ARCHIWUM

Wasze pomysły oraz propozycje co do KKforum, ogłoszenie o zmianach, ostrzeżeniach i innych sprawach organizacyjnych.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

ARCHIWUM

Postautor: Szymon » 07 czerwca 2004, 09:46

Może mozna by było stworzyć taki dział??? Pamiętam jak kolega simon na poprzednim forum uraczył nas historyczną prasówką. Więc tak sobie czaszkuje że taki dział mógłby służyć do zamieszczania takich właśnie historycznych zdjęć lub artykułów???
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 czerwca 2004, 09:50

"kolega simon" miał Was dopiero uraczyć, ale z czasem jakoś nietęgo (i ze skanerem) - to co zamieściłem jest na takowym dziale www.lkskosz.pl

Pomysł wątków historycznych popieram, ale nie jako osobny dział - jestem za zmniejszeniem ilości a nie za zwiększaniem - bo potem są działy "martwe" ale zresztą "próba nie strzelba"

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 07 czerwca 2004, 10:14

simon pisze:"kolega simon" miał Was dopiero uraczyć, ale z czasem jakoś nietęgo (i ze skanerem) - to co zamieściłem jest na takowym dziale www.lkskosz.pl

Pomysł wątków historycznych popieram, ale nie jako osobny dział - jestem za zmniejszeniem ilości a nie za zwiększaniem - bo potem są działy "martwe" ale zresztą "próba nie strzelba"

Ja proponuje w Hyde Parku przykleic dwa wątki - Archiwum i Giełda pamiątek - bo takowy też się pojaiwł na forum.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 czerwca 2004, 10:19

a może w "foto" - hyde park to śmietnik - i taki ma być a foto możnaby zmienić na "forum foto, archiwum i pamiątek" albo faktycznie nowy dział "archiwum i pamiątki" no nie wiem

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 07 czerwca 2004, 10:31

simon pisze:a może w "foto" - hyde park to śmietnik - i taki ma być a foto możnaby zmienić na "forum foto, archiwum i pamiątek" albo faktycznie nowy dział "archiwum i pamiątki" no nie wiem

Nie za dużo działów to też niedobrze. Taki jeden dział wspólny byłby chyba bardzo dobry, bo przecież i w archiwum i giełdzie pamiątek dość obszerną rolę zajmują zdjęcia (skany).

Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”