tommiiii pisze:AZS Poznań szuka trenera...Szewczyk bedzie asystentem Winnickiego w Zgorzelcu
Romka Habera my chcemy mieć za trenera
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
tommiiii pisze:AZS Poznań szuka trenera...Szewczyk bedzie asystentem Winnickiego w Zgorzelcu
MARAS pisze:
Romka Habera my chcemy mieć za trenera
Shem pisze:Przecież on nie wraca.
przemoe pisze:Cóż ewidentnie należy w przyszłym sezonie zrobić ligę nieparzystoliczbową - jedyna to metoda, żeby wystartowała w niej parzysta liczba drużyn...
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
ann pisze:a w której grupie wtedy grałaby Energa?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:Ann a czemu znów do Energii pijesz? Wisła tez nie gra w gigantycznej hali tylko w małej hali ( z tego co pamietam do pana Majchrowskiego mieliscie spory zal o to) Mnie nie interesuje ze w Czechach (jakby nie patrzec kraj mniejszy) gra 10 zespołow albo we Włoszech gdzie na mecze Serie C2 pilki skopanej przychodzi wiecej widzów niż na wszystkie mecze naszej Eligi koszykówki kobiet.
pilki skopanej
ann pisze: zadałam pytanie koledze z Torunia, który chce dzielić ligę na biednych i bogatych gdzie widzi swoją drużynę.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 102 gości