Szukam chętnych do redagowania portalu

Wasze pomysły oraz propozycje co do KKforum, ogłoszenie o zmianach, ostrzeżeniach i innych sprawach organizacyjnych.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Szukam chętnych do redagowania portalu

Postautor: Viallos » 14 stycznia 2005, 01:20

Chciałbym aby artykuły pojawiające się tutaj na forum równocześnie pojawiały się w portalu i dlatego potrzebna jest grupa ludzi którzy te artykuły będą tam zamieszczać. W tej chwili robię to sam (czasami mi Wojteg pomaga -thx) i dlatego wiadomości w portalu pojawiają się z pewnym opóźnieniem co nie wpływa zbyt dobrze na jego popularyzację. A jest to nasza oficjalna wizytówka :-)

Myślę że warto byłoby w koncu zacząć pisać własne artykuły do tego portalu - tak więc i tutaj liczę i czekam na chętnych.

Proszę o ewentualne wpisy osoby zainteresowane w tym wątku.

Pozdro
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2005, 15:21 przez Viallos, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 14 stycznia 2005, 07:14

Już o tym pisałem, że przydało by się coś takiego.

Jak zawsze możesz na nas liczyć! Pozdrawiam

simon nzl

Postautor: simon nzl » 14 stycznia 2005, 08:50

Chorobka - już dawno miałam/chciałem w tym kierunku coś zrobić ale narazie z wielkim trudem przychodzi mi raz na jakiś czas napisać coś na lkskosz - a sytuacja wygląda tak, że powiedzmy pod koniec lutego będę nieco wolniejszy a gdzieś od końca czerwca po raz pierwszy od pięciu lat całkowicie wolny w łikendy. Zatem powiem tak - "jestem", ale z poślizgiem...

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Re: Szukam chętnych do redagowania portalu

Postautor: Mytek » 14 stycznia 2005, 14:18

Viallos pisze:
Myślę że warto byłoby w koncu zacząć pisać własne artykuły do tego portalu - tak więc i tutaj liczę i czekam na chętnych.

ja niestty nie jestem humanista i zawsze odrzucało mnie od pisania wypracowan, reporterzy, felietonow itd... ale na forum pojawil sie "kula": to moj kolega z KK, jest poczatkujacym dziennikarzem, studiuje na UAMie i pracuje w radiu Emaus, gdzie wspolnie z innymi ludzmi prowadzi program sportowy, w czesci takze o zenskiej koszykowce. mysle ze bylby on dobra osoba do pelnienia funkcji wskazanej przez Viallosa, ale oczywiscie najlepiej gdyby sam sie na ten temat wypowiedzial..... :)
reloaded :]

Gość

Jestem chętny!!!!

Postautor: Gość » 14 stycznia 2005, 15:18

Witam.
Jestem chętny jeśli chodzi o pisanie na portal. Nie będę się chwalił, co umiem itp. Powiem tak zostawie meila czekam na ewentualny odzew.
lukasklin@poczta.onet.pl. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Muszę powiedzieć, że byłem wrogiem takich portali itd. Ale zmieniłem zdanie sporo się tu można dowiedziec, poznać ludzi i wasze opinie. Które czasem powinni przeczytać panowie dziennnikarze ( ci starsi, bo ja czytuje)

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 14 stycznia 2005, 16:45

Ja sam równierz nie mam wielkiego talentu do pisania reportaży ale myśle że Kula był by dobrym "pisarzem" oczywiście nie bajek tylko reportaży, relacji, felietonów itd.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Re: Jestem chętny!!!!

Postautor: Mytek » 14 stycznia 2005, 18:51

Anonymous pisze:Witam.
Jestem chętny jeśli chodzi o pisanie na portal. Nie będę się chwalił, co umiem itp. Powiem tak zostawie meila czekam na ewentualny odzew.
lukasklin@poczta.onet.pl. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Muszę powiedzieć, że byłem wrogiem takich portali itd. Ale zmieniłem zdanie sporo się tu można dowiedziec, poznać ludzi i wasze opinie. Które czasem powinni przeczytać panowie dziennnikarze ( ci starsi, bo ja czytuje)

o wlasnie! to jest uzytkownik "kula" o ktorym wspominalem, tylko sie nie zalogowal...
reloaded :]

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Re: Jestem chętny!!!!

