PZU Polfa - Wisła CanPack 81:77

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 28 października 2004, 10:53

Wojteg pisze:Tylko w drugiej kwarcie na parkiecie dominowały krakowianki naszpikowane zagranicznymi zawodniczkami. Nie bez wsparcia ze strony arbitrów, którzy dość tendencyjnie odgwizdywali faule koszykarek PZU Polfa, a nie zauważyli żadnego przewinienia ze strony ich rywalek.

(mst) - Express Ilustrowany

Tak rzeczywiście było :evil: . Zastanawiam się tylko czy to słabszy dzień panów sędziów czy może ......
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 29 października 2004, 13:57

Szymon pisze:
Wojteg pisze:Tylko w drugiej kwarcie na parkiecie dominowały krakowianki naszpikowane zagranicznymi zawodniczkami. Nie bez wsparcia ze strony arbitrów, którzy dość tendencyjnie odgwizdywali faule koszykarek PZU Polfa, a nie zauważyli żadnego przewinienia ze strony ich rywalek.

(mst) - Express Ilustrowany

Tak rzeczywiście było :evil: . Zastanawiam się tylko czy to słabszy dzień panów sędziów czy może ......

............ Wisła zaczyna juz przekrety robic . Darujcie sobie takie wrzuty.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 29 października 2004, 22:27

No sorry bardzo, Ty to powiedziałeś! A w kwestii formalnej to chodziło mi o co innego.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 30 października 2004, 08:05

Szymon pisze:No sorry bardzo, Ty to powiedziałeś! A w kwestii formalnej to chodziło mi o co innego.

Jesli o co innego to sorry ale z wypowiedzi wynikalo jasno co mozesz miec na mysli. na drugi raz nie zostawiaj niedopowiedzianych mysli :wink:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 30 października 2004, 10:22

Marco, nie denerwuj się. Nikt nie powiedział ze Wisła robi przekrety. Po prostu w drugiej kwarcie sędziowie nam odgwizdali z osiem przewinień a Wiśle ani jednego. Zdajesz sobie sprawe ze to zdarza sie bardzo rzadko. Według mnie troche przesadzili.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 31 października 2004, 09:00

Kowalik pisze:Marco, nie denerwuj się. Nikt nie powiedział ze Wisła robi przekrety. Po prostu w drugiej kwarcie sędziowie nam odgwizdali z osiem przewinień a Wiśle ani jednego. Zdajesz sobie sprawe ze to zdarza sie bardzo rzadko. Według mnie troche przesadzili.

Dobra bylo i juz nie jest i sie nie denrwuje :) wiesz tez sie legia wqrzala jak nam gwizdali karne i doszlo do tkaiej sytuacji ze sedziowie w nastpenym seoznie bali sie gwizdac karne dla Wisły. Sorki ze robie pilakrskie wstawki ale ta dyscyplina jest mi blizsza :)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”