3 kolejka FGE: Wisła Kraków - Energa Toruń

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Re: 3 kolejka FGE: Wisła Kraków - Energa Toruń

Postautor: Ałgaja » 09 października 2011, 09:30

Saletra pisze: Mam nadzieję, że dobrą grę przełoży na Ojro. Koszyce jak najbardziej do pyknięcia. Mnie cieszy po 3 kolejkach większa zdobycz punktowa niż zwykle Kasi Krężel. Mam nadzieję, że Kaska będzie grała jezcze więcej i dostanie szanse na dobre zaprezentowanie się w Ojro.

Kasia ma fajny początek ligi, nie przypomina siebie z ubiegłego sezonu. Nie jest zagubiona, wie co ma robić na boisku, no i kondycja też jakby dużo lepsza :P (choć poprawienie tego ostatniego, nie było chyba wielką sztuką;-))

I jeszcze coś o meczu:
Wczoraj po fatalnym wejściu w 1 połowie, w 4 kwarcie bardzo fajnie pokazała się Dabović. Widać, że w koszykówkę to ona grać potrafi, a ponadto posiada talent i sporo widzi na boisku (o czym świadczy np. świetna asysta "zza pleców" do Petry.. rok temu gdy chaos w trampkach królował na rozegraniu na takie zagrania nie mieliśmy co liczyć...)
(btw..na plkk mogliby zmienić jej profil, bo to że od miesiąca jest swoją siostrą jest żenujące...)

Jestem ciekawa na ile skuteczny w tym sezonie będzie streetball drużyny Omanica.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 09 października 2011, 09:36

Wczoraj po fatalnym wejściu w 1 połowie, w 4 kwarcie bardzo fajnie pokazała się Dabović

zgadzam się, tylko że wypadało by ja wpuszczać na więcej niż 10 minut w meczu i nie ściągać po jednej nieudanej akcji( drogi panie trenerze), bo chyba nie po to ja tutaj sprowadzaliśmy... :roll:

(btw..na plkk mogliby zmienić jej profil, bo to że od miesiąca jest swoją siostrą jest żenujące...)

chyba klub się musi zwrócić z tym do matołków z plkk, bo maile od zwykłych kibiców nie wystarczą jak się okazuje...
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Radomenes
Żak

Postautor: Radomenes » 09 października 2011, 09:51

paulo2907 pisze: Na uwagę zasługuje jeszcze dzielnie dopingująca za ławką swojego teamu pani prezes. :lol:

Ta pani ma nieco inną funkcję, ale tu trafiłeś w "dychę"!!! Co do Amerykanek mimo ich dobrej gry to ja za takie występy dziękuję. Na boisku są jeszcze inne koleżanki,a samolubstwo droga pani Birgette(tak to kilka razy wyglądało z Tęczą na przykład" to nie w tej dyscyplinie sportu. 8)
Bum

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 09 października 2011, 09:57

a dla mnie pozytywy to nie Amerykanki(ponoć Edo ma coś jeszcze na oku 8) )-po nich trzeba i należy w tej lidze spodziewać się zawsze czegoś więcej skoro zabierają miejsce Polkom, tylko postawa Róży (oj gdyby nie te fatalne kontuzje to ona byłaby już jedną z lepszych "dwójek" w Polsce) i Charity Szczechowiak( jeszcze pokaże o ile w tej ekipie dotrwa na co ją stać!!!).
PS.Streetball to proszę sobie pograć przy wyniku +20 i na pewno nie z takim rywalem, jak krakowska Wisła 8)
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”