Niedziela, 5.12.2010
godz. 19:00
13 kolejka FGE: Artego Bydgoszcz - Odra Brzeg
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 13 kolejka FGE: Artego Bydgoszcz - Odra Brzeg
no panom Malinowskiemu i Kulpeksza(kto mnie oświeci czy dobrze odmieniłem przez przypadek to nazwisko?
) marzy się teraz pokonanie mało znanej Wisły Can Pack. Seria Artego musi trwać przecież dalej,a panowie z TVP Bydgoszcz(NIE MYLIĆ TVP Sport,bo na tą stację się nie nadają) będą mieli okazję do zawycia klasycznego JEEEEEST!!!
(to tak na marginesie obiektywizmu na meczu z Toruniem)
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Zazdroszcze Bydgoszczy i Raymond i Tisdale - obojętnie którą - bym wziął za Boertelovą i jeszcze bym dopłacił.
Koszykarz (Toruń) pisze:Zazdroszcze Bydgoszczy i Raymond i Tisdale - obojętnie którą - bym wziął za Boertelovą i jeszcze bym dopłacił.
eee za wicemistrzynię świata?...nie wierzę;)
a tak poważnie, to jaki był powód tego, że pan Edo połowę meczu grał bez centrów? obraził się na całą czwórkę naraz?
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
ann pisze:a tak poważnie, to jaki był powód tego, że pan Edo połowę meczu grał bez centrów? obraził się na całą czwórkę naraz?
nie krytykować mi tu Edo!!!
ann: ups sorki, pomyliłam tematy. po części odpowiedź znalazłam w odpowiednim. czyli sie obraził;)
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Nie wiem.... Ale był taki fragment że na boisku były 3 rozgrywajki , na ,,4'' Gladden , a na ,,5'' Mazić. A cała armia skrzydłowych i centrów na ławce
Tak się po prostu nie robi. Nie wiem co jest grane ale chyba od każdej z koszykarek Energi można oczekiwać więcej.....Czekam na zmiany
rzymi: zapraszam do odpowiedniego tematu
Tak się po prostu nie robi. Nie wiem co jest grane ale chyba od każdej z koszykarek Energi można oczekiwać więcej.....Czekam na zmiany
rzymi: zapraszam do odpowiedniego tematu
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”