Bibrzycka zgodziłaby się na rozbieraną sesję

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 17 września 2004, 11:19

Sport/TK/17 września 2004 10:16

Kiedyś Agnieszka Bibrzycka, najlepsza koszykarka Europy 2003 roku, wyjechała prywatnie z Gosią Dydek na plażę. Był z nimi także kolega "Biby", który zrobił parę fotek - czytamy w "Sporcie".

"Nie wiedziałam, że kolega prześle zdjęcia dalej. Pewnie trochę na tym zarobił. Byłam w Stanach, a tu dzwoni mama i mówi, że w gazetach są moje zdjęcia z plaży, w stroju kąpielowym. Spodziewałam się, że takie zdjęcia są ciekawsze, ale..." - powiedziała Bibrzycka.

Najlepsza koszykarka Europy w 2003 roku jest ładną blondynką, więc można się spodziewać, że wcześniej czy później może dostać ofertę z magazynu dla panów. Co 'Biba" na to?

"Czemu nie? Nie ma takiej rzeczy, której bym nie zrobiła. Może poza skokiem na bungee. A taka sesja? Nie jest to kwestia pieniędzy, a raczej wyboru, co i jak" - stwierdziła.

Więcej szczegółów w "Sporcie"

http://sport.onet.pl/980995,wiadomosci.html

Stringman

Re: Bibrzycka zgodziłaby się na rozbieraną sesję

Postautor: Stringman » 17 września 2004, 15:26

simon pisze:Sport/TK/17 września 2004 10:16

Kiedyś Agnieszka Bibrzycka, najlepsza koszykarka Europy 2003 roku, wyjechała prywatnie z Gosią Dydek na plażę. Był z nimi także kolega "Biby", który zrobił parę fotek - czytamy w "Sporcie".

"Nie wiedziałam, że kolega prześle zdjęcia dalej. Pewnie trochę na tym zarobił. Byłam w Stanach, a tu dzwoni mama i mówi, że w gazetach są moje zdjęcia z plaży, w stroju kąpielowym. Spodziewałam się, że takie zdjęcia są ciekawsze, ale..." - powiedziała Bibrzycka.

Najlepsza koszykarka Europy w 2003 roku jest ładną blondynką, więc można się spodziewać, że wcześniej czy później może dostać ofertę z magazynu dla panów. Co 'Biba" na to?

"Czemu nie? Nie ma takiej rzeczy, której bym nie zrobiła. Może poza skokiem na bungee. A taka sesja? Nie jest to kwestia pieniędzy, a raczej wyboru, co i jak" - stwierdziła.

Więcej szczegółów w "Sporcie"

http://sport.onet.pl/980995,wiadomosci.html

Ja tam czekam na rozbieraną sesje Małgosi Dydek.INNE MNIE NIE INTERESUJĄ.(Myślę że większość się ze mna zgadza..)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 września 2004, 13:35

Stringman ty zbokolu co chcesz oglądać u Dydkowej?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Gość

Postautor: Gość » 18 września 2004, 16:46

MARAS pisze:Stringman ty zbokolu co chcesz oglądać u Dydkowej?

z Margo to tak jak na Panu Wołodyjowskim: ...w stepie szerokim, którego wzrokiem, nawet sokolim nie zmierzysz... :D :lol: :wink:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”