1 runda PO: TS Wisła Kraków - Włókniarz Pabianice 3-1

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
betti
Senior

Postautor: betti » 17 marca 2007, 21:59

Brawo Wisełka!!!
Poziom meczu nie zachwycił, ale przecież zwycięzców sie nie sądzi, wiec bardzo się cieszę z wygranej :D :D :D . Jutro mam nadzieję, że jutro będzie drugie zwycięstwo do kompletu.
Jedyne co martwi to postawa Szkery, po prostu jej nie poznaję. Rozumiem, że była eksploatowana w trakcie sezonu przez Edo, ale to chyba wszystkiego nie tłumaczy.
Debiutantka Roku!!!

"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.

Ave Becky!!!

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 17 marca 2007, 22:06

FANATYK89 pisze:ale za to niedziela, ale za to niedziela, niedziela bedzie dla nas!:)
niedziela zawsze jest nasza :wink:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 17 marca 2007, 22:08

Jedyne co martwi to postawa Szkery, po prostu jej nie poznaję. Rozumiem, że była eksploatowana w trakcie sezonu przez Edo, ale to chyba wszystkiego nie tłumaczy

chyba nie było tak źle? :roll:
5 asyst, 5 zbiórek. a że rzut nie siedział, cóż zdarza się
no i grała tylko 23 minuty
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
diablewcielone:P
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: diablewcielone:P » 17 marca 2007, 22:44

źle pod tym względem może i nie jest, ale to nie jest ta dawna Szkera

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 17 marca 2007, 22:54

diablewcielone:P pisze:źle pod tym względem może i nie jest, ale to nie jest ta dawna Szkera

a ja myślę, że Skerę przerosła stawka meczu...4 najlepsze koszykarki Wisły mają gratisową wizytę w salonie stylizacji i czegoś tam...potocznie zwanego salonem fryzjerskim :D
a poza tym grała w nowych butach, pewnie z Ameryki :lol:
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 17 marca 2007, 22:59

Ałgaja pisze:
diablewcielone:P pisze:źle pod tym względem może i nie jest, ale to nie jest ta dawna Szkera

a ja myślę, że Skerę przerosła stawka meczu...4 najlepsze koszykarki Wisły mają gratisową wizytę w salonie stylizacji i czegoś tam...potocznie zwanego salonem fryzjerskim :D
a poza tym grała w nowych butach, pewnie z Ameryki :lol:

które zapewne ją cisnęły :lol: :lol: :lol: 8)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 17 marca 2007, 23:21

Mecz z rodzaju tych bez historii.
Może pierwsza kwarta mogła dać nam jakieś nadzieje, ale im dalej ,tym gorzej :cry:
Nasze dziewczyny nie mogły złapać rytmu gry, dużo strat, błedów, niecelnych rzutów, no i niezła obrona Wisły, która tego dnia wystarczyła na nasz zespół.
Martwie sie bardzo postawa Ayi Traore. Ta dziewczyna się całkowice "rozsypała". :!: :cry:
W pierwszej opołowie chyba nic nie wrzuciła, straty piłki, jakieś dziwne zagrania. Brak pomysłu na roziązanie podkoszowych sytuacji.
Całkowity brak formy na play offy. A tak bardzo na nia liczyliśmy.
Druga połowa juz całkowice pod kontrolą Wisły. Herkt widząc to wprowadził do gry rezerwowe, w tym na ostatnie kilka minut Kudłak, która nie "spękała" i pokazała się z całkiem niezłej strony.
Ogólnie nasze "stranieri" fatalnie. :!:
Aya-juz opisałem powyżej.
Marinella-jedna trójka i nic poza tym. Nie wniosła do gry drużyny żadnej pozytywnej jakości. :!:
Marija-haniebnie pudłowała "spod dziury"-chyba ze trzy razy. też nic pozytywnego do gry nie wniosła.
Gdyby tak zliczyć jej przestrzelone rzuty, dodać do tego co Aya powinna zdobyć, to mógł to być naprawdę wyrównany pojedynek, a tak to niestety...
...porażka :(
Pozostaje nam wierzyć, że jutro będzie lepiej,że będzie walka i korzystny wynik :!: :!:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 18 marca 2007, 00:00

ann pisze:
Jedyne co martwi to postawa Szkery, po prostu jej nie poznaję. Rozumiem, że była eksploatowana w trakcie sezonu przez Edo, ale to chyba wszystkiego nie tłumaczy

chyba nie było tak źle? :roll:
5 asyst, 5 zbiórek. a że rzut nie siedział, cóż zdarza się
no i grała tylko 23 minuty

A mnie Szkera jednak trochę zawiodła. I to nie chodzi już o same statystyki, choć i te mogłyby być zdecydowanie lepsze. Chodzi mi o Jej zachowanie na boisku, szukanie gry, podejmowanie decyzji. To faktycznie nie jest ta Szkera, którą znamy :( . Oby było lepiej, bo nie wyobrażam sobie walki o MP bez Jej lepszej formy.
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 18 marca 2007, 00:16

Maru pisze:
Rosso-Nero pisze:
Maru pisze:Jutro WŁÓKNIARZ wygrywa na Rejmonta i 2 mecze w Pabianicach :!:

Dobrze myśleć optymistycznie. :lol: :wink:

Bo to prawda :!: To realnia jutrzejszego dnia :!:

mietku, raz że Reymonta, dwa że realia, trzy że się napinasz :roll:
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

artmak21
Nowy na forum

Postautor: artmak21 » 18 marca 2007, 02:06

Greebo pisze:
artmak21 pisze:Dzieki!!! Wiedzialem , ze mozna na Was liczyc!
Pokonamy Wisle, wygramy mecz ...

