7 kolejka FGE: ROW Rybnik - Orzeł Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 7 kolejka FGE: ROW Rybnik - Orzeł Polkowice
Podniesienie cen w tym momencie (tzn w trakcie sezonu) na zasadzie: gramy dobrze wiec płaćcie więcej to strzał sobie w stopę. Bo szybko może sie okazać ze przyjdą 3 czy 4 porażki i to w kiepskim stylu (jesteście bardzo uzależnieni od stanu formy i zdrowia amerykanek. Kontuzja takiej Dosby i leżycie) i wtedy trzeba będzie ludi za darmo wpuszczać by przyszli, bo poczują się oszukiwani. Jesli juz podwyżka to albo przed sezonem, albo najwcześniej dopiero na PO.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Cena jest jaka jest i basta ludzie w klubie chyba umią kaulować i z powietrza tej ceny nie wzięli ,pewnie że nikt nie przypuszczał że bedzie taka seria zwyciestw i wyjściem byłoby pomyśleć nad nową /większą halą z lokalizacją bliżej centrum bo dojazd do obecnej nie dla wszystkich jest sprawą prostą nie mówiąc już o braku miejsc.
Miejmy nadzieje że przy takich wynikach zespołu znajdzie się tytularny sponsor który zpewni większy spokój finansowy a i może w przyszłości walke o wysokie cele na dzis cieszmy sie tym co mamy czyli drużyne z głową zbudowaną i ternera który potrafi to wszystko poukładać tak by wyniki były takie jakie są i tak trzymać!!!!! Bravo ROW!!!!!
Miejmy nadzieje że przy takich wynikach zespołu znajdzie się tytularny sponsor który zpewni większy spokój finansowy a i może w przyszłości walke o wysokie cele na dzis cieszmy sie tym co mamy czyli drużyne z głową zbudowaną i ternera który potrafi to wszystko poukładać tak by wyniki były takie jakie są i tak trzymać!!!!! Bravo ROW!!!!!
Greebo pisze:Podniesienie cen w tym momencie (tzn w trakcie sezonu) na zasadzie: gramy dobrze wiec płaćcie więcej to strzał sobie w stopę. Bo szybko może sie okazać ze przyjdą 3 czy 4 porażki i to w kiepskim stylu (jesteście bardzo uzależnieni od stanu formy i zdrowia amerykanek. Kontuzja takiej Dosby i leżycie) i wtedy trzeba będzie ludi za darmo wpuszczać by przyszli, bo poczują się oszukiwani. Jesli juz podwyżka to albo przed sezonem, albo najwcześniej dopiero na PO.
Tak jak napisałem to tylko przemyślenia w gronie znajomych i przed sezonem też już mówiłem o niskiej cenie za produkt mimo wszystko ekstraligowy. Ze stwierdzeniami kolegi Greebo zgadzam sie tak w 90% tzn. uwazam że bez Dosty tez poradzilibyśmy sobie z druzynami z dołu tabeli. Jak nie idzie to obniża się ceny biletów a jak idzie... to podnosi w nastepnym sezonie.
Pomscimy polskie znaki w stopkach: zażółć gęślą jaźń!
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Ajax pisze:Greebo pisze:Podniesienie cen w tym momencie (tzn w trakcie sezonu) na zasadzie: gramy dobrze wiec płaćcie więcej to strzał sobie w stopę. Bo szybko może sie okazać ze przyjdą 3 czy 4 porażki i to w kiepskim stylu (jesteście bardzo uzależnieni od stanu formy i zdrowia amerykanek. Kontuzja takiej Dosby i leżycie) i wtedy trzeba będzie ludi za darmo wpuszczać by przyszli, bo poczują się oszukiwani. Jesli juz podwyżka to albo przed sezonem, albo najwcześniej dopiero na PO.
Tak jak napisałem to tylko przemyślenia w gronie znajomych i przed sezonem też już mówiłem o niskiej cenie za produkt mimo wszystko ekstraligowy. Ze stwierdzeniami kolegi Greebo zgadzam sie tak w 90% tzn. uwazam że bez Dosty tez poradzilibyśmy sobie z druzynami z dołu tabeli. Jak nie idzie to obniża się ceny biletów a jak idzie... to podnosi w nastepnym sezonie.
Gdyby nie Dosty pod koszem - to nie wygralibyście w Bydgoszczy , Toruniu , z Gorzowem .
Choć uważam że to słaba postawa Torunia i Gorzowa w meczach z wami spowodowała wasze zwycięstwa . Ale póki co macie już spory kapitał w postaci kilku ważnych zwycięstw - szczególnie wyjazdowe są cenne. To jednak dopiero 7 kolejek - z 26...
Gdyby nie Dosty pod koszem - to nie wygralibyście w Bydgoszczy , Toruniu , z Gorzowem .
Choć uważam że to słaba postawa Torunia i Gorzowa w meczach z wami spowodowała wasze zwycięstwa . Ale póki co macie już spory kapitał w postaci kilku ważnych zwycięstw - szczególnie wyjazdowe są cenne. To jednak dopiero 7 kolejek - z 26...
cel Rybnika na ten sezon to play off coś wiecej to bedzie ekstra jeśli bedą grały jak graja to cel jest do osiagniecia a co do zawodniczek to widać ze Mikołajec wiedział co chce i one mu teraz odpłacają dobra grą , szkoda tylko że do Dosty ostatnimi czasy nie umie się dostroić Fitz bo wczorajsz przegrana to po częsci jej znizka formy ale sezonjest długi i bądźmy dobrej myśl
Dosty u nas to jak u Was Maksimović bez której tez by Wasza gra wiadomo jak wygladała a słaba postawa przeciwników to efekt dobrej gry Rybnika
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Bodek - z jednym się zgadzam - Dosty to u was taka nasza Maksimović. Potem wy macie FITZ , my PAGE . Ale wy macie jeszcze tą Litwinkę , a my już nikogo...
