CCC Polkowice - Cukierki Odra Brzeg 65:53

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 15 marca 2005, 14:44

Kuba pisze:
Anonymous pisze:CCCjest bardzo słabe.Wygrywa tylko dzięki sędziom.A ostatnio wydrukowali 40 pkt przewagi.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nie ma to jak obiektywizm :lol:
nawet jesli odjętoby nam te 40 pkt, to dwie wygrane i tak byłbna naszym koncie bo w niedziele było -41 dla was 8)

Dzieciaczku dorośnij!! Już Ci raz napisałem, że za słowa możesz łapać swoich równieśników! Wiesz o tym, że sędziowie drukowali (bo mieli drukować, w pierwszym meczu) mówią osoby bezpośrednio związane z waszym klubem:)

Gość

Postautor: Gość » 15 marca 2005, 15:16

Wojtek pisze:
Kuba pisze:
Anonymous pisze:CCCjest bardzo słabe.Wygrywa tylko dzięki sędziom.A ostatnio wydrukowali 40 pkt przewagi.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nie ma to jak obiektywizm :lol:
nawet jesli odjętoby nam te 40 pkt, to dwie wygrane i tak byłbna naszym koncie bo w niedziele było -41 dla was 8)

Dzieciaczku dorośnij!! Już Ci raz napisałem, że za słowa możesz łapać swoich równieśników! Wiesz o tym, że sędziowie drukowali (bo mieli drukować, w pierwszym meczu) mówią osoby bezpośrednio związane z waszym klubem:)

Byłam na tym meczu i widziałam co robili sędziowie.Gwizdali słabo ale na pewno nie skrzywdzili Odry,robili błędy w obie strony.To po prostu słaba para.W niedziele gwizdali bardziej po aptekarsku a nawet wymyślali faule np Nowackiej w ataku na Proszczenko którą już dawno minęła a sędzia biegł z boku i nie widzial akcji.Ale w niedziele CCC tak grało,że nawet sędziowskie błędy nie przeszkadzały..

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”