Cukierki Odra Brzeg- Lotos Gdynia 81:77

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 lutego 2006, 00:36

brawo - postęp - brak usprawiedliwiania nagannych zachowań. Zrozumiałe, że także nie widzę dla MuFy usprawiedliwienia (jeśli przyznasz, że jego zachowanie nie było chamskie - tylko zaledwie "nie fajne") - oprócz oczywiśćie tego, iż niewątpliwie nie zrobił tego "ot tak sobie"...

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 lutego 2006, 00:37

Edzia pisze:nie, to nie jest Jej usprawiedliwianie. Na pewno fajnie się nie zachowała. Mówię tylko, że nie zrobiła tego ot tak sobie.

A fuck'a pokazała także i Ela Trześniewska kiedyś i to swoim kibicom. I choć uważam, że także miała "dobry" powód ku temu, to nie pochwaliłam Jej zachowania.
nagannie zachowały się obie strony i nie ma co tego rozkminiac, tyle zę ludziom którzy ją prowokowali nic to nie zaszkodzi a jej jak najbardziej. tak jak napisał majonez czy simon-sprtowiec musi byc mądrzejszy, to jest jego zawód, jesli odpowie chamstwem na chamstwo nic go nie usprawiedliwia :?
Obrazek
Obrazek

Pabianiczanka

Postautor: Pabianiczanka » 06 lutego 2006, 00:40

Powell krytykowałam a Nolan- na pewno nie popierałam bo zadnego pijaka za kierownicą nie popieram , jesli chodzi o Paule jest inaczej - bo na chamstwo trzeba reagowac chamstwem- poprostu... aaa i nie jestem z Gdyni takze nie jestem slepo zapatrzona w postepowanie zawodniczek Lotosu.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 lutego 2006, 00:44

Pabianiczanka pisze:Powell krytykowałam a Nolan- na pewno nie popierałam bo zadnego pijaka za kierownicą nie popieram , jesli chodzi o Paule jest inaczej - bo na chamstwo trzeba reagowac chamstwem- poprostu... aaa i nie jestem z Gdyni takze nie jestem slepo zapatrzona w postepowanie zawodniczek Lotosu.
Czyli wszystko kręci się dalej, mówiąc inaczej Paula jest taką samą chamówą jak ci którzy ją sprowokowali-zachowuje sie tak jak oni, niczym się wiec od nich nie różni, to samo dno, ten sam beznadziejny poziom.Wszystko jest jasne, nie ma co już kontynuowac tego wątku :wink:
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2006, 00:54 przez Mikey, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 lutego 2006, 00:45

bo na chamstwo trzeba reagowac chamstwem- poprostu

no to pozostaje usankcjonować tę teorię odpowiednimi zapisami w przepisach PLKK - tak, by dotyczyła także zawodniczek innych zespołów i nie widzę w tym żadnego mankamentu... - ba, nawet zaczyna mi się podobać Twój tok rozumowania! - ciekawiej będzie na meczach - coraz ciekawiej... rozumiem, że moment przekroczenie granicy "chamstwa" przez zawodniczk izespołu przyjezdnego w/g Ciebie możemy sobie określić sami?

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 06 lutego 2006, 00:47

jezeli my jestesmy tacy zli jak co niektorzy pisza to Pani Pawlak :lol: pokazujac srodkowy paluszek znizyla sie do naszego chamskiego zachowania .........podsumowujac ona jest beee tak jak kibice z brzegu hahhhahha :evil: :twisted: :twisted: i tyle na ten temacik!!!!!!!

Teraz wrazenia z meczu ohhhhhhhh duzo pisana :) poprostu wrzawa na trubunach to co sie dzialo na boisku-walka przezycie ktore jest bezcenne tego sie nie da opisac slowami to trzeba poczuc cos niesamowitego..........opina meczu- gra byla bardzo nieczysta wrecz brutalna uwazam(takie jest moje zdanie) ze zawodniczy przyjezdne gdy widzialy swoja bezradnosc uzywaly sily chodzi mi glownie o centerki lotosu nie ladne lokcie sie posypaly....ale coz "grac na calaego i walczyc do upadllego" poprostu o wynik trzeba bylo "walczyc"

doczekalem sie wielkiej Wygranej ODRY i z tego Dumny !!!!!Piekne uczucie 8)

