jak zdac egzamin z teorii o koszykowce

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

pawel m
Nowy na forum

jak zdac egzamin z teorii o koszykowce

Postautor: pawel m » 11 stycznia 2006, 14:47

nie cw na wf bo mam zlamna noge i musze zdac teorie z kosza pomozcie

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 11 stycznia 2006, 14:50

zalezy co rozumiesz przez teorie???
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 11 stycznia 2006, 14:52

zależy co rozumiesz przez "pomozcie"

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 11 stycznia 2006, 16:29

teoria ;-) to chyba proste ;-) bo na pewno nikt nie będzie pytał Cię z historii koszykówki. Myślę więc, ze będą to rzeczy typu jak robisz dwutakt z lewej ręki to z której nogi zaczynasz nabieg, albo ile sekund ma zawodnik na przeprowadzenie piłki przez własną połowę ;)

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 11 stycznia 2006, 17:59

czyli usiadz z kims kto albo w kosza gra albo go oglada 15 minuit i juz wszystko umiesz :twisted: ja tak mialem z technika rozmawialem z kolesiem ktory opowiadal o glosnikach, wzmacniaczas itp z taka pasja ze weszlo wszystko za godzinke a potem to juz tylko ciekawostki szly....pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 11 stycznia 2006, 18:42

:lol: Chryste po..bało ich juz w tych szkołach... teoria koszykówki... Gra kolektywna zgodnie z której zasadami dwa zespoły złożone z osobników tej samej płci starają się wrzucic przedmiot kształtu kulistego do otworu koszowego rywala...
Obrazek
Obrazek

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 11 stycznia 2006, 18:51

hehe dobre :!:
Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 11 stycznia 2006, 19:42

ej, no co chcesz Mikey :?: :!:

u mnie np padło kiedys pytanie na wfie do czego służy pilka podczas gry w kosza i nikt nie znał odpowiedzi (znaczy się, poza mną i kolegą)... :?

zatem ja uważam, że podstawowa wiedza o przerabianych dyscyplinach powinna być..., bo to, że w kopanej bramki są dwie każdy wie, ale nie każdy musi wiedzieć, co to spalony albo corner :P
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 11 stycznia 2006, 19:45

Edzia pisze:ej, no co chcesz Mikey :?: :!:

u mnie np padło kiedys pytanie na wfie do czego służy pilka podczas gry w kosza i nikt nie znał odpowiedzi (znaczy się, poza mną i kolegą)... :?

:shock: :shock: :shock:
To co Ty Edzia, do "czwórki" chodziłaś :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 11 stycznia 2006, 20:03

nie, do SP nr 9

a pytanie padło na którymś wf'ie w średniaku i żadna z dziewczyn nie wpadła na to, że do przemieszczania się po boisku :?

i właśnie z takich powodów uważam, że podstawy każdej "ćwiczonej" dyscypliny powinny być wykładane, by potem taka dziewczynka miała choć blade pojęcie
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 11 stycznia 2006, 20:04

Mikey pisze::lol: Chryste po..bało ich juz w tych szkołach... teoria koszykówki... Gra kolektywna zgodnie z której zasadami dwa zespoły złożone z osobników tej samej płci starają się wrzucic przedmiot kształtu kulistego do otworu koszowego rywala...

A ja chciałbym kolegę jeszcze prosić o wykładnię co to "otwór koszowy rywala" i gdzie się znajduje - czy to analogia do "otworu gębowego"?

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 11 stycznia 2006, 22:36

Co w tych szkołach juz niewymyśla o ludzie ;)
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty ;)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 11 stycznia 2006, 22:45

simon pisze:
Mikey pisze::lol: Chryste po..bało ich juz w tych szkołach... teoria koszykówki... Gra kolektywna zgodnie z której zasadami dwa zespoły złożone z osobników tej samej płci starają się wrzucic przedmiot kształtu kulistego do otworu koszowego rywala...

A ja chciałbym kolegę jeszcze prosić o wykładnię co to "otwór koszowy rywala" i gdzie się znajduje - czy to analogia do "otworu gębowego"?
Otwór koszowy to przeciez nic innego jak dziura kształtu owalnego (nie będe mówił nic o analogii... :oops: ) umiejscowiona w płasczyźnie poziomej w stosunku do powierzchni po której przemieszczają się wspomniani osobnicy...
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 12 stycznia 2006, 10:55

Mikey pisze:
simon pisze:

Otwór koszowy to przeciez nic innego jak dziura kształtu owalnego (nie będe mówił nic o analogii... :oops: ) umiejscowiona w płasczyźnie poziomej w stosunku do powierzchni po której przemieszczają się wspomniani osobnicy...

To ja jeszcze uściślę - nie ma nigdy "płaszczyzny poziomej" w jakimkolwiek innym stosunku niż ten związany z przyciąganiem ziemskim - jeśli na być w jakimś "stosunku do powierzchni" - to tylko równoległym, skośnym lub prostopadłym.

Negowałbym także kształt owalny - bowiem istnieją niestety "kształty owalne" nie będące jednocześnie kołem - a to w przypadku koszykówki wykluczone.

Liczę "pawel m" że nasz wykład pozwoli Ci zdać egz. celująco - przy okazji pamiętaj o potwierdzeniu niezbędnie potrzebnym w wyborach MISS - mimo tak intrygującego tematu jaki założyłeś.

pzd

Wróć do „Hyde Park”