Rozmowa z trenerem PZU Polfy Pabianice

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

wierny kibic

Postautor: wierny kibic » 18 czerwca 2004, 06:32

Żeby była jasność to nikt tu w Pabianicach nie chce Raczyńskiego. Oczywiście oprócz tych, którzy podpisali z nim kontrakt. W Pabianicach był dobry drugi trener - Taraszkiewicz.
Trochę dziwi mnie postawa Aleksandrowicza, który polega na zdaniu i rekomendacji "tak wielce utytuowanego" trenera w Polsce jakim jest Raczyński. No i osobną sprawą jest ile kasy przytulił za taką rekomendacje bo jak wiadomo nic nie dzieje się przypadkiem.
Nie podoba mi się to wszystko.

gosc

Postautor: gosc » 18 czerwca 2004, 07:35

Najlepiej spyta

Kod: Zaznacz cały

Majoneeza, ktory jest jego kumplem.

gosc

Postautor: gosc » 18 czerwca 2004, 07:35

Najlepiej spytac Majoneeza, ktory jest jego kumplem.

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 18 czerwca 2004, 10:14

Moze by tak ujawnił sie w końcu ten któren chce mnie koniecznie z Darkiem wyswatać. :lol: :lol:
Tak powaznie, sprawy moich prywatynych znajomości, symaptii, czy antypatii, grona moich znajomy, kogo zaliczam do kolegów, bliższych czy dalszych, nie powinny być chyba przedmiotem dyskusji na forum, bo po pierwsze jak powiedziaem to moje prywatne sprawy, a po drugie nie sadzę żeby to byl temat interesujacy dla kogolkolwiek poza mną. Niemniej odnoszę wrażenie, że niektórzy lepiej ode mnie orientują się w sprawach moich prywatnych kontaktów, zatem jesli mam dowiedzieć się od obcych czegoś ciekawego o sobie samym, i znajmościach które posiadam, a o których nie wiem, to proszę o osbisty kontakt ze mna. Powiem szczerze, że nie mogę się doczekać informacji na temat tego kto jeszcze jest moim najlepszym kumplem, a może bratnkiem, lub teściową :shock: :shock: :D

Zagloba
Żak

Postautor: Zagloba » 18 czerwca 2004, 11:25

A tak ladnie sie dyskusja kolo mnie krecial i znowu Majoneza wmieszali :wink:
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”