Ruszyła ekstraklasa
Moderator: Moderatorzy
Marco TS pisze:W Krakowie tez swieto. Było cięzko ale wygrana w pelni zasluzona. grunt to to ze ciagle gramy na zero w defensywie i przez 4 mecze nie stracilismy bramki. Cleber rządziTeraz czeka nas ciezkie spotkanie z Mattersburgiem i Lechem w Poznaniu.
Mam nadzieję że jakoś "odpowiednio" przywitacie jednego pajaca z Matersburga
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Były poseł Andrzej Pęczak stanie przed łódzkim sądem oskarżony m.in. o pomocnictwo w oszustwie i płatnej protekcji oraz przyjęcie łapówki.
Byłemu łódzkiemu "baronowi" SLD grozi za to kara do 8 lat więzienia.
Obok Pęczaka na ławie oskarżonych zasiądzie jeszcze dziesięć osób, w tym były współwłaściciel klubu piłkarskiego Widzew, biznesmen Andrzej P. oraz b. prezes Widzewa i b. wiceprezydent Szczecina Mirosław Cz. Obaj są oskarżeni o płatną protekcję. Grozi im za to do 3 lat pozbawienia wolności(...)
Akt oskarżenia ma związek ze śledztwem wszczętym po doniesieniu dwóch znanych biznesmenów spod łódzkiego Rzgowa - braci G., właścicieli m.in. hal targowych, a dotyczącym przyjmowania korzyści majątkowych i powoływania się na wpływy przez osoby z życia politycznego i gospodarczego. Jeden z wątków śledztwa dotyczy sponsorowania przez braci G. sportowej spółki SPN Widzew SSA w latach 2002-03(...)O płatną protekcję oskarżono natomiast b. współwłaściciela łódzkiego klubu Andrzeja P. i b. prezesa Widzewa Mirosław Cz. Według prokuratury, obaj powołując się na swoje wpływy w instytucjach państwowych i samorządowych zażądali od rzgowskich biznesmenów korzyści majątkowej w wysokości 3 mln złotych na rzecz klubu; miała to być forma sponsorowania Widzewa
Ale Widzewek ma sie dobrze, gdzie by tam jakies konsekwencje...
Byłemu łódzkiemu "baronowi" SLD grozi za to kara do 8 lat więzienia.
Obok Pęczaka na ławie oskarżonych zasiądzie jeszcze dziesięć osób, w tym były współwłaściciel klubu piłkarskiego Widzew, biznesmen Andrzej P. oraz b. prezes Widzewa i b. wiceprezydent Szczecina Mirosław Cz. Obaj są oskarżeni o płatną protekcję. Grozi im za to do 3 lat pozbawienia wolności(...)
Akt oskarżenia ma związek ze śledztwem wszczętym po doniesieniu dwóch znanych biznesmenów spod łódzkiego Rzgowa - braci G., właścicieli m.in. hal targowych, a dotyczącym przyjmowania korzyści majątkowych i powoływania się na wpływy przez osoby z życia politycznego i gospodarczego. Jeden z wątków śledztwa dotyczy sponsorowania przez braci G. sportowej spółki SPN Widzew SSA w latach 2002-03(...)O płatną protekcję oskarżono natomiast b. współwłaściciela łódzkiego klubu Andrzeja P. i b. prezesa Widzewa Mirosław Cz. Według prokuratury, obaj powołując się na swoje wpływy w instytucjach państwowych i samorządowych zażądali od rzgowskich biznesmenów korzyści majątkowej w wysokości 3 mln złotych na rzecz klubu; miała to być forma sponsorowania Widzewa
Ale Widzewek ma sie dobrze, gdzie by tam jakies konsekwencje...
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2006, 21:37 przez Mikey, łącznie zmieniany 1 raz.

- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Firma bukmacherska Bet24 postanowiła wypłacić pieniądze także tym kibicom, którzy postawili na zwycięstwo Kolejorza lub remis w meczu Lech-Cracovia! "Kibice zostali oszukani przez sędziego, co nie znaczy, że mają być oszukani przez nas. Chociaż w taki sposób możemy fanom poznańskiego klubu naprawić tą niesprawiedliwość" - mówi prezes Bet24 Holger Kristiansen, zastrzegając, że jest to akcja jednorazowa. - "Nie będziemy płacili za każde potknięcie polskiego arbitra" - mówi. Jest to wydarzenie bez precedensu w historii polskiej ligi i rynku bukmacherskiego.
www.bet24.com
no to dzieki temu odzyskałem jakies 40zł
;);)
Zajebisty marketingowy ruch bet24
ludzie to łykną 
www.bet24.com
no to dzieki temu odzyskałem jakies 40zł
Zajebisty marketingowy ruch bet24
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Wojteg pisze:Mikey pisze:Ale Widzewek ma sie dobrze, gdzie by tam jakies konsekwencje...
Przecież na konto klubu z tych 3 mln nie wpłynęła żadna złotówka. Jakich konsekwencji byś oczekiwał?
Wojteg malwersacje w Widzewie za czasów Pawelca i Grajewskiego to był chleb powszedni!! Tajemnicą poliszynela bylo w Łodzi z jakich machlojek ówczesny Widzew czerpal pieniądze. Prosze Cię nie udawaj ze nic o tym nie wiedzialeś. Cala Polska o tym trąbiła. A afera z braćmi Gałkiewiczami siegala od Millera, przez Pęczaka, cale owczesne SLD rejonu lodzkiego na Widzewie wlasnie skonczywszy. Brudna kasa była prana ile wlezie. A jak się na zachodzie traktuje takie kluby tego już chyba nie musze pisać.

