Podforum Wisły

Wasze pomysły oraz propozycje co do KKforum, ogłoszenie o zmianach, ostrzeżeniach i innych sprawach organizacyjnych.

Moderator: Moderatorzy

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 23 maja 2005, 23:27

Nie wiem nic na ten temat i nie chce wiedzieć :?
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 25 maja 2005, 12:24

Jak najbardziej jestem za! :)

Czy nowa osoba, to nie powiedzialabym, bo czytam i bywam na forum od daaawna, ale nowo zalogowana i udzielajaca sie, w miare mozliwosci, jak najbardziej :D
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 25 maja 2005, 12:46

Zdecydowanie zatem popieram inicjatywę powstania podforum "Białej Gwiazdy" - jeśli tylko są osoby chętne, by się tym zająć, to dlaczego nie? Adminie - twój ruch :wink:

Gusia
Nowy na forum

Postautor: Gusia » 25 maja 2005, 13:01

Mam nadzieje, ze to wypali :)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 maja 2005, 16:08

Mikey pisze:A Lotos juz swoje podforum kiedys miał, ale po słynnej awanturze nie było chetnych do jego prowadzenia

To nie do końca tak ... Moderatorem wybrano osobę powszechnie cieszącą się szacunkiem i zaufaniem, osoba ta przyjęła propozycję... były wzajemne podziękowania i gratulacje, zapewnianie o słuszności wyboru... ogólnie miło i normalnie ;) Po czym koledzy wybranego nakazali mu zrezygnować z funkcji Moderatora (zazdrościli? :shock: )... i zrobiło się bardzo nienormalnie :)

A co do głównego tematu tego wątku - właśnie utworzone zostało podforum krakowskiej Wisły. Jej Moderatorami, na razie na próbny okres miesiąca, zostali MarcoTS i Ann... myślę, że nikt nie ma wątpliwości? Wszelkie uwagi proszę zgłaszać w tym wątku!

GRATULACJE!!! No i życzę, by uprawnienia moderatorskie nie były Wam NIGDY potrzebne ;)

Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 25 maja 2005, 19:40

Dziękuje serdecznie za uznanie :D
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 25 maja 2005, 23:16

Dzieki za obdarzenie zaufaniem jelsi chodzi o powierzenie funcji moderatora. Podforum WIsły pewnie bedzie budzić kontrowersje jesli ja sie bede tam wypowiadał chodzi o styl chyba ze kolezanka Ann bedzie ostrą reką moderować bo mnie znacie :lol: Postaram sie hamowac by byc porządnym modem. 8)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Gusia
Nowy na forum

Postautor: Gusia » 27 maja 2005, 06:15

Gratuluje Ann :!:
Marco... porządny mod nie zostawia pokoju który sam stworzył. Ale może tu będzie Ci lepiej... :?

no to zobaczymy jak będzie... :)

Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”