Przed meczem: Cukierki Odra - PZU Polfa

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 31 października 2004, 09:52

No - ogólnie rzecz biorąc wszystko się zgadza i wszyscy się zgadzamy :D
Chciałem może jeszcze tylko przypomnieć, że istnieje taka " instytucja "
jak Walne Zgromadzenie ( chodzi o klub ). W Brzegu utarło się od lat,
że dzieje się to raz do roku, po sezonie - kiedy jest już po ptakach.
Można sobie wtedy popatrzeć na zawodniczki które odejdą. :o
Dyskutować w zasadzie już nie ma o czym. :evil:
Może KTOŚ powinien pomyśleć o takim nadzwyczajnym spędzie (otwartym ). Może sytuacja do tego dojrzała :?:

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 31 października 2004, 10:42

Dzisiaj na meczu w Strzelcach spotka się cała forumowa śmietanka z Brzegu i Pabianic. Jesli chodzi o Brzeg to skład jest następujący: Adam, Mario, Qiero i Wojtek. Nie wiem czy pojawią się Guru i Zbych?
..you got to lose, to know how to win..

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 31 października 2004, 20:45

No forumowa śmietanko, to tak gwoli lekkiego podsumowania - jak
było z tym dopingowaniem w Strzelcach Opolskich. Tam gdzie ta
forumowa śmietanka niewątpliwie przebywała - ? :)
I proszę coś o meczu.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 listopada 2004, 00:09

MARIO pisze:Dzisiaj na meczu w Strzelcach spotka się cała forumowa śmietanka z Brzegu i Pabianic.

Oj przepraszam. Proszę mnie nie wrzucać do jednego gara razem z Viallosem :wink: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 01 listopada 2004, 02:37

Szymon pisze:
MARIO pisze:Dzisiaj na meczu w Strzelcach spotka się cała forumowa śmietanka z Brzegu i Pabianic.

Oj przepraszam. Proszę mnie nie wrzucać do jednego gara razem z Viallosem :wink: :lol: :lol:

No właśnie - jeszcze troche ci do mojego poziomu brakuje, ale doceniam to, iż zdajesz sobie z tego sprawę. :lol: 8) :lol:

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 01 listopada 2004, 09:06

Szymon pisze:

I'm sorry :oops:

Szymon - powiedz mi czy Ty i spóła przyjechaliście na mecz czy grzybki? :wink: Przy okazji pozdrowienia dla Kowalika (kurczaczki z KFC mniam). Mecz pełen przygód. Najpierw okazało się, że pewna koszykarka z Pabianic zapomniała wziąść butów i w naszym obozie pojawiły się optymistyczne myśli. Jak się niestety okazało - Panti zagrała i to jak! Druga wpadka to brak statystyk z meczu... chłopaki nie mieli programu i lipa. Cieszy to, że dziewczyny powalczyły. Super partię rozegrała Paulina Dąbkowska, całkiem poprawnie Nadzieja Drozd i Martyna Koc. Zabrakło jednak konsekwencji w kontynuowaniu skutecznych akcji i zabrakło walki pod tablicami. Zespół z Pabianic pokazał mądrą koszykówkę i dobrze poukładaną (dobra robota trenera Aleksandrowicza).
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 listopada 2004, 11:23

Viallos pisze:
Szymon pisze:

No właśnie - jeszcze troche ci do mojego poziomu brakuje, ale doceniam to, iż zdajesz sobie z tego sprawę. :lol: 8) :lol:

Ale się wymądrza. Komu do kogo brakuje to brakuje. A szczerze mówiąc to nie o poziom mi chodziło tylko raczej o barwy klubowe, herb itd. :lol: .

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 listopada 2004, 11:36

MARIO pisze:
I'm sorry :oops:

Szymon - powiedz mi czy Ty i spóła przyjechaliście na mecz czy grzybki? :wink: .

Ok Mario, wybaczam :wink: :lol:
A co do celów naszej wyprawy, to już sam szczerze powiedziawszy nie wiem :? Najpierw jechaliśmy na mecz, ale gdy zatrzymaliśmy się i zaczeliśmy zbierać grzybki to przyszło mi na mysl, żeby odpuścić mecz i zostać w lesie :wink: Prawda jest taka że podczas powrotu, wszyscy zgodnie stwierdziliśmy że te grzybki były największą atrakcją tego wyjazdu :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”