Postautor: MARIO » 14 stycznia 2005, 20:13

Viallos jestem do dyspozycji.
..you got to lose, to know how to win..

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 14 stycznia 2005, 21:25

Glosuje na kule ! To wlasciwy czlowiek na ta posade 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 14 stycznia 2005, 22:15

do dyspozycji , do uzgodnienia :wink:

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 14 stycznia 2005, 22:32

Proszę jeszcze raz kogoś z Poznania o napisanie relacji z meczu!!!!!! Korzystając z okazji tematu!

Gość

Relacja

Postautor: Gość » 14 stycznia 2005, 23:51

Kolego z Ostrowa spoko relacja z meczu będzie na sports.pl , probasket.pl. I dokleję ją jeszcze przed 23.30 do tematu AZS-Ostrovia. Sobie skopiujesz z forum albo portali, które podałem i będziesz miał relację

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 14 stycznia 2005, 23:57

Kolego z ... pewnie Poznania...nie wiem czy wiesz ale chodzi nam o relację własną jako portal. I koniec z kopiowaniem z obojętnie czego. Poprostu chcę pociągnąć ten portal i żeby jak najmniej było kopiowanych rzeczy...więc jak chcesz pomóc napisz cos ciekawego oddzielnie. pozdrawiam

Seba
Oldboy

Re: Relacja

Postautor: Seba » 15 stycznia 2005, 01:44

Anonymous pisze:Kolego z Ostrowa spoko relacja z meczu będzie na sports.pl , probasket.pl. I dokleję ją jeszcze przed 23.30 do tematu AZS-Ostrovia. Sobie skopiujesz z forum albo portali, które podałem i będziesz miał relację

A takie kopiowanie, jak wczoraj np z Euroligi, gdzie wieczorem po tym, jak Hersi zrobił relację "live" ze WSZYSTKICH meczy, ktoś "mądry" walnął na koniec właśnie skopiowaną "relację" (dwa słowa o Lotosie), która nawet połowy wyników z danego dnia nie zawierała (choć był już pózny wieczór), o zupełnie nieaktualnej tabeli nawet nie wspomnę, to możecie sobie .... podarować. Jeśli ktoś NA SIŁĘ chce promować własne projekty na naszym Forum niech chociaż zadba by posiadały one choćby odrobinę profesjonalizmu. I myślę, że Mati wcześniej zostanie wrogiem Ostrovii niż zacznie coś kopiować od kogoś, by gdziekolwiek umieścić ;)

Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Re: Relacja

Postautor: mati » 15 stycznia 2005, 09:46

Seba pisze:
Anonymous pisze:Kolego z Ostrowa spoko relacja z meczu będzie na sports.pl , probasket.pl. I dokleję ją jeszcze przed 23.30 do tematu AZS-Ostrovia. Sobie skopiujesz z forum albo portali, które podałem i będziesz miał relację

A takie kopiowanie, jak wczoraj np z Euroligi, gdzie wieczorem po tym, jak Hersi zrobił relację "live" ze WSZYSTKICH meczy, ktoś "mądry" walnął na koniec właśnie skopiowaną "relację" (dwa słowa o Lotosie), która nawet połowy wyników z danego dnia nie zawierała (choć był już pózny wieczór), o zupełnie nieaktualnej tabeli nawet nie wspomnę, to możecie sobie .... podarować. Jeśli ktoś NA SIŁĘ chce promować własne projekty na naszym Forum niech chociaż zadba by posiadały one choćby odrobinę profesjonalizmu. I myślę, że Mati wcześniej zostanie wrogiem Ostrovii niż zacznie coś kopiować od kogoś, by gdziekolwiek umieścić ;)

Pozdrawiam.

tyy tyy nie zapędzaj się dobra? :wink: :wink: :wink: :wink: :D :D :D 8) 8) 8)

Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”