Myślę że warto byłoby w koncu zacząć pisać własne artykuły do tego portalu - tak więc i tutaj liczę i czekam na chętnych.
Proszę o ewentualne wpisy osoby zainteresowane w tym wątku.
Pozdro
Moderator: Moderatorzy
Viallos pisze:
Myślę że warto byłoby w koncu zacząć pisać własne artykuły do tego portalu - tak więc i tutaj liczę i czekam na chętnych.
Anonymous pisze:Witam.
Jestem chętny jeśli chodzi o pisanie na portal. Nie będę się chwalił, co umiem itp. Powiem tak zostawie meila czekam na ewentualny odzew.
lukasklin@poczta.onet.pl. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Muszę powiedzieć, że byłem wrogiem takich portali itd. Ale zmieniłem zdanie sporo się tu można dowiedziec, poznać ludzi i wasze opinie. Które czasem powinni przeczytać panowie dziennnikarze ( ci starsi, bo ja czytuje)
Anonymous pisze:Kolego z Ostrowa spoko relacja z meczu będzie na sports.pl , probasket.pl. I dokleję ją jeszcze przed 23.30 do tematu AZS-Ostrovia. Sobie skopiujesz z forum albo portali, które podałem i będziesz miał relację
Seba pisze:Anonymous pisze:Kolego z Ostrowa spoko relacja z meczu będzie na sports.pl , probasket.pl. I dokleję ją jeszcze przed 23.30 do tematu AZS-Ostrovia. Sobie skopiujesz z forum albo portali, które podałem i będziesz miał relację
A takie kopiowanie, jak wczoraj np z Euroligi, gdzie wieczorem po tym, jak Hersi zrobił relację "live" ze WSZYSTKICH meczy, ktoś "mądry" walnął na koniec właśnie skopiowaną "relację" (dwa słowa o Lotosie), która nawet połowy wyników z danego dnia nie zawierała (choć był już pózny wieczór), o zupełnie nieaktualnej tabeli nawet nie wspomnę, to możecie sobie .... podarować. Jeśli ktoś NA SIŁĘ chce promować własne projekty na naszym Forum niech chociaż zadba by posiadały one choćby odrobinę profesjonalizmu. I myślę, że Mati wcześniej zostanie wrogiem Ostrovii niż zacznie coś kopiować od kogoś, by gdziekolwiek umieścić
Pozdrawiam.
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości