Przed meczem PZU Polfa - Lotos (na wesoło) :-)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Re: Przed meczem PZU Polfa - Lotos (na wesoło) :-)

Postautor: Mikey » 07 lutego 2005, 19:48

Anonymous pisze:Ali nie trzeba męczyć.Ostatnio i tak jest cienka.Ale Krupska jej szkołe dała!!!!!!!!
Jakbys sie jeszcez podpisał lub podpisała to moze możnaby było z tobą dyskutowac ale z ludzmi wstydzącymi sie swojej tożsamości, imienia, nazwiska, ksywki szkoda gadac :dupablada:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 08 lutego 2005, 00:47

Mikey pisze:No pozabijam zwłaszcza Ciebie Viallos aferzysto, intrygancie jeden !!! :wink:

Jaki aferzysto, jaki intrygancie - po tym jak mnie potraktowałeś po meczu masz prze... :lol: :lol: :lol: - "nie podsłuchuj i takie tam" - a ja tylko przywitać się poszedłem. :oops:

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 08 lutego 2005, 00:58

Mikey pisze:
Anonymous pisze:Ali nie trzeba męczyć.Ostatnio i tak jest cienka.Ale Krupska jej szkołe dała!!!!!!!!
Jakbys sie jeszcez podpisał lub podpisała to moze możnaby było z tobą dyskutowac ale z ludzmi wstydzącymi sie swojej tożsamości, imienia, nazwiska, ksywki szkoda gadac :dupablada:

Dokładnie Mikey na takie zaczepki najlepiej nie odpowiadać. A co do gry Ali to napewno nie wynikała ona z fenomenalnej gry Krupy, bo koncertowo zagrała tylko przez chwile przez większość meczu będąc niewidoczną.

Gość

Postautor: Gość » 08 lutego 2005, 08:13

Viallos pisze:
Mikey pisze:

Dokładnie Mikey na takie zaczepki najlepiej nie odpowiadać. A co do gry Ali to napewno nie wynikała ona z fenomenalnej gry Krupy, bo koncertowo zagrała tylko przez chwile przez większość meczu będąc niewidoczną.

SZKODA,ŻE POLFA NIE MA TAKIEJ NIEWIDOCZNEJ ROZGRYWAJACEJ!!!

gostekk
Żak

Postautor: gostekk » 08 lutego 2005, 08:21

Widzę, że gościowi bardzo zależy na wprowadzaniu fermentu. Czy mi się wydaję czy "on" lub "ona" pisze z Pabianic.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 08 lutego 2005, 10:12

Viallos pisze:Jaki aferzysto, jaki intrygancie - po tym jak mnie potraktowałeś po meczu masz prze... :lol: :lol: :lol: - "nie podsłuchuj i takie tam" - a ja tylko przywitać się poszedłem. :oops:
Hhaha i tak masz przechlapane kolego. Twoja intryga trafiła do wiadomości głownej zainteresowanej. Dostałem jasne polecenie aby Cie utłuc !!! :D :D :wink:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 09 lutego 2005, 00:34

Mikey pisze:Dostałem jasne polecenie aby Cie utłuc !!! :D :D :wink:

Tłuc to sobie możesz -schabowe na obiad, ale napewno nie mnie :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 15 lutego 2005, 13:07

BIORYTM NA MECZ Z LOTOSEM:

Aż 4 koszykarki będą tego dnia w rewelacyjnej dyspozycji. Niedziela, 13 lutego, będzie niezaprzeczalnie dobrym dniem Elżbiety Trześniewskiej, Julii Korzeniewskiej, Emilii Lamparskiej i nowej koszykarki Polfy, Karli da Costy. Wszystkie powinny wykazać inicjatywę, by osiągnąć cel, który zaowocuje w przyszłości. Nic nie będzie wykraczać poza ich możliwości. Wspomóc koleżanki powinny Julia Ivliejeva, pełna energii i zapału do pracy, zdecydowana w działaniu; oraz Leona Kristofova – odczuwająca potrzebę znalezienia upustu dla swej energii. Nasza najlepsza dotychczas strzelczyni, Olga Pantelejeva będzie, podobnie zresztą jak Gabriela Toma, miała mało energii, a trudności z koncentracją raczej nie pomogą w grze. Agnieszka Jaroszewicz natomiast będzie myślała o odpoczynku niż intensywnym wysiłku fizycznym. Małymi siłami dysponować będzie Alicja Perlińska a druga rozgrywająca, Marzena Głaszcz, tego dnia nie powinna podejmować ryzykownych działań, a starać się unikać ciężkiej pracy.
(wed)

(źródło: Życie Pabianic)

Elżbieta Trześniewska - 12pkt, 5/7 za 2, 5 zbiórek
Karla da Costa - 11pkt, 1/1 za 2, 3/9 za 3, 5 asyst
Leona Kristofova - 21pkt, 8/12 za 2, 5/5 za 1, 8 zbiórek

Kto się śmieje ten się śmieje ostatni! :P

Wiem, że w zasadzie tylko u tych 3 się sprawdziło, ale jednak.
Nadal jednak podtrzymuję, że biorytm na mecz jest formą zabawy i odmiany.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 15 lutego 2005, 13:14

Wspomóc koleżanki powinny Julia Ivliejeva, pełna energii i zapału do pracy, zdecydowana w działaniu; oraz Leona Kristofova – odczuwająca potrzebę znalezienia upustu dla swej energii.

(wed)

No całe szczęście, że w pewnym momencie spotkania droge zastapili jej sędziowie bo Kryszot znalazlby sobie "upust dla swej energi" w postaci... Nolan. :lol: :lol: :wink:

Gość

Postautor: Gość » 15 lutego 2005, 14:02

Wojteg pisze:

Wspomóc koleżanki powinny Julia Ivliejeva, pełna energii i zapału do pracy, zdecydowana w działaniu; oraz Leona Kristofova – odczuwająca potrzebę znalezienia upustu dla swej energii.

(wed)

No całe szczęście, że w pewnym momencie spotkania droge zastapili jej sędziowie bo Kryszot znalazlby sobie "upust dla swej energi" w postaci... Nolan. :lol: :lol: :wink:

Nolan to największy stronggirl :shock: w lidze.Więc Leona miała mase szczęścia 8) 8) 8) 8)

Gość

Postautor: Gość » 15 lutego 2005, 14:10

Anonymous pisze:
Wojteg pisze:No całe szczęście, że w pewnym momencie spotkania droge zastapili jej sędziowie bo Kryszot znalazlby sobie "upust dla swej energi" w postaci... Nolan. :lol: :lol: :wink:

Nolan to największy stronggirl :shock: w lidze.Więc Leona miała mase szczęścia 8) 8) 8) 8)

Myśle,że Leo wygrałaby tą walke.Ale patrząc na zachowanie gdynianek to troche za dużo chamstwa.Nawet taki szczyl jak Motyl skakała do sędziów.

Gość

Postautor: Gość » 15 lutego 2005, 15:57

Anonymous pisze:Myśle,że Leo wygrałaby tą walke.Ale patrząc na zachowanie gdynianek to troche za dużo chamstwa.Nawet taki szczyl jak Motyl skakała do sędziów.

NIE OBRAŻAJ KASI MOTYL .SZCZYL TO TY JESTEŚ..
Zapominiałem o Kasi Motyl.Wycofuje się Kasia Motyl to największy Stronggirl w lidze.Nolan jest jedynie nr 2.

Gość

Postautor: Gość » 15 lutego 2005, 16:46

Buzuj Motyl dalej a sodówa,która juz jej do głowy uderzyła za chwile wytryśnie jak ropa z odwiertu.Spytaj dziewczat z młodzieżówki jaka z niej gwiazda,a póki co to takiej Kasi Czubak trampki może nosić.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”