Gorzów-Polkowice 53:70

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 18 stycznia 2005, 20:07

Zuza11 pisze:wiesz co kuba nie che mi sie ciebie komentowac!!marsz racje!!Gram egoistycznie!i w ogole nikomu nie podaje..ee w ogole tylko rzucam i nic nie robie!zadowolony?pozdrawiam

Aga takie mam odczucia. Moim zdaniem uzasadnione. Wiem, ze jest jeszcze conajmniej kilka osób, ktora sądzą podobnie jak ja, ale boją się własnie takiej reakcji. Twojej, innych kibiców itd.
To jest tak jak mówi Mati, wszyscy widzą w Tobie liderkę zespołu, wszyscy tak chcą. Tylko Tobie taka rola najwidoczniej nie pasuje!
Pierwsza kwarta (nawet cała połowa) w Twoim wykonaniu była znakomita, jednak liderka nie moze siąść po 20 min, a potem trafic tylko dwa rzuty z gry. Rozumiem, ze chcesz brac na siebie odpowiedzialność i chwała Tobie, ale nie mozna tego robic na siłę. jezeli nie wchodzi, to już raczej nie wejdzie...
Nie zalezy mi na konflikcie, tylko wyrażam swoje skromne zdanie, a od tego chyba właśnie są fora internetowe, prawda?
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 18 stycznia 2005, 20:18

majoneez pisze:
Anonymous pisze:przepraszam ale nasz zespol z gorzowa jest beniaminkiem srednia wieku 20 lat wiec mi tu nie piszcie ze hura optymizm itd nasza jakakolwiek wygrana jest sukcesem my sie dopiero uczymy wiec chlystki z innych "wielkich" miast kosza sie nie madrujcie. nasz azs i tak juz osiagnal wiecej niz ktokolwiek sie spodziewal slabszy mecz to fakt bez zbiorek ale i tak wierze w nasz zespol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
brawo dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i do przodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
za tydzien ostrow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drogi kolego, czy naprawdę sądziłeś że w sieci jest się anonimowym i można mącić do woli? Nie pisałeś tego postu z Gorzowa, a zupełnie innego "wielkiego koszykarskiego miasta", którego tutaj nie wymienię z szacunku dla normalnych kibiców mających nieszczęscie mieszkać tam gdzie ty. Niemniej na przyszłość daruj sobie podobne zagrywki.

Majo na przewodniczącego Komisji Śledczej!!! :lol: :lol: :lol: Wytropił autora "afery gorzowskiej" :wink: :lol: :lol: .
A tak swoją drogą, to ciekaw jestem z którego "wielkiego koszykarskiego miasta" pochodzi ten aferzysta :wink: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 18 stycznia 2005, 20:20

Szymon pisze:Majo na przewodniczącego Komisji Śledczej!!! :lol: :lol: :lol: Wytropił autora "afery gorzowskiej" :wink: :lol: :lol: .
A tak swoją drogą, to ciekaw jestem z którego "wielkiego koszykarskiego miasta" pochodzi ten aferzysta :wink: :lol: :lol:

Stawiam na Poznań ... ;-) (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ;-)

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 18 stycznia 2005, 20:29

Zaraz, zaraz - to zaczynamy już wartościować "lider" = zawsze rzucający najwięcej? spokojnie, to nie w koszykówce - a umiejętność odsunięcia się "w cień" - (najlepiej wraz z uwagą obrońców), tak jak elementarna wiedza o arytmi gry jest elementarzem prawdziwego lidera. Aga to doskonała zawodniczka, ale jak widzę tego nie zrobiła. Nawet jeśliby z niej mogła być super liderka niepotrzebnie jest na nią usilnie kreowana - to jej może tylko przeszkodzić a nie pomóc...
Swoją drogą takiego lisa jak Nowakowski powinno się starać czymś zaskoczyć - a tak "odrobił lekcje" i liderka była w 2 połowie zmęczona - trudno żeby strzelał sobie "swojaka"...

