Odra Brzeg - Meblotap Chełm 78:72

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Charles Manson
Nowy na forum

Postautor: Charles Manson » 10 stycznia 2005, 15:33

Matii pisze:
Charles Manson pisze:Brawo Cuksy, ładna seria, szkoda, że juz w niedzielę się skończy, z Lotosem nie da rady. Ania Kędzior super mecz, brawo. Meblotap już chyba stracił szanse na ósemkę, szkoda, bo to niezły zespół.

szanse jeszcze sa....

3mam kciuki, ale te szanse są raczej niewielkie.

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 10 stycznia 2005, 15:34

Matii pisze:
Charles Manson pisze:Brawo Cuksy, ładna seria, szkoda, że juz w niedzielę się skończy, z Lotosem nie da rady. Ania Kędzior super mecz, brawo. Meblotap już chyba stracił szanse na ósemkę, szkoda, bo to niezły zespół.

szanse jeszcze sa....

matematyczne :(

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 10 stycznia 2005, 21:49

Królestwo za środkową

Felieton Wiesława Pawłata
Już straciłem rachubę, który mecz w tym sezonie koszykarki chełmskiego Meblotapu AZS przegrały w ostatnich sekundach. Wydaje się, że ten sposób kończenia spotkań wszedł już w krew drużynie trenera Todora Mołłowa. Nie wiem tylko, jak długo serce tego szkoleniowca wytrzyma ogromny stres, na który jest narażone praktycznie w każdym meczu, no może poza spotkaniem z Lotosem Gdynia. W ostatniej kolejce było podobnie. Chełmianki przez 39 minut walczyły na wyjeździe z Cukierkami Brzeg, by oczywiście zejść z parkietu pokonane. Nie może jednak być inaczej, skoro do tej pory nie zatrudniono w Meblotapie środkowej z prawdziwego zdarzenia. Zawodniczki walczą z olbrzymią ambicją, jednak statystyki są bezlitosne. Chełmianki w katastrofalny sposób przegrywają rywalizację pod tablicami. Dopóki im starcza sił, brak wzrostu nadrabiają olbrzymią ambicją, ale w końcówkach spotkań już nie dają rady - stąd piękne, lecz nieprzynoszące satysfakcji porażki.
Koszykówka w naszym regionie przechodzi głęboki kryzys. Męska drużyna lubelskiego Startu po spadku z ligi zawodowej gra od dwie klasy niżej, czyli w II lidze. Podobnie zresztą jak AZS Lublin. Panie z Meblotapu aktualnie zamykają tabelę ekstraklasy i są na najlepszej drodze do pójścia w ślady kolegów. Można do tego nie dopuścić, ale pod jednym warunkiem - trzeba natychmiast zaangażować centerkę.
Gazeta Wyborcza

Adam
Żak

Postautor: Adam » 10 stycznia 2005, 22:47

Na początku zaznaczam, że filmowcem nie jestem 8)

Oto kilka krótkich filmików z tego meczu, przedstawiąjących przede wszystkim kibiców:

(1.8 mb) http://grafika.odra.e-basket.pl/forum/1.avi

(4.4 mb) http://grafika.odra.e-basket.pl/forum/2.avi

(4.0 mb) http://grafika.odra.e-basket.pl/forum/3.avi - ostatnie rzuty Zdzisńskiej.

(7.8 mb) http://grafika.odra.e-basket.pl/forum/4.avi - to, co po rzutach i czasie się działo do ostatniej syreny.

I jeszcze dwa gratisowe zdjęcia :D

Obrazek
Joanna Chełczyńska
Obrazek
Lena Proszczenko

Pozdrawiam

Adam
Żak

Postautor: Adam » 10 stycznia 2005, 23:16

Dajcie znać jeżeli coś wam nie działa. Jakby co to filmy zostały skomprsowane kodekiem DivX 4.12.

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 10 stycznia 2005, 23:28

Obejrzałem ,wszystko działa ok.W każdym bądź razie rozpoznałem nasze dziewczyny,mogę więc uznać,że klipy są w pełni profesjonalne. :D

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 11 stycznia 2005, 00:10

Spox filmiki Adam, jak ogladam 3 z rzutami osobistymi Zdziesinskiej to na nowe gotuje sie we mnie :evil: a i gdzies tam na chwilke pokazales naszych m.in. Glanga, szkoda ze mnie nie uwieczniles :wink: Pozdro.

Koziol_Statystyk
Nowy na forum
Kontaktowanie:

liczba widzow na trybunach

Postautor: Koziol_Statystyk » 11 stycznia 2005, 09:24

No juz nie przesadzajcie z tym zanizeniem liczby widzow bo nie to jest w statystykach najwazniejsze. A tak wogole to zobaczcie na te filmiki od Adama i gdzie tam jest 500 osob no gdzie. Wpis z liczba osob robi sie na poczatku meczu, a pozniej nie ma czasu na zmiany, bo trzeba sie zbierac na imprezy. To nie moja wina ze kupa ludzi przychodzi sobie ma 2 polowe meczu.
Pozdro for all!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”