-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Lech nie będzie mistrzem, nie z taką obroną. ( w 4 meczach starcili 8 goli ). Wiadomo że troche nadrabiają niezłym atakiem, ale to jednak zamało. Dużo powinno wyjaśnić niedzielne spotkanie Kolejorza z naszą Białą Gwiazdą. Nam na Lechu ostatnio gra się ciężko, w dodatku we czwartek czeka nas trudne spotkanie w pucharze UEFA. Zobaczymy czy 'pyrusy' będą potrafiły to wykorzystać.
Cieszy wygrana ŁKS-u i porażka Legii. Fajnie że kibice się dogadali i obeszło się bez zgrzytów (tak btw. wie ktoś z wiarygodnego źródła po co Legia wywiesiła flage Libanu i Palestyny ( o ile mnie wzrok nie myli). i z jakiej okazji cisneli naszym lokalnym żydom? 'cwel cwel cracovia', 'nożownicy, ch. wam w d.' ?) Śmieszny był moment jak ŁKS zaczyna śpiewać 'kto nie skacze ten z Widzewa' i cały sektor Legii zaczyna z nimi skakać
Zastanawia mnie na ile czasu sił, zapału i farta starszy drużynie z Bełchatowa. Miejmy nadzieje że nie dłużej niż do meczu z Wisłą
Cieszy wygrana ŁKS-u i porażka Legii. Fajnie że kibice się dogadali i obeszło się bez zgrzytów (tak btw. wie ktoś z wiarygodnego źródła po co Legia wywiesiła flage Libanu i Palestyny ( o ile mnie wzrok nie myli). i z jakiej okazji cisneli naszym lokalnym żydom? 'cwel cwel cracovia', 'nożownicy, ch. wam w d.' ?) Śmieszny był moment jak ŁKS zaczyna śpiewać 'kto nie skacze ten z Widzewa' i cały sektor Legii zaczyna z nimi skakać
Zastanawia mnie na ile czasu sił, zapału i farta starszy drużynie z Bełchatowa. Miejmy nadzieje że nie dłużej niż do meczu z Wisłą
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Liquidor pisze:Zastanawia mnie na ile czasu sił, zapału i farta starszy drużynie z Bełchatowa. Miejmy nadzieje że nie dłużej niż do meczu z Wisłą
No własnie... ja myślałem, że skonczy się w tym meczu. Postawiłem na remis z Odrą...
ciekawe ciekawe
Co do Lecha... Franek Smuda mnie zadziwia... przegrywając mecz 0-3 dochodzac rywala czy tak jak z Wisłą Płock 0-2 i wygrywając mecz... potrafią tylko najlepsi, więc myślę, że ... Lechu ma duże szanse
Mikey pisze:Wojteg pisze:Mikey pisze:Ale Widzewek ma sie dobrze, gdzie by tam jakies konsekwencje...
Przecież na konto klubu z tych 3 mln nie wpłynęła żadna złotówka. Jakich konsekwencji byś oczekiwał?
Wojteg malwersacje w Widzewie za czasów Pawelca i Grajewskiego to był chleb powszedni!! Tajemnicą poliszynela bylo w Łodzi z jakich machlojek ówczesny Widzew czerpal pieniądze. Prosze Cię nie udawaj ze nic o tym nie wiedzialeś. Cala Polska o tym trąbiła. A afera z braćmi Gałkiewiczami siegala od Millera, przez Pęczaka, cale owczesne SLD rejonu lodzkiego na Widzewie wlasnie skonczywszy. Brudna kasa była prana ile wlezie. A jak się na zachodzie traktuje takie kluby tego już chyba nie musze pisać.
Jakbyś nie wiedział jakie wałki w ŁKSie były
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:O jezu wałki sa wszedzie, nie maw Polsce klubu w którym wsio byłoby ok, ale to co tamsie działo...
jest
Moze to wszystko przez ten pamietny 1993 rok

WislaLive.pl