Co do drugiej części posta - nie uważam że Toruń i Gorzów z WAMI zagrały słabo dlatego że wy zagraliście dobrze.
39 pkt Gorzowa - to nie zasługa obrony Rybnika a zwyczajnie słaba postawa AZ-u.
Podobnie mecz Energi z Rybnikiem - ten mecz to słaba postawa Katarzynek , mnóstwo grzybów / niecelnych rzutów etc. a nie dlatego że Rybnik przyciskał w obronie - heh.
Każdy zespół przechodzi kryzys - Amerykanki w styczniu przyjeżdzają w różnej formie - sezon jest długi - nie ukrywam , że liczę na zadyszkę Rybnika - CHOĆ NIE UKRYWAM - wasz skład Mikołajec zbudował z głową a transfery są udane
Co do drugiej części posta - nie uważam że Toruń i Gorzów z WAMI zagrały słabo dlatego że wy zagraliście dobrze.
Podobnie mecz Energi z Rybnikiem - ten mecz to słaba postawa Katarzynek , mnóstwo grzybów / niecelnych rzutów etc. a nie dlatego że Rybnik przyciskał w obronie - heh.
Każdy zespół przechodzi kryzys - Amerykanki w styczniu przyjeżdzają w różnej formie - sezon jest długi - nie ukrywam , że liczę na zadyszkę Rybnika - CHOĆ NIE UKRYWAM - wasz skład Mikołajec zbudował z głową a transfery są udane
chodzą ploty że Go na trenera kadry przymierzają
Przede wszystkim jestem pod wrażeniem gry Rybnika, co tu dużo mówić to jest jak na razie rewelacja rozgrywek.
Niestety niektórym ten stan nie służy. Odzywają się głosy o podwyżce cen biletów......bo to niby "produkt ekstraligowy" a na dodatek idzie (jak powiedziałem na razie).Trochę zimnej wody na głowę, do końca sezonu jeszcze daleko. A jak powiedział ktoś " nie ważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy".
Co do wczorajszego meczu, nie kręci mnie "piękna przegrana".Nie ważne że rybniczanki zagrały dobry a może nawet doskonały mecz, nie ważne ze walczyły i sporo krwi napsuły Polkowicom. Ważne kto wygrał, kto był skuteczniejszy a nie kto grał ładnie dla oka.
Tym nie mniej gratuluję Rybnikowi trafnych transferów i dobrej postawy, oby tak dalej a liga będzie coraz ciekawsza.
Niestety niektórym ten stan nie służy. Odzywają się głosy o podwyżce cen biletów......bo to niby "produkt ekstraligowy" a na dodatek idzie (jak powiedziałem na razie).Trochę zimnej wody na głowę, do końca sezonu jeszcze daleko. A jak powiedział ktoś " nie ważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy".
Co do wczorajszego meczu, nie kręci mnie "piękna przegrana".Nie ważne że rybniczanki zagrały dobry a może nawet doskonały mecz, nie ważne ze walczyły i sporo krwi napsuły Polkowicom. Ważne kto wygrał, kto był skuteczniejszy a nie kto grał ładnie dla oka.
Tym nie mniej gratuluję Rybnikowi trafnych transferów i dobrej postawy, oby tak dalej a liga będzie coraz ciekawsza.
Koszykarz (Toruń) pisze:Co do drugiej części posta - nie uważam że Toruń i Gorzów z WAMI zagrały słabo dlatego że wy zagraliście dobrze.
To teraz wpisz sobie w google "dysonans poznawczy" i poczytaj. Wg mnie (zaznaczam mnie) co niektórzy nie umieją pogodzić się z tym, że Rybnik tak dobrze zagrał, lepiej wytłumaczyć to słabsza postawą swoich zawodniczek. Nie widziałem meczu ROWu z Toruniem, widziałem tylko z Gorzowem. Powiem tak - Gorzowianki nie trafiały w 75% rzutów z pozycji, które wymusiła na nich obrona Rybniczanek. Ktoś tu gdybał, to też pogdybam. Gdybyśmy trafiali z czystych pozycji to mecz z Gorzowem skończyłby się po pierwszej kwarcie, tak "skończył" się po drugiej.
By jednak było jasne. Nie uważam że ROW zdobędzie w tym roku medal. Nasze miejsce to między 6 a 9. Chodzi mi tylko o to, że jak na razie to faworyci (a raczej ich kibice) tłumacza swoje porażki słabszą formą swoich zawodniczek a nikt nie chce zauważyć że trener Mikołajec zgodnie z tym co powiedział przed sezonem, gra taką amerykańska akademicką koszykówkę opierającą się głównie na dobrej obronie (mnogość wariantów) i szybkim ataku.
Podsumowują - oby dalej kibice innych drużyn mogli po meczach z nami tłumaczyć się słabszą dyspozycja dnia. A teraz możecie sobie po mnie pojechać...
Pomscimy polskie znaki w stopkach: zażółć gęślą jaźń!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”