Mógłbym być jednym z moderatorów
Forum Starego Browaru
Moderator: Moderatorzy
Forum Starego Browaru
Może warto byłoby utworzyć także forum Starego Brawaru?
Myślę, że trzeba będzie w najbliższym czasie przeprowadzić akcję reklamującą nasze forum. Poumieszczać jego adres w księgach gości na stronach klubowych, a tam gdzie to mozliwe dodać adres do linków. Powinno to pomóc w przyciągnięciu większej ilości Forumowiczów. Ja postaram się trochę w najbliższych dniach "poszumieć" tam gdzie to możliwe 
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Myślę, że trzeba będzie w najbliższym czasie przeprowadzić akcję reklamującą nasze forum. Poumieszczać jego adres w księgach gości na stronach klubowych, a tam gdzie to mozliwe dodać adres do linków. Powinno to pomóc w przyciągnięciu większej ilości Forumowiczów. Ja postaram się trochę w najbliższych dniach "poszumieć" tam gdzie to możliwe
Spoko Seba - jeszcze troche i zaczniemy na maksa. Ale chce już ukończyć także portal, który będzie naszą wizytówką! Sesja już się kończy więc będzie czas się wziąć do roboty.
- pietroc
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: Forum Starego Browaru
Nas pisze:Może warto byłoby utworzyć także forum Starego Brawaru?
taa, a ja chce oddzielne forum Lotto... bedziemy numery multi lotka umieszczac...
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”