19 kolejka FGE: Artego Bydgoszcz - AZS Poznań

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: 19 kolejka FGE: Artego Bydgoszcz - AZS Poznań

Postautor: MARAS » 05 lutego 2012, 10:52

Proszę się nie kłócić! Kto nie był niech żałuje, piękny mecz i piękne emocje do samego końca, byliśmy wsparliśmy dopingiem, Hermes żałuj, ładny klub kibica (z 30 łebków), ale jeszcze zbyt niedoświadczeni w dopingu, zbyt monotematyczni, pewni siebie( prowadzą 4 pkt a ci Ce sera sera Artego 2 pkt ma) :lol:

Co do meczu faktycznie, piękny początek, ale potem sie szybko wyrównało, spokojnie można było już grać przy wyniku 58:53, ale szybka trójka Mowlik, kontra i znowu remis, na szczęście w końcówce wolne dobrze wykonywane dały nam pierwszą wygraną od kwietnia 2011 roku, oby nie ostatnią w tym sezonie.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 05 lutego 2012, 11:27

krysti to dla Ciebie ten fragment:

Niestety, malutka Amerykanka nie mogła za wiele pomóc koleżankom, bo w tygodniu na treningu zderzyła się z Kuras i uszkodziła sobie nos. Najpierw grała w masce, ale to utrudniało jej obserwację, potem grała za ostrożnie i w efekcie przeszła obok meczu.

http://www.pomorska.pl

PS.Na drugi raz nie wrzucaj wszystkich pań do jednego kosza. 8)
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 05 lutego 2012, 12:15

tommiiii pisze:panie kibicu / dzialaczu

que?

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 05 lutego 2012, 13:35

zaluje :lol: Widzialem Was w tv jakies 2-5 min.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Trutek
Nowy na forum

Postautor: Trutek » 05 lutego 2012, 19:41

wszedłem tutaj na forum od niedawna, bo z niektórymi wpisami się nie zgadzałem. Nie jestem żadnym działaczem. Jestem zwykłym normalnym kibicem. I to też denerwuje mnie na forum. Od początku coś mi się przypisuje. Nie zawsze jestem na meczu (zależy tylko od moich prywatnych zajęć). Mecze przeważnie oglądam sam i niech tak zostanie. Znowu usiądę na trybunach i będę sobie kibicował, analizował i cieszył się ze zwycięstw.

tommiiii
Młodzik

Postautor: tommiiii » 06 lutego 2012, 09:02

ok...niech i tak zostanie:)))))) kazdy z nas wie swoje.....w kazdym badz razie w srode tylko przekonujace zwyciestwo bo Odra na dzien dzisiejszy przyjezdza bez amerykanek które chyba strajkuja:)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 06 lutego 2012, 12:36

Jak tacy chętni do dopingu jesteście to przyjdzcie na sektor na przeciwko naszej ławki.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Trutek
Nowy na forum

Postautor: Trutek » 06 lutego 2012, 18:16

To jest dobre - każdy wie swoje???
Czyli ja nie wiem kim jestem. Chyba że się znamy??

Trutek
Nowy na forum

Postautor: Trutek » 06 lutego 2012, 18:36

Każdy wie swoje - to dobre. Ciekawe co wie pan tommii
27 grudnia Tommii napisał: "za paskiem na stronie internetowej telewizji WTK....nowym trenerem AZS INEA Poznan Ryszard Baranski!!!!!!!!!!!!!!!
innymi slowami niz porazka tego opisac sie nie da:(".
I to chyba boli zwolennika poprzedniego trenera.
A ja uparcie twierdzę. AZS zmienił taktykę, na lepszą i ładniejszą dla oka. I nawet są efekty. A młode też grały schematy.
Ja wiem, że jako kibic cieszę się.

tommiiii
Młodzik

Postautor: tommiiii » 06 lutego 2012, 20:04

oczywiscie ze kazdy wie swoje......ostatni raz wchodze w polemike bo wiecej tego samego pisac nie ma sensu.....tak bylem/jestem zwolennikiem pracy Szewczyka uwazam go za dobrego trenera zdecydowanie z wieksza wiedza niz Baranski.....a ze teraz AZS wygral jeden mecz nie zmienia to mojego posrrzegania....doszly jak na ten zespol 2 bardzo dobre zawodniczki , nie ma problemow z kontuzjami a poziom ligii po Nowym Roku sie obnizyl.....jakbys sobie przypomnial przez kilka pierwszych kolejek gralismy bez Gawronskiej i Mistygacz a z pojedynczych spotkan wypadla Kedzia....co przy tamtym zespole bylo wielka strata.....musialy grac zawodniczki typu Wozniak Adamowicz Marciniak ktorych teraz rola jest znikoma......czy uwazasz ze jak teraz przyjedzie Odra bez amerykanek a AZS wzmocniony Amber i Olka wygra z nimi to bedzie mozna porownac ten mecz z meczem z poprzedniej rundy i powiedziec ze Baranski jest lepszy niz Szewczyk bo wygral......wystarczy zapytac sie dziewczyn co sadza (a mialem taka okazje z nimi porozmawiac i uwierz mi ze nie byly to te doswiadczone) a 95% zespolu powie Ci jak jest i bylo i tyle
pozdrawiam serdeczniei naprawde dobrze by bylo zebysmy juz to zakonczyli a AZs wygral w srode:)))))

no i przyznaje sie do bledu wybor Baranskiego byl najlepszza opcja jak na ten zespol i dla dzialaczy:)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”