Gratulacje dla naszego Brata Włókniarza :) Odra Włokniarz dwa bratanki i do kosza i do szklanki
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 06 lutego 2006, 00:58

Kur... nasze zachowanie jest chamskie :?: :?: Normalny okrzyk "na kolana".Nieposzło w jej strone żadne chamskie zawołanie dopóki nie pokazała fuck'a.A wyzwiska leciały po równie chamskich zagraniach na boisku :evil: :!: :!: ALe nie usprawiedliwiam nas bo "bydło" juz tak ma :lol: :!: I skończcie pier... smuty jacy to my jesteśmy źli i niedobrzy :!: :!: Nikt z was nie był i nie widzał :!: :!: A sądze że na meczu swojej druzyny w takich momentach zachowałby sie podobnie :!: :!: Byc może sie myle bo z waszych wpisów wynika ze my jesteśmy skur... i bydłem a Wy chodzącą Etykietą i Burżuazją :!:

Tylko dlaczego takie akcje wychodzą zawesze wtedy gdy Odra sprawi niespodziake :?: :?: Przypomnijmy sobie poprzedni sezon :!:
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
19andrew81
Żak

Postautor: 19andrew81 » 06 lutego 2006, 01:50

CO DO PRZEBIEGU MECZU WSZYSTKO ZOSTAŁO JUZ POWIEDZIANE. JA POPROSTU TAK SIE CIESZE ZE BRAK MI SLOW SAM NIE WIEM CZY JUZ UWIERZYLEM W TO CO SIE STALO BO NA KOSZA W BRZEGU CHODZE JUZ LADNYCH PARE LAT A NA WYGRANA Z DRUZYNA Z GDYNI CZEKALEM OD MOMENTU WEJSCIA BRZEZANEK DO EKSTRAKLASY CZYLI PAZDZIERNIKA 2000 :!: :!: :!: :!: :!: :!:
I W KONCU STALO SIE TO NA CO CZEKALEM OD PONAD 5 LAT
GDYNIA POLEGLA W BRZEGU :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
A NIE CHCE SOBIE PSUC HUMORU I ROZTRZASAC ZACHOWANIE ZAWODNICZEK Z GDYNI BO TO JUZ NIC NIE ZMIENI POPROSTU AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NIE MOGE NADAL UWIERZYC ODRA WYGRALA :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
CHCIALBYM JESZCZE TYLKO NA KONIEC PODZIEKOWAC WZYSTKIM NASZYM ZAWODNICZKA ZA GRE WOLE WALKI I ZANGAZOWANIE :!: :!: :!: :!: :!:
ORAZ CHCIALBYM SERDECZNIE POGRATULOWAC WYGRANEJ NASZEMU PABIANICKIEMU BRATANKOWI WLOKNIARZOWI NAD JAK DOTAD NIE POKONANYM ZESPOLEM Z KRAKOWA
DZIEKUJE ROWNIEZ WSZYSTKIM FORUMOWICZKOM I FORUMOWICZOM ZA GRATULACJE I CIEPLE SLOWA POD ADRESEM NASZEJ DRUZYNY
AAAAAAAAAA TO NAPRAWDE SIE STALO TERAZ JUZ W PLKK PRZEZYLEM I ZOBACZYLEM ZWYCIESTWO NAD KAZDYM Z ZESPOLOW :D :D :D

KTO 05.02.2006 PCHNAL LOTOS :arrow: ODRA :!: KTO :arrow: ODRA :!: KTO :arrow: ODRA :!: ODRA :!: ODRA :!: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 06 lutego 2006, 06:29

Wielkie gratulacje dla Brzegu. Prawdopodobnie u Was tak samo jak i unas wylało się może złocistego trunku :lol: :lol: :lol: Pozdrowienia dla wszystkich przyjaciół.

