PLKK Manager 2007 - download
Moderator: Moderatorzy
-
gulchynsky
- Młodzik
Gulchynski - pomóż! Ściągnąłem plik, wypakowałem, włączyłem plik "setup" i zainstalowałem na dysku "D". Włączam gre, wszystko ładnie - okazuje się, że włączyłem Koszykówka Menager 2001 w oryginalnej wersji (miałem już wczesniej na dysku). Odinstalowałem plik i zainstlowałem jeszcze raz, włączam i cały czas jest tylko czarny ekran i kursor, nic więcej. Resetowałem i włączałem jeszcze raz i znów to samo. I tak 3 razy
Co mam zrobić?
AZS PWSZ GORZÓW WLKP
-
gulchynsky
- Młodzik
..::Michał::.. pisze:Mi działa na razie tylko ją tak przejrzałem. W oczy mi sie rzuciło że SMS wygrał z Lotosem. Ja na razie Odra jeden mecz wygrałem i jeden przegrałem na pierwszym miejscu SMS. Chyba za dobre je zrobiles:D. Gra sie podoba tzn. tematyka. Nazwiska jak patrzylem do nie widzialem błędów.
Pozdrawiam.
Takie mecze, o których piszesz zdarzają się, ale zawsze tak nie będzie. Moim zdaniem SMS nie jest zbyt dobrze zrobiony przeze mnie (jeżeli chodzi o umiejętności). Jedyną naprawdę dobrą zawodniczką jest Magda Bibrzycka, ale trzeba się przyzwyczaić, że czasami będą niespodzianki.
Pozdrawiam
PS Cieszę się, że w końcu komuś zadziałała gra
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik
BartekO pisze:Gulchynski - pomóż! Ściągnąłem plik, wypakowałem, włączyłem plik "setup" i zainstalowałem na dysku "D". Włączam gre, wszystko ładnie - okazuje się, że włączyłem Koszykówka Menager 2001 w oryginalnej wersji (miałem już wczesniej na dysku). Odinstalowałem plik i zainstlowałem jeszcze raz, włączam i cały czas jest tylko czarny ekran i kursor, nic więcej. Resetowałem i włączałem jeszcze raz i znów to samo. I tak 3 razyCo mam zrobić?
Pamiętaj o tym, żeby wkleić folder "Dane"
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik