Euroliga - 7.kolejka

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

p..
Amator

Re: Euroliga - 7.kolejka

Postautor: p.. » 10 grudnia 2009, 22:37

friel pisze:Bardziej wierzę w wygraną AZS-u niż Lotosu

Ja wierzę w wygraną tak samo AZS-u, Wisły jak i Lotosu. Przecież chyba żaden kibic nie życzy źle Polskiej drużynie ( Tu trzeba zrobić wyjątek dla Kibiców z Polkowic, Saletry i Hermesa, którzy zawsze źle życzyli ekipie z Gorzowa)

friel
Kadet

Postautor: friel » 10 grudnia 2009, 22:39

Nie no oczywiście że chcę aby wyszły wszystkie ,lecz jak bym miał stawiać pieniądze patrzyłbym na ostatnią dyspozycję zespołów .
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 10 grudnia 2009, 22:50

p.. pisze:
friel pisze:Bardziej wierzę w wygraną AZS-u niż Lotosu

Ja wierzę w wygraną tak samo AZS-u, Wisły jak i Lotosu. Przecież chyba żaden kibic nie życzy źle Polskiej drużynie ( Tu trzeba zrobić wyjątek dla Kibiców z Polkowic, Saletry i Hermesa, którzy zawsze źle życzyli ekipie z Gorzowa)

Kibice z Orła?? Pewnie masz rację :wink: W waszym przypadku każdy wynik cieszy. Saletry chyba nie doceniasz, on każdemu dobrze życzy, ale też wytyka błędy itd. Niestety dużo osób jest przeczulonych gdy źle się o ich zespołach mówi. Jakby nie patrzeć jesteś tego przykładem. pozdrawiam
PS Gratulacje dla zwycięzców
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 11 grudnia 2009, 08:11

Marta zrobiła jesień średniowiecza z Dalmy, Pecsu i nawet Pandy :wink: w czym dzielnie wspierały ją koleżanki i trener :wink:
Tym samym mamy 7-0. Brawo!

ps. widok dziewczyn odpalających race..bezcenny :)
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 11 grudnia 2009, 09:12

No po raz kolejny udało się wygrać :)

Prawdę mówiąc trudno mi wskazać element gry który zadecydował o naszej wygranej.. mogę natomiast wskazać 2 takie które mogły przesadzić o porażce: rzuty za 3 pkt (choć ten jedyny celny Katki miał kluczowe znaczenie) i zbiórka na naszej tablicy, zwłaszcza w 3 kwarcie. I to trzeba koniecznie poprawić i to w jak najszybciej.

Za tydzień Lille.. nie zlekceważyć przeciwnika, zagrać swoje a powinna być spokojna wygrana i bbilans 8-0 przed świętami :P
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”