Tylko dla zarejestrowanych.

Wasze pomysły oraz propozycje co do KKforum, ogłoszenie o zmianach, ostrzeżeniach i innych sprawach organizacyjnych.

Moderator: Moderatorzy

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 05 czerwca 2005, 18:55

Seba pisze:
KIBIC pisze:(...)
NIE :!: Żadnej wolności dla Gości piszących obrażliwe posty :!:

1 :!:

Chyba nie bardzo o to chodzi... jaką masz pewność, że tacy "goście" nie poświęcą 10 sekund, by stworzyć jedno, drugie, czterdzieste piąte konto, by wpisać to, co i tak by wpisali teraz? :) 8)

ale trochę ich to będzie czasu kosztować ;)
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 czerwca 2005, 19:13

Kibic... 10 sekund ... serio... ehhh.. a wiesz ile Viallosa i mnie sprawdzić potem co, kto i dlaczego zanim wywalimy wpis :? O ewentualnych (ODPUKAĆ!) decyzjach odnośnie banowania nie wspomnę... teraz wiadomo przynajmniej komu zależy na losie KKForum, a kto je po prostu zwyczajnie zaśmieca. Wszystko ma swoje plusy i minusy... w tym przypadku całościowo moim zdaniem więcej plusów ma obecny stan rzeczy...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 05 czerwca 2005, 19:19

To zrób jak chcesz :mrgreen: moje zdanie znacie i zresztą nie tylko moje

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 czerwca 2005, 19:30

No i przeginasz... nie robię, jak chcę, bo gdyby tak było, to wogóle bym z Tobą nie dyskutował. Zobacz ile osób popiera otwarte (jak teraz) KKForum, zobacz ilu wartościowych "gości" się wpisuje pod STAŁYM nickiem (POZDRAWIAM Agata#4 ;) ) - każdy jeden taki wpis podnosi wartość tego Forum, powoduje, że nie zamykamy się w sobie. Sporo osób z różnych powodów (nieśmiałość, nieufność) zaczyna kontakty z nami własnie jako osoba niezarejestrowana, pisząc jednak cały czas pod jednym nickiem (POZDRAWIAM Pazdzioszku-Osanko ;) ). Stopniowo się oswajając, często wybierają pózniej rejestrację. Część osób piszących tu, choć sympatyzuje z KKForum od dawna i dzieli się z nami wieloma cennymi informacjami, z różnych powodów nie może sie oficjalnie ujawnić ;) Z jakiej racji mamy zmieniać to, z czego słyniemy od dawna (czy komuś się to podoba, czy też nie), czyli otwartość mimo wszystko w wymianie poglądów - nawet tych bzdurnych i kłamliwych... ale cennych, bo dają szansę przedstawić PRAWDĘ! Na przykład głupotę wymyśloną o fladze Olimpii: "Mistrz Polski Juniorek 2001 i 2002" - gdyby nie pełen zapału, ale zupełnie bezsensu, wpis "gościa", w życiu nie pomyślałbym, że ktokolwiek jest w stanie dorobić tak chorą teorię i na dodatek wierząc w nią, ją rozpowszechniać. Chcesz czy nie chcesz osoby nie zarejestrowane na KKForum nie są pełnoprawnymi Forumowiczami i dyskusje z nimi nigdy nie traktowane są jako tak samo wartościowe... ta różnica sama w sobie już wystarcza, jako "ukaranie" tych anonimowych - "gorszego rodzaju" odwiedzających KKForum.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 05 czerwca 2005, 19:39

Źle sie wyraziłem :) A co do Gosci napisze jeszcze raz jeśli ktoś pisze mądrze i na temat to chyba jak będzie pisał pod stałym nickiem to sie nie zmieni :roll:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 05 czerwca 2005, 21:41

Ja juz w tej kwesti się wypowiadałem i powtórzę jeszcze raz - wolne dla wszystkich!

Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”