Nie ma sprawy! Pisz dalej prosby jak bedziemy juz na hali (lub jak zapewne czesc osob w Płocku) toich skutek bedzie murowany!

CO do meczu - nadspodziewanie łatwa wygrana Wisły. W polowie 2 kwarty bylo juz +16 i tylko rozluznienie w koncowce tej czesci gry (nie wchodzily trojki przy strefie Włokniarza) + kilka celnych trojek Pabianic stwarzało mylne wrazenie wyrownanej gry.

U nas spora rotacja (za to brawa dla Omanica) choc nie zawsze trafiona jesli chodzi o personalia (za to -). Pare ładnych trojek ADF, niezła obrona, licze na powtorke jutro.

Ok moze masz racje.Ponawiam pytanie na 19 godz. przed meczem.Mam nadzieje, ze jeszcze nie jest za pozno... .A swoja droga to czy Wisla ma swoich kibicow tylko w Krakowie? I wszyscy sa na hali(lub w Plocku- gratuluje wyniku)?

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 18 marca 2007, 05:33

artmak21 pisze:
Ok moze masz racje.Ponawiam pytanie na 19 godz. przed meczem.Mam nadzieje, ze jeszcze nie jest za pozno... .A swoja droga to czy Wisla ma swoich kibicow tylko w Krakowie? I wszyscy sa na hali(lub w Plocku- gratuluje wyniku)?

nie interesuj się :)))

jesteśmy wszędzie uważaj jutro za rogiem byś jakiego wiślaka nie spotkał <IP> :lol: :lol:

gratulacje za Płock przyjęte, myślisz ze nas ruszają takie badziewne wpisy? daruj sobie chłopcze
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 18 marca 2007, 09:05

artmak21 pisze: Ok moze masz racje.Ponawiam pytanie na 19 godz. przed meczem.Mam nadzieje, ze jeszcze nie jest za pozno... .A swoja droga to czy Wisla ma swoich kibicow tylko w Krakowie? I wszyscy sa na hali(lub w Plocku- gratuluje wyniku)?

LOL... zwariowalem, a swoja droga chlopcze .. "tys widzial Płock"... [14]

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 18 marca 2007, 09:45

artmak21 pisze: Ok moze masz racje.Ponawiam pytanie na 19 godz. przed meczem.Mam nadzieje, ze jeszcze nie jest za pozno... .A swoja droga to czy Wisla ma swoich kibicow tylko w Krakowie? I wszyscy sa na hali(lub w Plocku- gratuluje wyniku)?

Ehh.. wczoraj bylem tak załamany po tym remisie, ze o mało sie nie popłakałem. A te twoje złosliwe gratulacje mnie zdołowały do reszty :(

Ale mimo to postaram sie odpowiedziec na Twoje pytania:

1. Nie, nie mam tylko w Krakowie. Ale nie kazdy kibic Wisły interesuje sie koszem, a z tych co sie intersuja tylko niewielka czesc czytuje to forum. A ci którzy spełniaja ten warunek w zdecydowanej wiekszosci byli wczoraj albo na R22 albo w Plocku.

2. Co do transmisji z meczu w radio Krakow - zapewne bedzie, choc glowy sobie uciac nie dam. W ramowce jest przewidziany czas na relacje sportowe w tym czasie, przy czym wiekszosc czasu bedzie pewnie poswiecona hokejowi.

Wystarczjąco wyczerpujaca odpowiedz?

PS. Skad Ci sie wzięło to 19 godz :?: Gratuluje umiejetności liczenia 8)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

artmak21
Nowy na forum

Postautor: artmak21 » 18 marca 2007, 13:35

Greebo pisze:

Ehh.. wczoraj bylem tak załamany po tym remisie, ze o mało sie nie popłakałem. A te twoje złosliwe gratulacje mnie zdołowały do reszty :(

Ale mimo to postaram sie odpowiedziec na Twoje pytania:

1. Nie, nie mam tylko w Krakowie. Ale nie kazdy kibic Wisły interesuje sie koszem, a z tych co sie intersuja tylko niewielka czesc czytuje to forum. A ci którzy spełniaja ten warunek w zdecydowanej wiekszosci byli wczoraj albo na R22 albo w Plocku.

2. Co do transmisji z meczu w radio Krakow - zapewne bedzie, choc glowy sobie uciac nie dam. W ramowce jest przewidziany czas na relacje sportowe w tym czasie, przy czym wiekszosc czasu bedzie pewnie poswiecona hokejowi.

Wystarczjąco wyczerpujaca odpowiedz?

PS. Skad Ci sie wzięło to 19 godz :?: Gratuluje umiejetności liczenia 8)

Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz.
P.S.Faktycznie obliczenia nie wyszly najlepiej.Dzieki. :D

artmak21
Nowy na forum

Postautor: artmak21 » 18 marca 2007, 13:39

Marco pisze:
artmak21 pisze:

nie interesuj się :)))

jesteśmy wszędzie uważaj jutro za rogiem byś jakiego wiślaka nie spotkał <IP> :lol: :lol:

gratulacje za Płock przyjęte, myślisz ze nas ruszają takie badziewne wpisy? daruj sobie chłopcze

Zawsze chowasz sie po rogach ze swoimi kumplami?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”