Spotkanie (ZLOT) Forumowiczów - Propozycje
Moderator: Moderatorzy
Spotkanie (ZLOT) Forumowiczów - Propozycje
Wakacje już ruszyły pełną parą, wiec chyba powoli można zacząć się zastanawiać, czy jest sens spróbować zoorganizować to, czego udanym z tego co słyszałem zaczątkiem była ubiegłoroczna inicjatywa Majoneeza i pozostałych kibiców ŁKSu. Myślę, że dobrym terminem byłby koniec sierpnia, kiedy to powoli już wszyscy wracają po urlopach i innych wyprawach, do domów. Może tez pogoda w sierpniu byłaby lepsza. Co do miejsca - mnie powiem szczerze jest obojętnie. Niech tylko nie odstraszy wiekszości potencjalnych uczestników
Może też przy okazji spotkania udałoby się zoorganizować mini-mistrzostwa Polski kibiców żeńskiego basketu w koszykówce. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły bardzo proszę o wypowiedzenie się.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
brzydki pisze:fajna sprawa taki zlot, ale i tym razem beze mniepraktycznie do rozpoczecia roku akademickiego siedze na obczyznie i przez to moj udzial w forum rowniez oslabl. w kazdym badz razie zycze udanej zabawy.
Hmmm.. wielka szkoda Brzydki
Re: Spotkanie (ZLOT) Forumowiczów - Propozycje
Jestem jak najbardziej ZA zlotem. Postaram się pojawić na wszystkich meczach przedsezonowych Cukierków. W czasie sezonu pojawię się na pewno w Krakowie, Gorzowie, Pabianicach, Łodzi, Polkowicach, Poznaniu, Ostrowie i Gdyni 
majoneez pisze:Prawdopodobnie pojawię sie w Polkowicach na turnieju młodziczek w dniach 24-26.09. Nic szczególnego, ale jakby co???
Majoneez możesz coś więcej o tym turnieju? Termin jest dość dogodny, więc może to "jakby co" byłoby dobrym pomysłem
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Przy całym szacunku dla Polkowic nie znajdują sie one w dogodnym miejscu geograficznym. Najbliżej jest jakby nie patrzeć do ... no wąłśnie, myśle ze tzreba brac pod uwagę kto jest stałym forumowiczem i z jakich miast pochodzimy. Najliczniej reprezentowany jest Poznań: Seba, Saletra, Maras, Łódź-Pabianice: Majo, simon, Viallos, Szymon, Wojteg, ja
...

Seba pisze:majoneez pisze:Prawdopodobnie pojawię sie w Polkowicach na turnieju młodziczek w dniach 24-26.09. Nic szczególnego, ale jakby co???
Majoneez możesz coś więcej o tym turnieju? Termin jest dość dogodny, więc może to "jakby co" byłoby dobrym pomysłemSwoją drogą muszę się dowiedzieć czegoś o planach Olimpii, bo ... trochę przesadziliśmy z sezonem ogórkowym - właśnie wczoraj stwierdzilismy, że nikt nic nie wie
O samym turnieju wiem tyle, że otrzymaliśmy zaproszenie do wzięcia udziału w tej imprezie ( zespół Daivy ), grać będzie 10 podzielonych na dwie grupy drużyn z roczników 91. Turniej ma w nazwie
"międzynarodowy", więc pewnie przyjedzie ktoś z inostrańców. Tyle wiem, acha organizatorzy podają jeszcze miejsca spotkań, ale nie mam przed sobą zaproszenia, wiec w tej chwili nie powiem gdzie te mecze będą rozgrywane.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Z tego co widzę na gg Pamela na wakacjach, a szczerze powiem nie wiem czemu się nie zarejestrowała tutaj, pogonię ją jak wróciWaldi pisze:Mikey pisze:Seba pisze:Mikey pisze:(...) Poznań: Seba, Saletra, Maras...
Kaz126, Nas (Swarzędz), Marian, Dąbas, Drax...))
No skoro jedziemy tak to ŁKS reprezentują: majo, simon, mikey, lisu, pietroc, obs, duane...
A gdzie zapodziała się Pamela? Czyżby jakiś zagraniczny kontrakt?

majoneez pisze:Seba pisze:majoneez pisze:Prawdopodobnie pojawię sie w Polkowicach na turnieju młodziczek w dniach 24-26.09. Nic szczególnego, ale jakby co???
Majoneez możesz coś więcej o tym turnieju? Termin jest dość dogodny, więc może to "jakby co" byłoby dobrym pomysłemSwoją drogą muszę się dowiedzieć czegoś o planach Olimpii, bo ... trochę przesadziliśmy z sezonem ogórkowym - właśnie wczoraj stwierdzilismy, że nikt nic nie wie
O samym turnieju wiem tyle, że otrzymaliśmy zaproszenie do wzięcia udziału w tej imprezie ( zespół Daivy ), grać będzie 10 podzielonych na dwie grupy drużyn z roczników 91. Turniej ma w nazwie
"międzynarodowy", więc pewnie przyjedzie ktoś z inostrańców. Tyle wiem, acha organizatorzy podają jeszcze miejsca spotkań, ale nie mam przed sobą zaproszenia, wiec w tej chwili nie powiem gdzie te mecze będą rozgrywane.
z tym 'miedzynarodowy' to chodzi zapewne o sasiadow zza poludniowej granicy, jakis Trutnov albo cos w okolicy, chyba, ze nazbieraliby tyle coreczek szefow VW potrafiacych cosik klepac
P.S. Mikey ma racje jesli chodzi o lokalizacje zlotu, daje to szanse na wieksza frekwencje na imprezie
pietroc pisze:zdecydowanie Łodz jest najlepsza na taki zlot:
- srodek Polski
- chyba najliczniejsza (albo jedna z najliczniejszych) ekipa na kkforum
- kazdy wie gdzie to jest (sorki Polkowicehehe)
Może być Łódź... chociaż wolałbym Pabianice.
A jeśli chodzi o liczebność to Brzeg też całkiem liczny: Adam, Qiero, ja, Guru, Wojtek, Zbych, QBK (gdzies się zapodział)...
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”