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 18 stycznia 2005, 20:49

Kuba pisze:Stawiam na Poznań ... ;-) (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ;-)

Pomyłka, ale nie w tym rzecz żeby bawić się w toto-lotka. Nie będę podawał do publiczej wiadomości skąd "gość" to wysłał, bo nie chcę podsycać tutaj dziwnych klimatów. Koleś już wie i mam nadzieję, że on i jemu podobni dadzą sobie na wstrzymanie :wink:

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 18 stycznia 2005, 20:57

To kto twoim zdaniem powinien zostać liderką zespołu gorzowskiego ? Agnieszka ma najwieksze doświadczenie na parkietach ekstraklasy i chodzby już to kreuje ją na liderke pozatym pozwole sie z tobą niezgodzić co do jej egoizmu.
Liderką zostaje ta zawodniczka która jest najlepsza i na to chwile jest to Agnieszka, ale mam nadzieje ze niedługo np w play-off lub w przyszłym sezonie (o ile Agnieszka by została w Gorzowie) wyrosnie jej konkurentka (konkurentki) do miana liderki zespołu (ja stawiam na Justyne)
Wygramy z Wami !!Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 18 stycznia 2005, 21:02

Konstanty Indelfons Gałcz pisze:To kto twoim zdaniem powinien zostać liderką zespołu gorzowskiego ? Agnieszka ma najwieksze doświadczenie na parkietach ekstraklasy i chodzby już to kreuje ją na liderke pozatym pozwole sie z tobą niezgodzić co do jej egoizmu.
Liderką zostaje ta zawodniczka która jest najlepsza i na to chwile jest to Agnieszka, ale mam nadzieje ze niedługo np w play-off lub w przyszłym sezonie (o ile Agnieszka by została w Gorzowie) wyrosnie jej konkurentka (konkurentki) do miana liderki zespołu (ja stawiam na Justyne)

Kreujcie sobie kogo chcecie. widzialem tylko dwa mecze waszego zespołu i nie potrafie wskazac zawodniczki, która mogłaby zostać liderką. Wg mnie ta rola nie odpowiada Agnieszce, ale was chyba nie da sie przekonac, ze Agnieszka nie jest do czegoś stworzona.
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 18 stycznia 2005, 21:06

majoneez pisze:

Pomyłka, ale nie w tym rzecz żeby bawić się w toto-lotka. Nie będę podawał do publiczej wiadomości skąd "gość" to wysłał, bo nie chcę podsycać tutaj dziwnych klimatów. Koleś już wie i mam nadzieję, że on i jemu podobni dadzą sobie na wstrzymanie :wink:

Po uzyskaniu dostepu do teczek SB :wink: stwierdzam że powinniśmy jak najszybciej powołac Komisję Śledczą :wink: :lol: :lol: :lol:

A tak na poważnie, to zostawmy tą sprawę w spokoju (na razie) i miejmy nadzieję że podobne ekscesy nie będą mieć już miejsca.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 18 stycznia 2005, 21:21

mierny zart, Kuba........
reloaded :]

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 18 stycznia 2005, 21:26

Mytek pisze:

chyba nie do konca zrozumiales o co mi chodzi. otórz zanim jeszcze ty zjawiles sie na forum, był z nami Maras. i on jakos zazwyczaj miał zwyczaj konczenia wypowiedzi "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" wiec tak mi sie jakos skojarzylo. przeciez wyraznie zaznaczylem, ze chodzi mi o wykrzykniki. teraz naszczescie Maras jest mniej krzykliwy, ale to jemu musisz dziekowac.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 18 stycznia 2005, 21:29

Kuba pisze:
Mytek pisze:

chyba nie do konca zrozumiales o co mi chodzi. otórz zanim jeszcze ty zjawiles sie na forum, był z nami Maras. i on jakos zazwyczaj miał zwyczaj konczenia wypowiedzi "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" wiec tak mi sie jakos skojarzylo. przeciez wyraznie zaznaczylem, ze chodzi mi o wykrzykniki. teraz naszczescie Maras jest mniej krzykliwy, ale to jemu musisz dziekowac.

pozdrawiam

OK, sorry, najwyrazniej nie zrozumilem aluzji do marasa :oops: :oops:
reloaded :]

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 18 stycznia 2005, 21:39

Mytek pisze:OK, sorry, najwyrazniej nie zrozumilem aluzji do marasa :oops: :oops:

Przeciez Cie nie zabije ;-) 8)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 18 stycznia 2005, 22:32

To kto twoim zdaniem powinien zostać liderką zespołu gorzowskiego ? ........................................Liderką zostaje ta zawodniczka która jest najlepsza i na to chwile jest to Agnieszka
Nie no - powinien zostać ten, kto zostanie - a jak zostanie, to będzie. Trudno powiedzieć, że "powinna" skoro jeszcze nie jest - bo skoro powinna, to już by była... :wink: :lol:

Z 2 części wypowiedzi wnoskuje, że ŁKS ma liderkę - Birbe (jest u nas najlepsza - bo tylko ona jest przyzwoita) a np. Lotos nie ma...
Życzę Agnieszce raczej tego - czym dla Pabianic była (jest) Wlaźlak - ona na boisku to prawdziwa liderka, i wcale nie dlatego że rozgrywa...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”