19 kolejka FGE: Artego Bydgoszcz - AZS Poznań
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 19 kolejka FGE: Artego Bydgoszcz - AZS Poznań
Brawo dla Poznania! świetna defensywa, a Asia Kędzia zrobiła swoje na byłym klubie. 
-
sebus 80
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Przegrać z Poznaniem to mistrzostwo świata.Chyba nowy fan klub z Potulic zaszkodził?Gratulacje dla AZSU.
sebus 80
Wynik w Bydgoszczy to chyba póki co największa niespodzianka w tym sezonie, a także dowód na to, że w AZS-ie Poznań zaczęło się dziac nieco lepiej, tzn. jest więcej doświadczonych i ogranych zawodniczek.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
Od jakiegoś czasu pisałem że powinno być tylko lepiej. Czapki z głów dla trenera Barańskiego.
Panie Szewczyk . . .podobno z tym składem nie można wygrać nawet jednego meczu.
Szkoda że ta zmiana nastąpiła tak późno. Już teraz byłyby 4 zwycięstwa.
A ci wszyscy, którzy nie wierzyli w sukces niech się wstydzą. Drogie panie - zawodniczki, DO ROBOTY a efekty widać. Wreszcie jest gra w kosza a nie schemat jak dla cyborgów. BRAWO
Ja wierzę w utrzymanie.
Panie Szewczyk . . .podobno z tym składem nie można wygrać nawet jednego meczu.
Szkoda że ta zmiana nastąpiła tak późno. Już teraz byłyby 4 zwycięstwa.
A ci wszyscy, którzy nie wierzyli w sukces niech się wstydzą. Drogie panie - zawodniczki, DO ROBOTY a efekty widać. Wreszcie jest gra w kosza a nie schemat jak dla cyborgów. BRAWO
Ja wierzę w utrzymanie.
krysti pisze:. Na temat drużyny AZS-u, no cóż ...patrząc na statystyki, które w większości są na korzyść Artego , to to zwycięstwo zawdzięczają tylko i wyłącznie rzutom za ,,trzy"
O rzutach AZS-u za 3 piszesz tak jakbyś stawiał im zarzut że tylko ten element gry wykonały lepiej od Artego (jak widać dziś na Artego to wystarczyło), a przecież zwycięzców się nie sądzi.
Stara sportowa ( nie tylko koszykarska) zasada mówi iż gra się tak jak przeciwnik pozwala. Dziś Artego pozwoliło AZS-owi rzucać za 3 z 35% skutecznością...........
krysti pisze:Wielkie brawa dla Poznania... może i jest tak jak mówisz paulo, ale to co zagrała w tym meczu Taylor pozostawia wiele do życzenia
Taylor zagrała dzisiaj w masce, bo na treningu w nosek dostała.
krysti pisze:a czy Jolene Anderson z Lotosu to jakoś przeszkadzało gdy rzucała po 20-30 pkt w meczu grając w masce ? bo chyba nie
krysti ja wierzę nadwornemu komentatorowi Artego, który mówił, że maska na twarzy może być powodem słabej dyspozycji Reni.
hm mialem byc no ale nie dotarłem z przyczyn głownie finansowych. AZS oby wrocil do gry i to cieszy. Fajny klub kibica ma Artego moze by sie nazwali "Cela"
Widzialem tylko poczatek i 0-9 dla AZS. Graty i oby tych wygranych bylo coraz wiecej!!!!
ann: nie wysmiewaj "drogi panie" tego jaki Bydgoszcz ma klub kibica. może lepiej wymyśl nazwę dla swojego napinaczu toruński?
Daleki jestem od wysmiewania kogokolwiek
Widzialem tylko poczatek i 0-9 dla AZS. Graty i oby tych wygranych bylo coraz wiecej!!!!
ann: nie wysmiewaj "drogi panie" tego jaki Bydgoszcz ma klub kibica. może lepiej wymyśl nazwę dla swojego napinaczu toruński?
