PZU Polfa Pabianice - Cukierki Odra Brzeg 77:54
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
józek pisze:szkoda:( chociaz mam nadzieje ze ODRA za tydzień powalczy o zwyciestwo!!!!! pomoga jej w tym najlepsi kibice !!!! chyba sie kazdy ze mną zgodzi ??:)
jasne
Mikey pisze:józek pisze:moze ODRA nie jest nawyzej klasywikowanym zespolem w ekstraklasie !!!ale napewno ma najlepszych kibiców w Polsce!!!!!!!!!!!
Bo taka jest prawda
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Piotro pisze:Mikey pisze:józek pisze:moze ODRA nie jest nawyzej klasywikowanym zespolem w ekstraklasie !!!ale napewno ma najlepszych kibiców w Polsce!!!!!!!!!!!
Bo taka jest prawdazwlaszcza gdy gramy u sibie i przychodzi wielu mlodych kibico ktorzy jeszcze nie zawsze moga jezdzic na wyjazdy ale u sibie krzycza rownie glosno...

Mikey pisze:Piotro pisze:Mikey pisze:józek pisze:moze ODRA nie jest nawyzej klasywikowanym zespolem w ekstraklasie !!!ale napewno ma najlepszych kibiców w Polsce!!!!!!!!!!!
Bo taka jest prawdazwlaszcza gdy gramy u sibie i przychodzi wielu mlodych kibico ktorzy jeszcze nie zawsze moga jezdzic na wyjazdy ale u sibie krzycza rownie glosno...
jasne ... a tak na poważnie rozwalaja mnie ludzie którzy twierdzą ze sa najlepsi bez względu na to czy mówią to kibice Odry, ŁKS, Gdyni czy Startu Koluszki. Smiechu warte sa takie teksty i zapewniam Cię ze najlepsi nie jesteście... chocbyście wszyscy krzyczeli na tym forum ze tak własnie jest
no i ja tak nawet nie twierdze
może nie najlepsi ale na pewno najgłośniejsi...Piotro pisze:Mikey pisze:Piotro pisze:Mikey pisze:józek pisze:moze ODRA nie jest nawyzej klasywikowanym zespolem w ekstraklasie !!!ale napewno ma najlepszych kibiców w Polsce!!!!!!!!!!!
jasne ... a tak na poważnie rozwalaja mnie ludzie którzy twierdzą ze sa najlepsi bez względu na to czy mówią to kibice Odry, ŁKS, Gdyni czy Startu Koluszki. Smiechu warte sa takie teksty i zapewniam Cię ze najlepsi nie jesteście... chocbyście wszyscy krzyczeli na tym forum ze tak własnie jest
no i ja tak nawet nie twierdzeja te wszystkie wywody na temat kibicowania traktuje z przymrozeniem oka... ale z drugiej strony plebiscyt wygralismy
kibice lepsi sa ale raczej na pilce noznej bo chyba o to ci chodzi... pozdro
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”