Chciałbym być moderatorem forum kibiców AZS Poznań?
Moderator: Moderatorzy
Chciałbym być moderatorem forum kibiców AZS Poznań?
Myślę że warto przeprowadzić głosowanie forumowiczów odnośnie mojej posady na forum AZSu Poznań! Myśle że ja najbardziej udzielam się na tym forum spośród wszystkich innych kibiców AZSu!!
Głosujcie kto jest za a kto przeciw! Ostateczną decyzje podejmie admistrator(Viallos)
Głosujcie kto jest za a kto przeciw! Ostateczną decyzje podejmie admistrator(Viallos)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Re: Chciałbym być moderatorem forum kibiców AZS Poznań?
MARAS pisze:Myślę że warto przeprowadzić głosowanie forumowiczów odnośnie mojej posady na forum AZSu Poznań! Myśle że ja najbardziej udzielam się na tym forum spośród wszystkich innych kibiców AZSu!!
Maras sorry ale nie...
Dla mnie zdecydowanie lepszym kandydatem jest Dąbas i nie tylko z racji tego, że znam go bardzo dobrze, ale z racji tego, że zna się na baskecie i stara się być obiektywny - co trudno dostrzec u Marasa...
Tak więc na moderatora AZS Poznań stawiam Dąbasa.
Dąbas
Dzięki Mario!!!:)
A ja się publicznie nie wystawiam na kandydaturę,ale dziękuję Mariuszowi za głos i chętnie się pobawię,jeśli mnie wybierzecie...
Nie będzie żadnej pierd****** kiełbasy wyborczej!:)
To kto jeszcze na Dąbasa?:)
A ja się publicznie nie wystawiam na kandydaturę,ale dziękuję Mariuszowi za głos i chętnie się pobawię,jeśli mnie wybierzecie...
Nie będzie żadnej pierd****** kiełbasy wyborczej!:)
To kto jeszcze na Dąbasa?:)
Nie zabierając głosu na temat lepszości dwóch wyżej walczących kandydatów, dodam jeszcze jednego. Osobę, która na Forum jest prawie od początku, znana z wcześniejszych projektów Rafała, nie boi się ujawniać swoich poglądów, zachowujac przy tym wielki obiektywizm i potrafiąc zaakceptować opinie innych. Mimo że zupełnie inaczej podchodzimy do wielu spraw, ostatnio dość ostro dyskutowaliśmy, to jednak muszę przyznać, że polemika z tym Forumowiczem jest konstruktywną formą udziału w Forum. Wracając do wymiany poglądów w postach powyżej... przecież Moderatorów może być więcej niż jeden czy dwóch. Pod warunkiem, że odpowiedzialnych i właściwie wykonujących swoją funkcję.
Bym zapomniał - trzecim kandydate widziałbym Saletrę (jeśli jest zainteresowany oczywiście).
Bym zapomniał - trzecim kandydate widziałbym Saletrę (jeśli jest zainteresowany oczywiście).
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
MARAS pisze:Może być i Saletra, oddaje głos na niego, ponieważ jest dobrym znawcą tematu i potrafi podejść do sprawy obiektywniej ode mnie!
Co do Dąbasa, to myślę że jest na forum jeszcze zbyt krótko by wybierać go na moderatora, jednak w przyszłości czemu nie!
Krótko ...to jesteś Ty
Dąbas
Marasie-Ty mój ulubiony "rookie"!:)
Wolę pisać to co czytający może uznać za rzeczowe,a nie dokonywać wpisów w stylu:
"EEE tam-Pawlaczka musi się jeszcze wiele nauczyć",albo
"Nie lubię Lotosu-Azs forever"...i podkreślać to,że już milion razy się wpisałeś.Nie jestem pokoleniem buntowników z gimnazjum(czy tam po gimnazjum)i muszę już trzymać fason!..
Mimo wszystko browar(wcale nie stary!:))dla Ciebie Maras!
MArio dla Ciebie skrzynka piwa-thx za aprobatę!:)
Peace 4 all!
Wolę pisać to co czytający może uznać za rzeczowe,a nie dokonywać wpisów w stylu:
"EEE tam-Pawlaczka musi się jeszcze wiele nauczyć",albo
"Nie lubię Lotosu-Azs forever"...i podkreślać to,że już milion razy się wpisałeś.Nie jestem pokoleniem buntowników z gimnazjum(czy tam po gimnazjum)i muszę już trzymać fason!..
Mimo wszystko browar(wcale nie stary!:))dla Ciebie Maras!
MArio dla Ciebie skrzynka piwa-thx za aprobatę!:)
Peace 4 all!
MARAS pisze:Ja nie jestem żadnym pierwszoroczniakiem! Koszykówką żeńśką interesuje się od paru lat!!!! A co do wieku to jestem studentem, a nie jakimś gimnazjalistą! Musze zmienić swój styl pisania!![]()
![]()
MARAS pewnie interesuje się koszykówką od zeszłego sezonu, a studiuje od czerwca 2004 (bo o ile dobrze sobie przypominam to tegoroczny maturzysta)
MARIO pisze:MARAS pisze:(...) Koszykówką żeńśką interesuje się od paru lat!!!!(...)
Od paru lat tj. dwóch ??
MARAS pisze: (...) jestem studentem (...)
Oooo proszę - a gdzie i co "studiujesz" ?? Pochwal się nam.
Widzę, że lubicie najeżdzać na młodszych Forumowiczów, a potem dziwicie się, że tak mało nowych wpisujących się. Może po prostu boją się, że napiszą coś, czym nie dorównają tym "wspaniałym wszystkowiedzącym weteranom koszykówki" i narażą się na różnego rodzaju docinki. Ja doskonale pamiętam jak zaczynał np Kuba (bez obrazy!!!) - a wystarczy poczytać go teraz - bardzo przyjemne zajęcie. Każdy jakoś kiedyś zaczynał i trzeba te początki ułatwić, a nie robić uwagi w stylu cytuję: "Oooo proszę - a gdzie i co "studiujesz" ?? Pochwal się nam" ... ŻENADA!!! Możemy się licytować na to, co kto robi, gdzie pracuje, uczy się.. tylko co to ma wspólnego z koszykówką? Jeśli Maras nawet dopiero od tego roku lub zeszłego jest studentem, to jednak nim jest ... i tak napisał. Cyniczne uwagi i sarkazm kompromitują nie jego, ale piszących. Pozdro Maras i nie trać zapału (choć "zapalaj" na Forum z rozsądkiem
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”