XXIV kolejka FGE:TS Wisła Kraków - AZS KK Jelenia Góra

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 07 marca 2009, 12:25

ann pisze:
Siero pisze:
ann pisze:
Siero pisze:co tak Kobyła słabo zagrała?

zawodniczka o takim nazwisku w Wiśle nie gra i nigdy nie grała.
Ann sorki :!: chodzi mi o Kobryń :wink:

Kobryn jeśli już:]
i o ile mi wiadomo to na Ewke mówi się Motyl 8)
ale to jest moje :lol:
więc dlaczego taka kaszana była :lol:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 07 marca 2009, 12:28

Siero pisze:
ann pisze:
Siero pisze:
ann pisze:

to stosuj powszechnie używane :lol:
Ewka wczoraj odpoczywała, bo przed Nią już teraz tylko same ważne mecze. a dzięki panu Wojciechowi chyba teraz nadszedł lekki kryzys, ale spokojnie, wróci do dyspozycji jaką prezentuje przez cały ten sezon:)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 07 marca 2009, 13:44

ann pisze:
Siero pisze:
ann pisze:
Siero pisze:
ann pisze:

to stosuj powszechnie używane :lol:
Ewka wczoraj odpoczywała, bo przed Nią już teraz tylko same ważne mecze. a dzięki panu Wojciechowi chyba teraz nadszedł lekki kryzys, ale spokojnie, wróci do dyspozycji jaką prezentuje przez cały ten sezon:)
dzieki za info :wink: pozdrawiam :D
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 07 marca 2009, 15:30

Ten mecz bardzo przypominał mecz z Włókniarzem. Widać, że już małą tradycją wiślaczek staje się niezbyt dobra pierwsza kwarta. Oby w dwóch kolejnych meczach lepiej startowały, bo rywalki będą o wiele bardziej wymagające. Jak już powyżej napisała ann, Ewka wczoraj trochę odpoczywała. Za to mam nadzieję, że Marta już do końca sezonu będzie grać więcej niż Dominique. Jeśli w kolejnych meczach zaprezentuje taką formę jak wczoraj (trzeba brać tutaj poprawkę na klasę rywala), to w play off może być naszą tajną bronią. Widać też, że ostatnio Dorota szaleje.:) Naprawdę porządny mecz - nie pierwszy już w ostatnim czasie. Szkoda tylko, że nie zorientowała się w sytuacji, gdy w trzeciej kwarcie Marta nagrywała jej na czystą pozycję, ale było to trochę nieoczekiwane podanie.:wink: Przed meczami z CCC i Lotosem jestem optymistą. Przy dobrych wiatrach (porażka AZS-u z CCC) może być nawet drugie miejsce, ale nawet w przypadku trzeciego miejsca - myślę, że atut własnego parkietu nie będzie mieć w play off specjalnie dużego znaczenia.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 07 marca 2009, 15:36

Za to mam nadzieję, że Marta już do końca sezonu będzie grać więcej niż Dominique.

ja też :)
w końcu Szamikuła wyjechała,nikt na WDZ nie wywiera już presji :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 07 marca 2009, 17:19

paulo2907 pisze:Ten mecz bardzo przypominał mecz z Włókniarzem. Widać, że już małą tradycją wiślaczek staje się niezbyt dobra pierwsza kwarta. Oby w dwóch kolejnych meczach lepiej startowały, bo rywalki będą o wiele bardziej wymagające. Jak już powyżej napisała ann, Ewka wczoraj trochę odpoczywała. Za to mam nadzieję, że Marta już do końca sezonu będzie grać więcej niż Dominique.

Mnie ciekawi na ile jest to efekt złego wejścia w mecz, a na ile faktu, że w 2 kwarcie nastąpiły 3 personalne zmiany na boisku i gra była zupełnie inna, m.in. dużo szybsza. Zresztą podobnie było chyba tydzień temu w Poznaniu.
Ta nasza pierwsza piątka, to chyba nie jest najbardziej optymalne obecnie zestawienie...choć to zweryfikują najbliższe 2 spotkania.
paulo2907 pisze:Jeśli w kolejnych meczach zaprezentuje taką formę jak wczoraj (trzeba brać tutaj poprawkę na klasę rywala), to w play off może być naszą tajną bronią. Widać też, że ostatnio Dorota szaleje.:) Naprawdę porządny mecz - nie pierwszy już w ostatnim czasie. Szkoda tylko, że nie zorientowała się w sytuacji, gdy w trzeciej kwarcie Marta nagrywała jej na czystą pozycję, ale było to trochę nieoczekiwane podanie.:wink:

W tej akcji to Marta pomyliła Doris z Rudim :wink:
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 08 marca 2009, 19:38

W Jeleniej mają Ford i się nie chwalą?? :wink:

Bardziej od meczu interesowały nas powody przyjazdu Cheryl do Krakowa - i po końcowym gwizdku byliśmy lekko zawiedzeni :lol:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 08 marca 2009, 19:39

Wisła szybko działa i podpisała z Cheryl kontrakt na kolejny sezon już teraz :P :wink:

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 10 marca 2009, 15:57

Czemu Skoriusz nie zagrał??
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”