Tomasz Herkt: Psychologiem musi być trener

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gość

Postautor: Gość » 17 listopada 2005, 18:21

Trenejro jak do tej pory to Włokniarz grał dwa POWAŻNE mecze z Polkowicami i Wisłą, a bilans Carli i Leo w tych meczach jest następujący:
Polkowice - Leo 25 minut, 10 punktów, 40% za 2, 0% za 3 i 100% osobistych
Karla 20 minut, 10 punktów, 75 % za 2, 0% za 3, 100 % osobistych

Kraków - Leo 27 minut, 0 % za 2 i osobistych, za 3 nie rzucała
Karla nie rzucała za 2 i osobistych, 0 % za 3

Czy Ty naprawdę myslisz, że jestem złosliwym krytykantem w stosunku do Tych zawodniczek, mam podniecać się że słabszym potrafią rzucić kupę koszy. liczą się mecze z Wisłą, śledziami i Polkowicami, tam pokazuję się klasę i udowadnia swoją wartość.
Mam nadzieję, że Leo i Karla (które osobiście lubię) pokażą klasę w sobotę.

Gość

Postautor: Gość » 17 listopada 2005, 18:26

Zapomiałem się zalogować, starość czasem boli...
A swoją drogą to jak, ja byłem pierwszy raz na meczu Włokniarza to Ty już byłeś na świecie? Byłem z Włokniarzem w chwilach triumfu i smutku, medale, które przegrywaliśmy w ostatnich sekundach i NIKT NIGDY W TAKIEJ SYTUACJI NAWET ŹLE NIE POMYSLAŁ O NASZYCH DZIEWCZYNACH!!! Więc na temat kibicowania to lepiej milcz!
Belfer :twisted:

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 17 listopada 2005, 19:11

Nie lubie jak mi rozkazujesz... Sam milcz... Bo nie widziałeś pewnie nawet meczu a "kłap, kłap" słychać ażw Krakowie!

Nie lubie takich kibiców, ktorzy po dwóch porażkach wieszają psy na zawodnikach!!!

Obejrz sobie mecz KIBICU Z HISTORIĄ, to zobaczysz, że to niestety nie wina Leo i Karli, że nie rzuciły punktów. Koszykówka jest niestety grą zespołową i jak zespół nie gra NIC to i poszczególne zawodniczki mają słabe statystyki... Ale co może wiedzieć facio, który wezmie do ręki kartkę papieru i po tym ocenia grę zawodniczki...

I jeszcze raz przypominam mecz z ubiegłego sezonu Pabianice - Gdynia, w którym po dobrej grze CAŁEGO ZESPOŁU Leo rzuciła 24 punkty... Ciekawe gdzie wtedy były Twoje chwalebne wpisy?

I nie zasłaniaj się swoją historią kibica, bo to jest śmieszne...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”