Dydek jednak zagra, ale w .....Rosji
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Don Igłata
- Młodzik
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Don Igłata pisze:Do Marco TS.
Sprytnie pominąłeś początek pytania - tu cytuję - "ale tak do krytykantów!!!" Pytanie było konkretnie sprecyzowane do tych kolegów, którzy krytykowali Małgosię!
ja ja krytykuje wiec o co chodzi??
a pewnie o to czy forumowicz by nie poszedl za taka kasę???
Ja tka jak Brozki wybralbym Wisle zamiast WHU.
taaa ty wiesz ze specjalnie pominalem fragment pytanie wez mnie nie rozsmieszaj.

WislaLive.pl
-
Don Igłata
- Młodzik
-
Don Igłata
- Młodzik
- Trenejro
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Przywiązanie do barw klubowych to jedno... Można o nim mówić, kiedy wybiera się między ofertami zbliżonymi wartością na wysokim poziomie, np. między 300 000 EUR a 250 000 EUR tygodniowo...
Nie łudźmy się, wszyscy jesteśmy ludźmi, podejrzewam, że nawet dla Dydek 70 000 EUR miesięcznie to ogromna podwyżka zarówno finansowa, jak i prestiżowa...
Nie sądzę, że ktokolwiek z Was odrzuciłby taki kontrakt (przypuśćmy, że zarabiając dotychczas ok 20 000 EURO/m-c), nawet KOCHAJĄC swój klub nad życie...
Nie łudźmy się, wszyscy jesteśmy ludźmi, podejrzewam, że nawet dla Dydek 70 000 EUR miesięcznie to ogromna podwyżka zarówno finansowa, jak i prestiżowa...
Nie sądzę, że ktokolwiek z Was odrzuciłby taki kontrakt (przypuśćmy, że zarabiając dotychczas ok 20 000 EURO/m-c), nawet KOCHAJĄC swój klub nad życie...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”