"Idol" się chowa :)))

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 18 lutego 2005, 14:41

Lisu pisze:
KIBIC pisze:po drugie gdyby Mikey nie dał linku to nawet byś nie wiedzał że taki hymn istnieje

Ale na Twoje nieszczęście dał :lol:

:roll:

i jeszcze jedno proszę nie mieszać mnie w jakieś wojny pomiędzy basketmania a kkkforum

ja osobiście czytam jedno i drugie forum

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 18 lutego 2005, 15:18

KIBIC pisze:i jeszcze jedno proszę nie mieszać mnie w jakieś wojny pomiędzy basketmania a kkkforum

ja osobiście czytam jedno i drugie forum

Rozumiem Cię ale ja nie będą rozróżniał kto akurat dokładnie naśmiewa się z nas w Gdyni tak samo jak już nie raz słyszałem z Waszej strony że skoro jestem kibicem ŁKS to jestem "piłkarskim chuliganem", "piłkarskim kibicem" (to lubie najbardziej :lol: ) itd. mimo że piłki nie lubie a do chuligana mi daleko.

Wyśmiewam Was taka jak Wy wyśmniewacie nas, niestety dla Ciebie musisz tio czytac tutaj tak samo jak kibice ŁKS podobne teksty pod swoim adresem gdzie indziej :wink:

Ja osobiście nie bawie sie w konflikt kkforum-basketmanie. Piszę tutaj bo lubię i tyle.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 18 lutego 2005, 16:01

KIBIC pisze:
i jeszcze jedno proszę nie mieszać mnie w jakieś wojny pomiędzy basketmania a kkkforum

Hmmmm... a jest jakaś wojna? Ja tam nic nie wiem...

Co do tego, co piszą niektórzy gdzieś indziej... dziwię się Wam wszystkim, że się tym wogóle przejmujecie. Czym więcej napiszą bzdetów (nie mając najwyrazniej bardziej inteligentnych tematów), tym sami bardziej się kompromitują, ośmieszają i podążają w stronę rynsztoku. Nie idzmy w ich ślady i po prostu olejmy ich zakompleksienie zajmując się na KKForum TYLKO koszykówką!

Pozdrawiam.

Ps. Hymnu nie słuchałem, bo w disco-polo nie gustuję :D A czytałem, że podpada...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Strzal
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Strzal » 18 lutego 2005, 20:52

z calym powazaniem mowiac, ten Hymn przypomina soundtrack do bajki Disney'a :D :lol: :D
<b> Michael Jordan On The Max </b>

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 19 lutego 2005, 08:10

Strzal pisze:z calym powazaniem mowiac, ten Hymn przypomina soundtrack do bajki Disney'a :D :lol: :D

już lepsze porównanie :lol:
przynajmniej lepsze od porównania do disco polo 8)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 19 lutego 2005, 11:05

[b]aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłaaaaaaaa :!: :!: :!: :!:

ludzie! przeciez tego nie da sie zaspiewac. moim zdaniem to nie jest nawet jakis HYMN: mysle ze jest to poprostu jakas propagandowa piosenka sponsorowana przez firme Lotos.

"mam serce wilka, mam zwinnośc pumy, i wiktorii dzis zabrzmi dla nas wieśc..." o jezu..........
reloaded :]

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 19 lutego 2005, 11:54

Mytek to nie wiedziałeś że każdy kibic Lotosu ma serce wilka i zwinność pumy :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 19 lutego 2005, 12:08

Lisu pisze:Mytek to nie wiedziałeś że każdy kibic Lotosu ma serce wilka i zwinność pumy :lol: :lol: :lol:

przepraszam, wstyd mi :oops: :oops: :oops:

tylkop dziwi mnie jedna rzecz: skoro jest to hymn kibicow lotosu, to dlaczego nie uslyszalem go rok temu, gdy kibice ci przyjechali do nas na final??? czy wtedy tego hymnu jeszcze nie bylo? jak dlugo ten hymn "zyje"?
reloaded :]

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 19 lutego 2005, 15:35

Juz wlasnie sciagam ta piosenke! Wydam swoja opinie po jej odsluchaniu!
A co do basketmanii to nie ma po co tam wchodzic bo to jest wewnetrzne forum Lotosu! Jak widze wypowidzi aszok to mnie krew zalewa!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 lutego 2005, 17:29

Mytek, nie usłyszałeś tego "hymnu" bo po prostu gdyńscy "kibice" jeszcze sie go nie nauczyli :lol: . Druga sprawa jest taka że ich repertuar jest strasznie ubogi i taka długa piosenka sprawiała by im kołopot :lol: :lol: :lol: .

Maras, co do twojego wpisu to ........ wyjatkowo sie z nim zgadzam!!! :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Hyde Park”