I STAL BRZEG TEZ, I STAL BRZEG TEZ PRZYJACIELEM WŁÓKNIARZA JEST :!: :!: :!:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 06 lutego 2006, 06:40

Ło matko :wink:
Ni emogłem być na meczu więc z niecierpliwością czekałem, aż będę miał okazję poczytać na forum jak doszło to tego nietuzinkowego wydarzania. Okazało się jednak, że pomimo siedmiu stron postów niewiele się o samym meczu dowiedziałem. Kilka ogólnikowych opisów a cała reszta to beznadziejna dyskusja o tym, kto jest kulturalny, kto ma IQ powyżej/poniżej 20, kto jest Żyd i co piszą na innych forach. Szkoda, że na takim forum zatraca swoją wartość takie wydarzenie jak porażka osławionego Lotosu w Brzegu :?
Co do samego wyniku, to pomimo tego, że Lotos nie jest w tym sezonie tak silny jak oststnio, i tak jest to sensacja. Ale należy zauważyć, że Lotosowi w Brzegu nigdy nie grało się łatwo. Pomimo wyraźnej różnicy potencjałów obu drużyn, zawsze nasze dziewczyny jakoś się na ten mecz mobilizowały i Lotos nie miał w Brzegu spacerku. Wystarczy spojrzeć na mecz Kamy jako benieminka i przegrana tylko 3 punktami. Ale co się odwlecze... Cieszę się że z silnych ekip to właśnie Lotos poległ w tym sezonie w Brzegu. Mam nadzieję, że nie była to jedyna w tym sezonie miła niespodzianka w Brzegu. Czekamy na Polkowice :lol:
"Bo w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym" - Oscar Wilde

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 06 lutego 2006, 07:27

Edzia pisze:

A co do fuck'a Pauli. Znam Ją jakiś czas i jestem absolutnie pewna, że bez naprawdę konkretnego i "prawdziwego" powodu "fakera" by nie pokazała. Zresztą, Ty chyba także powinieneś być tego pewny.

Konkretnym powodem była zapewne złość, że dostały w dupkę w Brzegu, a brzescy kibice radując się z wygranej skandowali "na kolana, na kolana.."

Choć muszę przyznać, że nie widziałem samego momentu pokazanego "środkowego palca" bo szczerze mówiąc nie to było najważniejsze w danej chwili, smutek, żal, rozgoryczenie i złość Lotosu mnie nie obchodził, tylko i wyłącznie radość brzeskich koszykarek, które dziś wzniosły się na wyżyny! Jeszcze raz - BRAWO!
..you got to lose, to know how to win..

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 06 lutego 2006, 12:08

A jak tak czytajac Basketmanie, doszedlem do wniosku ze z tych kibiców straszne chuligany :shock: internetowe :lol:

Szkoda że na żywo nie są tak odważni, bo pewnie pierwszy lepszy fuck pokazany np. w hali w Krakowie, wyprostował by im te spaczone umysły
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
józek
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: józek » 06 lutego 2006, 12:18

no ten mecz był pełen walki ale nasze dziewczyny nie zniżyły sie do poziomu dziewczyn przyjeznych !! i za to można chwalić nasze dziewczyny !! dziękuje za dobre widowisko i za bardzo dobry doping !!mam nadzieje ze macie jeszcze siły na śr.mecz z ccc!!
józek

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 06 lutego 2006, 15:06

GRATULACJE DLA BRZEGU!!!
Jestem zbulwersowany Waszym niekóltóralnym zachowaniem... :lol: :lol: prawda jest taka że nawet w myślach nie wolno być przeciw lotosowi a co dopiero krzyczeć :lol: :lol:
Tak trzymać przyjaciele z Brzegu.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 06 lutego 2006, 15:17

Kibice z ORLENU(hehehehe) mają racje :!: :!: :!: Tylko oni są w pożądku a wszyscy inni są be, bo jeśli wygrają to inni to cieniasy a jeśli przegrają to chamy,skurw... i BYDŁO widze ze to sie tyczy nie tylko Brzegu ale i też ziomków z Krakowa, Łodzi i innych miast :!: :!:

Poprostu my przez te wszystkie lata nauczyliśmy sie przegrywać a ewidętnie kibice z Śledziolandii muszą sie tego nauczyć :roll: .Ale to przyjdzie z czasem :lol: :lol: Trzymam za was kciuki :wink: [/b]
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”