Środa, 05.10.2011
godz. 18:00
2 kolejka FGE: AZS Gorzów Wlkp. - Artego Bydgoszcz
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Fantastico
- Nowy na forum
Re: 2 kolejka FGE: AZS Gorzów Wlkp. - Artego Bydgoszcz
Bardzo blisko niespodzianki. Gratulacje dla kibiców z Gorzowa za wygwizdanie Agi Szott na prawdę, zachowanie padaczka :/
Fantastico pisze:Bardzo blisko niespodzianki. Gratulacje dla kibiców z Gorzowa za wygwizdanie Agi Szott na prawdę, zachowanie padaczka :/
Niby kiedy była wygwizdana? Jak już gwizdy były tylko przy rzutach wolnych na prezentacji były brawa.
Kozak w necie - pizda w świecie!

Fantastico pisze:Bardzo blisko niespodzianki. Gratulacje dla kibiców z Gorzowa za wygwizdanie Agi Szott na prawdę, zachowanie padaczka :/
A Ty z której choinki się urwałeś? Aga przez KK została przywitana brawami, a gwizdać musiały pojedyncze osoby z innej części hali. Następnym razem nie uogólniaj, bo idziesz ścieżką jaśnie nam panującego.
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
Ja myślę, że kolega za dużo naczytał się facebooka Agnieszki Szott. Z naszego sektora zdarzały się sporadyczne gwizdy przy rzutach wolnych.
-
Timothy White
- Nowy na forum
@Fantastico Ty naprawdę jesteś z kosmosu po co siejesz ferment,Szottowa jest z Gorzowa gra w Bydgoszczy jest szanowana i lubiana w całej Polsce za grę i za osobowość,widocznie za krótko jesteś w koszykówce że takie tezy podajesz,2 sezony jeszcze cię nic nie nauczyły?
mała refleksja mnie naszła że nie było by źle jak by Kasia utrzymała taki eval i asysty 
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”