UWAGA! SPOTKANIE FORUMOWICZÓW - wpisy chętnych
Moderator: Moderatorzy
UWAGA! SPOTKANIE FORUMOWICZÓW - wpisy chętnych
rozpatrujemy 3 łikendy września:
1) 11-12
2) 18-19
3) 25-26
Pod rozwagę stawiam spotkanie w łodzi na obiektach ełksy (szczegółowy plan osobno), nocleg u Viallosa "w terenie" lub na miejscu (propozycje równierz osobno)
Proponuję wypełniać w/g wzoru:
1) 11-12 - nie ma mnie, nie dam rady
2) 18-19 - jestem, choć nie do końca mi pasuje (ew. postaram się być)
3) 25-26 - jestem, termin preferowany (ew. jestem na 100%)
1) 11-12
2) 18-19
3) 25-26
Pod rozwagę stawiam spotkanie w łodzi na obiektach ełksy (szczegółowy plan osobno), nocleg u Viallosa "w terenie" lub na miejscu (propozycje równierz osobno)
Proponuję wypełniać w/g wzoru:
1) 11-12 - nie ma mnie, nie dam rady
2) 18-19 - jestem, choć nie do końca mi pasuje (ew. postaram się być)
3) 25-26 - jestem, termin preferowany (ew. jestem na 100%)
Re: UWAGA! SPOTKANIE FORUMOWICZÓW - wpisy chętnych
1) 11-12 - nie ma mnie, nie dam rady (turniej w Brzegu)
2) 18-19 - nie ma mnie, nie dam rady (turniej w Polkowicach)
3) 25-26 - nie ma mnie (turniej w Brzegu?) aczkolwiek jest cień szansy, że dam radę...
2) 18-19 - nie ma mnie, nie dam rady (turniej w Polkowicach)
3) 25-26 - nie ma mnie (turniej w Brzegu?) aczkolwiek jest cień szansy, że dam radę...
Re: UWAGA! SPOTKANIE FORUMOWICZÓW - wpisy chętnych
simon pisze:rozpatrujemy 3 łikendy września:
1) 11-12
2) 18-19
3) 25-26
Mnie pasuje trzecia opcja i na pewno się zjawie
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
A ja znów w kwestii formalnej się pytam czy robimy jakies spotkanie??? Trzeci termin już za tydzień a tu cisza. I taka propozycja moja. Jeśli do czegoś by doszło to proponowałbym wszystko rozegrać np. w Łodzi. Wiekszość chetnych pochodzi z Łodzi i Pabianic więc po co się wybierać gdzieś nad Warte i tracić czas. No ale to tylko moja skromna aluzja i dostosuję się do zdania większości.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
pietroc pisze:pomysl upadl ?
krotka pilka: kto jest w stanie przyjechac w sobote do Łodzi ?
ps. w weekend w Łodzi beda mecze pilki i meskiego kosza wiec to dodatkowe atrakcje
Wraz z Mikey-em wstepnie planujemy sie spotkac w niedziele. Mysle ze wraz ze mna bedzie jeszcze Szymon ktory sie deklarowal dzisiaj, moze ktos jeszcze. Trzeba tylko to jakos zaplanowac. Mam nadzieje ze Simon tez bedzie. Majo napisal mi ze wyjezdza wiec raczej odpada. Kto jest jeszcze chetny na przyjazd do Łodzi w niedziele?
Viallos pisze:pietroc pisze:pomysl upadl ?
krotka pilka: kto jest w stanie przyjechac w sobote do Łodzi ?
ps. w weekend w Łodzi beda mecze pilki i meskiego kosza wiec to dodatkowe atrakcje
Wraz z Mikey-em wstepnie planujemy sie spotkac w niedziele. Mysle ze wraz ze mna bedzie jeszcze Szymon ktory sie deklarowal dzisiaj, moze ktos jeszcze. Trzeba tylko to jakos zaplanowac. Mam nadzieje ze Simon tez bedzie. Majo napisal mi ze wyjezdza wiec raczej odpada. Kto jest jeszcze chetny na przyjazd do Łodzi w niedziele?
witam, tak jak juz wczesniej zapowiadalem mnie nestety nie bedzie. przykro mi, bawcie sie dobrze
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”