Szansa przed AZS
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Ludzie opanujcie się! Czy Pietroc napisał że "Poznań to k...", "J... Pyrlandię", "Wygraliśmy i ch... wam w d...." ??? Chłopak się poprostu cieszy i troche sobie zażartował i chciał sprowokować kibiców AZSu ale napewno nie robił tego aby kogokolwiek obrażać! Nie bądźcie tacy delikatni i wrażliwi bo zdarzały się na tym forum (starym) nie raz gorsze teksty pod adresem ŁKSu!
Widzisz my cieszymy się każdmy koszem, każdą udaną akcją i każdym zwyciestwem! A szczególnie jeżeli ktoś wpisuje się prosto po takim meczu to ma prawo być jeszcze pod wpływem emocji których tego dnia nie brakowało na hali!
Tacy już z nas szowinistyczni kibice że lubimy czasem komuś "nawrzucać"

Seba pisze:Nie umniejszając sukcesu, to jest to TYLKO jedno zwycięstwo... na dodatek nad bardzo przeciętnym rywalem. Aż boję się pomyśleć w takim razie, co mogą usłyszeć kibice np z Polkowic jeśliby ŁKSowi udało się wygrać. Pamiętaj, że czasem zwycięstwa też należy umieć odnieść z honorem, a to wymaga szacunku dla przeciwnika, nawet o tak dziwnych (nie mam innego słowa) kibicach jak np Maras. Świętując w sposób jaki to zrobiłeś na Forum popisałeś się w podobnym stopniu, jak wcześniej Maras pisząc coś "potędze" AZSu. Pozdro!
Widzisz my cieszymy się każdmy koszem, każdą udaną akcją i każdym zwyciestwem! A szczególnie jeżeli ktoś wpisuje się prosto po takim meczu to ma prawo być jeszcze pod wpływem emocji których tego dnia nie brakowało na hali!
Tacy już z nas szowinistyczni kibice że lubimy czasem komuś "nawrzucać"
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
No juz lepiej... ale i tak na twoim miejscu nigdy więcej nie odzywałbym sie przed meczami w takim tonie jak ostatnio. AZS to nie Lotos i przegrać moze z kazdym, więc spokorniej i to szybko bo niedługo gracie z Ostrowią i choć faworytem jesteście zdecydowanym to swoje ewentualne wzruty o pogromie zachowaj dla siebie. A zwrot "z kim jakz kim ale z ŁKSem AZS powinien wygrać" wykreśl ze swojego słownika i nie próbuj go przekształcać na: Brzeg, Gorzow nie mówiąc o CCC, bo mozecie wygrać z kazda z tych drużyn i z każdą mozecie przegrać. Jesteście przeciętna drużyną ekstraklasy i czas juz to sobie Maras otwarcie powiedziec.MARAS pisze:Hej ełkaesiaki! Tym razem gratuluje wam zwycięstwa! Jak zobaczyłem ten wynik w necie to spadłem na zbity pysk! Z kim jak z kim ale z Łksem AZs powinien wygrać!

-
Don Igłata
- Młodzik
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Hej ełkaesiaki! Tym razem gratuluje wam zwycięstwa! Jak zobaczyłem ten wynik w necie to spadłem na zbity pysk! Z kim jak z kim ale z Łksem AZs powinien wygrać!
No jasne, przecież taka jest "naga prawda".
A tak poważnie to zgadzam się z tym co napisał Mikey. Przestań Maras się tak napinać i spójrz na istniejące fakty. Taki styl Twojego uczestnictwa na forum tylko zraża ludzi do Ciebie, no chyba że oto Ci właśnie chodzi?
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
No Maras widzę ze szybko się uczysz, mam nadzieję ze nauka nie pójdzie w las. taka postawę rozumiem, brawo.MARAS pisze:Gratulacje dla Łksu i ich kibiców najlepszych w Polsce!
Rzeczywiście to co pokazał nasz Azs woła o pomstę do nieba!
Sorry że was tak zjechałem i tak odważnie gadałem o naszym zwycięstwie!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”