26 kwietnia 2007, 07:03

BARTOLINO pisze:
BARTOLINO pisze:Mój skład, być może na finał...

C- Agnieszka Pałka
F- Leona Krystofova (Czechy)
F- Monika Krawiec
G- Elena Skerović (Serbia)
G-Anna Szyćko

Tak wyglądał mój skład na rewanż. Chciałbym dokonać w nim podobnej zmiany jak w pierwszym meczu, tzn.: Ilona Jasnowska (F) za Monikę Krawiec (F).

Nie ma sprawy.

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 29 kwietnia 2007, 20:11

Chciałem poinformować nieoficjalnie, bo oficjalnie zrobi to Greebo jako szef Fantasy, że BlackJury odrobił do mnie straty w meczu finałowym i został zwycięzcą Fantasy!!!
Gratulacje BlackJury!
Niestety w moim zespole w ostatnim meczu zawiodła zawodniczka, na którą najbardziej liczyłem czyli Elena Skerović. :cry: Z drugiej strony cieszy mnie fakt, że zawodniczką która zapewniła zwycięstwo mojemu rywalowi była Aga Szott. :D Brawo Aga!

Małe podsumowanie z mojej strony.
Podziękowania dla Greebo za zorganizowanie zabawy. Z mojej gry właściwie powienienem być zadowolony... Bądź co bądź pokonałem w PO najlepszą drużynę rozgrywek grupowych (pozdro simon 8)), a i z BlackJurym stoczyłem najbardziej zacięty bój w PO ze wszystkich jego rywali.
Udało mi się również zaprzeczyć stawianym tu tezom, że moja grupa (czyli grupa A) była słaba. Zarówno Dario jak i ja udowodniliśmy chyba, że jednak było inaczej. A nasza mała liczba osiągniętych punktów wynikała z bardzo równego poziomu w naszej grupie i równomiernego rozłożenia się najlepszych zawodniczek czyli dużej znajomości tematu przez wszystkich menadżerów grupy A.
Tylko, że apetyt rośnie w miarę jedzenia i teraz odczuwam małe rozżalenie :x ... Jako trener muszę przemyśleć pewne sprawy i dopiero po ochłonięciu podejmę decyzję czy wystartuję w przyszłym sezonie.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim uczestnikom zabawy. :)

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 29 kwietnia 2007, 20:38

C Ewelina Kobryn 1 + 6
G Monika Sibora 19 + 5
G Anna DeForge (USA) 20 + 21
F Agnieszka Szott 2 + 22

F Ilona Jasnowska 3 + 8
F Monika Krawiec -
G Elena Skerović (Serbia) 7 + (-3)
G Anna Szyćko 14 + 10

Wynik koncowy:

BlackJuRy – bartolino 129,04 – 109

Cioz, Bartek napisał własciwie wszystko na temat fianłu. Ogłaszam wiec wszem i wobec ze zwyciezcą pierwszej edycji Fantasy PLKK został BlackJuRy.Gratulacje dla niego jak i dla Bartolino. Finał długo byl na styku, o wyniku przesadzilo dopiero sporkanie Lotos-Wisła.

PS. W ciagu tygodnia napisze cos wiecej o zakonczonych rozgrywkach w temacie ogolnym.

Awatar użytkownika
BlackJuRy
Młodzik

Postautor: BlackJuRy » 02 maja 2007, 09:41

:) Witam wczoraj wrocilem do domu, a ze czsu nie bylo to pisze dzisiaj. Dziekuje za gratulacje, dziekuje za rywalizacje zarowno Bartkowi jak i pozostalym rywalom i gratuluje miejsc nie zaleznie od ich wysokosci, bo przeciez bawilismy sie niezle;). Specjalne podziekowania dla moich zawodniczek:
Anny DeForge - heh za wszystko a przede wszystkim za to ze jest ;P
Tan White - za caly sezon dobrej gry/ niestety nie moglem sobie pozwolic na wystawienie jej w play offach
Moniki Sibory - za wspaniale zastapienie Tan i niezastapiana pomoc w play offach
Agnieszki Szott - jak wspomnial juz Bartek, za final
Sabriny Scott - dlugo mojemu jedynemu centrowi
Eweliny Kobryn - ostatnio mojemu jedynemu centrowi:)
Joanny Jarkowskiej - za wysoka stabilna forme przez caly sezon, chyba nawet nie zdawalem sobie sprawy co za skarb mam w druzynie;)
a takze dla
Moniki Krawiec, Justyny Żurowskiej, Tamiki Whitmore, Katarzyny Ćwiklińskiej, Joanny Czarneckiej za różne rzeczy :)
Dziekuje równiez klubowi MKS Polonia Przemyśl za pomoc w trudnych chwilach :D a swoja droga mam nadzieje ze kiedys wroci do Przemyśla wielka koszykówka... ehh ta kasa.
Pozdrawiam wszystkich
"Wszyscy ludzie rodzili się równi, dopóki nie pojawił się Michael Jordan."
Rick Barry
Obrazek

Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”