Euroliga - 3. kolejka
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
jimmy pisze:Saletra pisze:Bardzo potrzebne zwycięstwo - układ jest w miare korzystny - jak do tej pory dwie wygrane na wyjazdach, w tym zawsze judzacym po chamsku zwyciestwa na swoim parkiecie Mizo.
Trzeba by wygrać w Bourges, plus liczyć,ze Burż się jeszcze gdzieś potknie.
Wisła jest w stanie do końca wygrac wszystko, bo ani Cola-turca ani Salamanka nie powalają, nie mowiąc juz o meczach u siebie z Nadieżdzą i Peczem.
Pytanie czy grając w 7 tego dokonają. Moze zdarzyć się po drodze wpadka i wtedy niestety d...zimna.
Miloby bylo gdyby w meczach u siebie z np Turczynkami czy Salamanką zagrała Kotnis po 10 minut chociaz.
Lotos -zenada ale znudziło mi się poki co zżymanie i powtarzania non stop oczywistosci o trenerze więc kończe.
podpisuje się obiema rekami!! tymbardziej, że w Peczu Raksányi 17 lat!!! 13 min, Ruja 18 lat 8 min, Somogyi 22 lata, 28 min, 17 pkt, a Wojt trzyma nasze staruchy Kotnis (19lat) i Gajdosz ( 21 lat) na ławie,
Nie wiem czy ten trener ma mentalność Herkta ale widać dużo się od niego nauczył przez te pare miesięcy współpracy
no i kontrolnie: Boba won!!
A ja nawet trzema, jednak nasz trener to pipka ( żeby nie powiedzieć przez "c"), innego wytłumaczenia nie ma. Taka typowa rodzima myśl szkoleniowa, chyba że "z góry" są jakieś parcia by Bobiszon grał, ale i w tym przypadku chodziło by o brak jajek u pana Wojtka

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”