!!!Zmiany na forum!!!
Moderator: Moderatorzy
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
!!!Zmiany na forum!!!
Korzystając z kilku chwil wolnych przeznaczyłem je na poprawe działania naszego forum.
Zmiany obejmują:
- aktualizacje do najnowszej wersji phpbb
- dodanie galerii emblematów
- dodanie uśmieszków
- zmiana wyglądu??
Oczywiście najważniejsza sprawa to wygląd forum?
Czy akceptujecie nowy styl pozwalający?
Oczywiście zapraszam do głosowania - ja osobiście zmieniłbym troszkę nasze barwy - odświeżył troszke nasz wygląd.
Ale oczywiście decyzja należy do ogółu forumowiczów. Zapraszam do głosowania!!!
Ps. W związku z aktualizacjami - niektóre emblematy należy na nowo wgrać do bazy - za powstałe utrudnienia przepraszam, ale chodzi tutaj przede wszystkim o bezpieczeństwo naszego forum.
Zmiany obejmują:
- aktualizacje do najnowszej wersji phpbb
- dodanie galerii emblematów
- dodanie uśmieszków
- zmiana wyglądu??
Oczywiście najważniejsza sprawa to wygląd forum?
Czy akceptujecie nowy styl pozwalający?
Oczywiście zapraszam do głosowania - ja osobiście zmieniłbym troszkę nasze barwy - odświeżył troszke nasz wygląd.
Ale oczywiście decyzja należy do ogółu forumowiczów. Zapraszam do głosowania!!!
Ps. W związku z aktualizacjami - niektóre emblematy należy na nowo wgrać do bazy - za powstałe utrudnienia przepraszam, ale chodzi tutaj przede wszystkim o bezpieczeństwo naszego forum.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2005, 15:21 przez Viallos, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: !!!Zmiany na forum!!!
Viallos pisze:- dodanie galerii emblematów
w elblematach, w "zawodniczkach" niepotrzebnie pisałeś polskie litery w nazwach plików - przez to, niektore zdjecia nie działają.
poza tym - jak najbardziej pozytywnie,
jeszcze wstaw jedną ikonke dla mnie żebym nie musiał cały czas wkeljac linka i będzie ok 
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
Nawet wyglada
Jest spoko, tylko jak wchodzisz do poszczegolnych tematow, to okno sie rozszerza - Seba juz o tym pisal. Aha - da rade zrobic cos takiego, ze jak ktos ma np duze zdjecie w podpisie, to rzoszerza sie tylko jego post, a pozostale zostaja przy standardowej szerokosci - nie wiem czy ktos zrozumial o co mi chodzi
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Seba pisze:Viallos - jedna uwaga... nie wiem za bardzo z czego to wynika, ale wchodząc do poszczególnych tematów "rozciąga się" w szerz strona. Na głównej i pisząc post jest wszystko ok.. dziwna sprawa.
ale tez nie wszędzie tak się dzieje.
np. tutaj nie: http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=2202

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
W kwestii rozszerzania, to u mnie też się to dzieje. Jednak w jakimś temacie gdzie nie było wpisu Seby tak się nie działo. Może to wina tego szaliczka????
Jesli idzie o wygląd nowy to później ocenie.
I jak ktoś już napisał nie ma pifka!
Zgłaszam więc w kwestii formalnej postulat aby pifko wróciło lub pojawiła się jakaś ikona o podobnej tematyce!!!
Jesli idzie o wygląd nowy to później ocenie.
I jak ktoś już napisał nie ma pifka!
Zgłaszam więc w kwestii formalnej postulat aby pifko wróciło lub pojawiła się jakaś ikona o podobnej tematyce!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”