Strona Alicji Perlińskiej
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
W nowym zespole Ala spotkała się także ze swoim ulubionym szkoleniowcem Dariuszem Raczyńskim. Jak zaznacza sama zainteresowana to właśnie jemu i przede wszystkim trenerowi Andrzejowi Nowakowskiemu zawdzięcza swoje sportowe osiągnięcia.
Nie sposób w tym miejscu nie wspomnieć o ukochanym psie Alicji -wielkim czarnym wilczurze Aro,
Kurcze nie to żebym sie czepiał, ale nie wiem czy akuat po wymienieniu trenerów kórym Alicja zawdzięcza najwięcej NIESPOSÓB NIE WSPOMNIEĆ O JEJ PSIE ( choćby nie wiem jak ukochanym)
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Jeśli chodzi o kolorystykę taką właśnie ustaliliśmy razem z Alą, moze kiedyś pomyślimy o zmianie, na razie jest czarna i taka zostanie. Mi tam czerń nie kojarzy się zaraz z grobami, ale ok rozumiem, będe miał te uwagi na...uwadze
Co do tekstu o psie. Zaczyna się po akapicie, co jak sądze powinno dać najbardziej czepliwym do myślenia. Akapit zazwyczaj oznacza rozpoczęcie nowej myśli niezwiązanej z poprzednim wywodem.. Myślę ze żaden z trenerów nie będzie tego odbierał w podobny sposób a znając poczucie trenera Raczyńskiego prędzej by się uśmiał niż obraził.
Co do tekstu o psie. Zaczyna się po akapicie, co jak sądze powinno dać najbardziej czepliwym do myślenia. Akapit zazwyczaj oznacza rozpoczęcie nowej myśli niezwiązanej z poprzednim wywodem.. Myślę ze żaden z trenerów nie będzie tego odbierał w podobny sposób a znając poczucie trenera Raczyńskiego prędzej by się uśmiał niż obraził.

No fajna strona ale ten czarny......
No ale w sumie jak Ala chciała to tak musi być
No ale w sumie jak Ala chciała to tak musi być
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)