Daleki jestem od wysmiewania kogokolwiek
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2012, 23:13 przez hermes46, łącznie zmieniany 1 raz.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Trutek pisze:Panie Szewczyk . . .podobno z tym składem nie można wygrać nawet jednego meczu.
Drobna uwaga - Szewczyk nie miał Petillon i Drzewińskiej.
Ja w utrzymanie bez dzikiej karty nie wierzę, ale za zwycięstwo w Bydgoszczy - wielki szacunek dla zawodniczek i trenerów.
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
przyznać się, kto zagrał u buka na AZS ? 
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
W typerach wygląda to tak 
Artego 11-15 - 3x
Artego 16-20 - 5x
Artego +20 - 18X
Artego 11-15 - 3x
Artego 16-20 - 5x
Artego +20 - 18X
wielkie gratulacje dla dziewczyn:)))))))brawo i jeszcze raz brawo...teraz kolej na Odre w ktorej moze strajkuja amerykanki:)
jak tak bedzie latwiej
a co do Szewczyka i jego pracy: tak jak ktos juz wspomnial byl to sklad bez Drzewinskiej i Petillon a to znaczaca roznica....wystarczy spojrzec na czas gry mlodych Wozniak i Adamowicz : za jego czasow wystepowaly w pierwszej 5 i graly srednio po 25-26 minut a teraz ich czas gry spadl do okolo 10......wiec mysle ze nie ma co tu tych dwoch wydarzen porownywac......a pan Trutek zamiast cieszyc sie ze zwyciestwa wynajduje jakies problemy i bezsensowne nic nie majace z rzeczywistoscia porownania.......tak wiec w srode wszyscy na sa;a dopingujemy dziewczyny:)))
jak tak bedzie latwiej
a co do Szewczyka i jego pracy: tak jak ktos juz wspomnial byl to sklad bez Drzewinskiej i Petillon a to znaczaca roznica....wystarczy spojrzec na czas gry mlodych Wozniak i Adamowicz : za jego czasow wystepowaly w pierwszej 5 i graly srednio po 25-26 minut a teraz ich czas gry spadl do okolo 10......wiec mysle ze nie ma co tu tych dwoch wydarzen porownywac......a pan Trutek zamiast cieszyc sie ze zwyciestwa wynajduje jakies problemy i bezsensowne nic nie majace z rzeczywistoscia porownania.......tak wiec w srode wszyscy na sa;a dopingujemy dziewczyny:)))
Zapewniam że cieszę się bardzo. I nic nie szukam. Tylko przez pół roku słyszałem, że nie można rzucić więcej niż 50 pkt. A gra była nudna. A tu okazuje się że panie Gawrońska czy też Kotnis mogą więcej i celniej !! rzucać. I jeszcze jedno. Nie jestem trenerem tylko kibicem i nawet dla kibica widać brak schematyzmu. I to porównuję - styl gry.
panie kibicu / dzialaczu zgadza sie teraz styl jest inny bo doszly dwie duze indywidualnosci jak na te druzyne Drzewinska i Petillon..... porownaj sobie tylko tak jak juz mowilem gre a raczej czas gry juniorek za Szewczyka i Baranskiego a znajdziesz odpowiedz o stylu gry
(teraz taka Adamowicz czy Marciniak graja bardzo mało lub wogole a Wozniak po okolo 10 -12 minut co oczywiscie jest z korzyscia dla druzyny a wtedy z musu musialy grac)...taka jest moja teroria na zmiane stylu , oczywiscie moze byc bledna:) pozdrawiam i do zobaczenia w srode na sali....jak chcesz mozemy usiasc razem i porozmawiac podopingowac itp...jak cos czekam na kontakt na privie
(teraz taka Adamowicz czy Marciniak graja bardzo mało lub wogole a Wozniak po okolo 10 -12 minut co oczywiscie jest z korzyscia dla druzyny a wtedy z musu musialy grac)...taka jest moja teroria na zmiane stylu , oczywiscie moze byc bledna:) pozdrawiam i do zobaczenia w srode na sali....jak chcesz mozemy usiasc razem i porozmawiac podopingowac itp...jak cos czekam na kontakt na privie
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”